Güncelleyeyim. İskitler çevik kuvvetin oradaki 3 istasyon Türkiye Petrolleri 5.23 , Lukoil 5.33, Shell 5.33 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crssover -- 27 Ekim 2021; 11:19:2 > |
Türkiye de en ucuz LPG Ankara Gülveren'de PO-Milangaz-Kalegaz-Lipetgaz (265. sayfa)
-
-
TP'den LPG alıp mesafe ölçümü yapan var mı?
Adana, Batman, Şanlıurfa ve Siirt'te TP istasonlarından aldığım LPG hem mesafe olarak az götürüyor, daha da kötüsü aracın çekişi bariz şekilde düşüyordu. Bir daha da bulaşmadım TP'ye. Sizde durum nedir?
-
Menzil denemedim ama,performans çok düşüyor tövbe almam o firmadanquote:
Orijinalden alıntı: kırmızımercimekTP'den LPG alıp mesafe ölçümü yapan var mı?
Adana, Batman, Şanlıurfa ve Siirt'te TP istasonlarından aldığım LPG hem mesafe olarak az götürüyor, daha da kötüsü aracın çekişi bariz şekilde düşüyordu. Bir daha da bulaşmadım TP'ye. Sizde durum nedir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benzin ve Lpg de şuan en iyisi hangisi
Yenisahra Class petrolde geçen 100 liralık lpg alayım dedim 95 lira olduğunda sanırım depo doldu ve boşa sıkmaya başladı. Adam müdahale dahi etmedi 100 olana kadarhavaya sıkmasına müsade etti... Buna dikkat etmek gerekiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 29 Ekim 2021; 9:49:53 > -
2 seferdir ben de tp den alıyorum.performans düşüşünü bariz hissettim.
-
Benimde başıma gelen
Depo tam boş iken 39 lt gaz bastı
En son ipragaz dan aldım 35 lt bastı
İkiside tam boştu
35 lt depoda 35 üstü nasıl oluyorsa
Petrol Ofisi gayet iyi.
Onu pek iyi duymadım
Tpden ucuza aldım 350km yerine 300km gittim maalesef performans eksikliği de cabası. Kafamda soru işareti olmadan aldığım yerler po ve opet aygaz. Po özellikle yes sistemi geldikden sonra güzel oldu. İstasyonları lpg konusunda iyi denetliyorlar diye düşünüyorum.
Aynen öyle benimde 30 u geçtiğini görmedim 34 lt doldurdu.Bir daha uğramadım geçen full boşaldı yine .Bp ye gittim 29.6 lt aldı. Adamlar 20 krş ucuz vereyim derken arka tarafta 20 tl kazanıyor
-
Fiyat/performansa bakıp alıyorum genelde yakıtı. Adana'da çevremde pahalıdan ucuza doğru Shell, PO, BP ve Aytemiz şeklinde sıralama yapabilirim, çoğunlukla Aytemiz'den depoyu fulleyerek alıyorum.
Menzil anlamında BP en az götüreni, bunun haricinde diğerleri arasında pek fark yok gibi (düzenli şekilde aynı güzergahta sürmediğim için net hesaplama yapmam mümkün değil). Ek olarak, kardeşim kendi aracıyla düzenli olarak aynı güzergahta gelip gidiyor, Aytemiz fiyat/performans açısından en iyisi onun için. Birkaç kez BP'den aldığında depoda 30 km kadar daha kısa gidip gelmiş.
Araç performansı anlamında Shell en iyisiydi, PO ve Aytemiz eşdeğer diyebilirim. BP'den sıkça almadım ancak her zaman aynı performansı yakalayamadım gibi.
TP zaten yukarıda yazdım, leş bir gaz. Motorda arıza mı var acaba dedirtecek kadar tırsmıştım Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda.
Yakıt aldığım istasyonlar genelde aynı yer, aynı markanın çeşitli istasyonlarını denemedim. Şimdilik Aytemiz'le devam, olur da Shell-Aytemiz fiyat farkı 20 kuruşa kadarsa Shell'den alıyorum.
-
Kardeşim aynen 34.6 aldı ben yuvarladim
Gaz nasıl aytemizde
Performans ve menzil anlamında memnunuz. Yakıt aldığımız istasyonlar Yüreğir mobilyacılar sitesi kavşağında ve Kozan girişinde bulunuyor. Yüreğir itfaiye şefliği karşısındakinden indirim zamanı veya az miktarda alım yapacağımız zaman alıyoruz. Diğer istasyonlarının yakıtı nasıl bilemem.
İstasyon konumu belirtiyorum ki hangisi iyi veya kötü ayırt edelim. Mesela OPET'in Sabancı Kültür Merkezi yanındaki istasyonun yakıtı iyiyken M. Kemal PAşa bulvarındakinin yakıtı pek de iyi değil.
Yine PO'nun Yüreğir Devlet hastanesi yakınındakinin yakıtı pek beğenmiyoruz ama E-5 üzerinde Polis okuluna yakın istsyonunkinden memnunum.
-
Ben başka ildeyim, marka olarak yetmiyor galiba, aldığımız istasyonda önemli
Evet. Markayla birlikte aldığınız istasyon özelinde de değerlendirmek lazım. Memnun kalacağınız istasyonu bulana dek farklı yerlerden denemek gerekiyor bu durumda.
-
Kullanan çok var çevremde, hepsi de memnun. Kendi tankerleri olan ender firmalardan. İyi de denetleniyor, askeriye de bildiğim kadarıyla Petrol Ofisi'nden alıyor.
-
Bu gece yine 49 kuruş zam geliyor. Bu iş nereye varacak ?
-
Sözün bittiği yere varacak... 'Kapıcının bile' arabası olacak, ama yakıt koyamayacak...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X