Şimdi Ara

Türkiye de en ucuz LPG Ankara Gülveren'de PO-Milangaz-Kalegaz-Lipetgaz (256. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.349
Cevap
73
Favori
433.053
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Her 100 km'de 2 LT benzin tüketiyor demek abartılı olue diye düşünüyorum. Eğer aracınız 100 km'de 7.8 LT benzin tüketiyorsa, lpg ile beraber 2 LT benzin tüketmesi demek yaklaşık olarak 25 km'yi benzinde gitmesi demek. Dolayısıyla bu şekilde bir plan için 100 km'de yakıt tüketimini hesaplarken, 25 km benzin ve 75 km lpg hesabı yapmak gerekecektir.

Araç lpg'ye en soğuk havalarda bile en fazla 5 km içinde geçiyor. Bunun benzin tüketimi de yaklaşık 0,4 LT benzin eder. Yazın ise yaklaşık 0.5 km içinde araç lpg'ye geçiyor, bu durumda da 0,04 LT benzin tüketimi olur. (Prins technomax kullanıyorum)

Ben geçen ay benzini fulledim, bu arada yaklaşık lpg'yle 1000 km yaptım, benzin ibresi hala full'de, en ufak oynama olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel Corsa ile uzun yolda yol bilgisayarı 6.1 litre gösterirken ölçüm yaptım benzinde hiç yol gidilmedi yani sıcakken dolduruldu yol yapıldı geri dolduruldu ortalama yakıt tüketimi 6.7 litre oldu LPG ile.(yol bilgisayarı 6.1 gösterdi yani %10 fark var).Ortalama 110 ile sabit gidildi. 2.69 dan alabiliyoruz Sivas'ta km de 18 kuruş.
  • ecay kullanıcısına yanıt
    Çok iyi değerler hocam, aracınız manuel vites değil mi? Bendeki araç otomatik, o yüzden tüketim değerleri size göre yüksek biraz

• mitya karamazov kullanıcısına yanıt
    Araç otomatik hocam.Uzun yolda manuel ile çok farkı yok.Fabrika verisi 4.9 veya 5.1 olması lazım ki sabit 90 ile bu veriler yakalanabilir.Ama şehir içinde 8.5 litre benzin 10 litreye yakın da lpg yakıyor tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mitya karamazov kullanıcısına yanıt
    yüksek bile astrada uzun yolda 6 litrelere düşüyor benzinde, şehir içi her araba yakıyor gaza gelirsem 1.6 dizellerle bile 10 litreyi buluyo

• İndirimden bir gün sonra bağlumun girişdeki pavodan 2,39dan almıştım çoğu yerde fiyat değişmiş sanırım şuan kaç oldu bilmiyorum. Keçiören civarlarında pek ucuz gaz bulamadığım için bir iki kere burdan aldım kilometre ölçümünde pek fark etmedi ama daha uzun süre kullanan varsa bilgi verebilir belki gaz kalitesi hakkında pek bilgim yok. Malum ovacıktakiler sözleşmiş hepsi tavan fiyattan satıyor mecburen denk gelen ucuz yerden alıyoruz.
  • Ovacıktaki otogazcılardan gaz alana kadar benzinde kullanıyorum. İndirimden önce 3.72 idi benzin 5.12 iken

• soltaire S kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam adamlar kartel oluşturmuş resmen 3 benzinlikte aynı seviyelerde. Forumun yan bahçesine inşaat başlamıştı henüz bitiremediler bakalım o nasıl satacak. Sadece otobandan keçiören girişi yapan araçların girebileceği biyer olacağı için belki uygun tutarlar.
  • bilkentli06 B kullanıcısına yanıt
    Ben olsam indirimli petrole gidip alırım arabayla gezmeyi seviyorum.
    farkda çok git gel yaptın halde aynı paraya daha fazla yakıtın kalır depoda

• Konya ankara yolu shell 2 gun once 2.55 den aldım.

• ankara bağlum pavo otogaz 2,39 güncel
  • kütahya bplerin çoğu 2,43 marka olarak bi kampanya var heralde

• iyi harbiden ama ya
  • Havaalanı yolu Saray civarı opetler 3.29du zamdan once şu an guncel 2.79

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Diliniz alışmış zamma indirimden önce olacaktı heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cono01 -- 7 Nisan 2020; 21:18:27 >
  • cono01 kullanıcısına yanıt
    sureklı zam duya duya oyle olmus :))
  • Eskişehir yolu temelli yi geçtikten 1 KM sonra jetpet 2.35 TL/LT. Yanında termo 2.36

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 8 Nisan 2020; 0:51:20 >
  • 80 tl lpg 3 tl den 26.66 lt alınıyor
    80tl lpg 2.43 tl den 32.92 lt alınıyor.
    Fark 6.25 litre ortalama 40git+40 gel yapsanız bile aynı işe gelir.
    Meraktan hesapladım 40 litrelik depo için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cono01 -- 8 Nisan 2020; 1:15:6 >

• hhd82 H kullanıcısına yanıt
    Havaalanı yolundakiler tok satıcı olduğu için Aytemiz de 2.58 e veriyor..hatta ankaranın en pahalı opeti de orda..

• Up

• 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.