Bildirim
Türkiye de en ucuz LPG Ankara Gülveren'de PO-Milangaz-Kalegaz-Lipetgaz (263. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
Kalitesini bilmem ama buradan almaktansa yanındaki shellden 3.19 a almak daha mantıklı bence
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz, herhangi bir sıkıntı yaşamazsınız
-
Dün shellden aldim aracimin deposu 26.5 lt alir normalde dün gittigimde gaz tam bitmemişti buna rağmen 28.5 lt aldi şaşırdım pompaciya sordum biz bilmeyiz abi dediler hile olup olmadiginda şüphede kaldim.
Hocam detaylı bilgiye sahip değilim fakat, her istasyonda pompaların basıncı farklı olabiliyor bundan olabilir diye düşünüyorum.
4 yildir bindigim bir araç yaz kış binerim Türkiyenin farkli yerlerinede gittim aracimla en fazla 26.7 lt aldigini gördüm gaz tam bitmemiş olmasina rağmen bir sonrakinde yanindaki Tp den alacam bakalim.
Fiyatlar nasıl? En uygun nerede şu an?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta çevik kuvvet shell 3.19 du, yanındaki Türkiye Petrollerinde ise 3.13 idi.
Çevik yanında Shell 3.19, lukoil 3.09 dün itibariyle.
Kadoil 3.19 a yükseltmiş. Shell 3.19 Tp 3.13 devam.
-
Kayseri de 3.99 - 3.83
Biz harrannıyık heral.
Geçen Türkiye Petrollerinden doldurdum. Bugün sabah tekrar doldurdum. 47,64 TL ye doldu 204 km yapmışım. 0,233 krş yakmışım.
-
Ankara İskitler Esentepe Otogaz. Aygaz satıyor 3.12
-
Fiyatlar artmış.Güncel fiyatlar Ankara İskitler Lukoil 3.19, Shell 3.35, Tp 3.29, Po 3.29. Esentepe Otogaz 3.24
-
Serhat Mahallesi Milangaz 3.15.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 14 Ocak 2021; 12:9:50 > -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
11.02.2021 de Woog's
https://www.google.com/maps/place//data=!4m2!3m1!1s0x14d349a56aeb5e4d:0x1e37029ece7af37c?utm_source=mstt_1&entry=gps&lucs=swa
2.99 'dan LPG aldım. -
Arkadaşlar, Mayıs ortası itibariyle Ankarada en ugun fiyatlar ne seviyede ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X