Şimdi Ara

Türkiye'de En ucuz LPG'yi ben aldım Hemde Shell'den (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • shell kartında puanı olan herkese yapıyorlar ki bunu . puanınızı düşüyorlar fiyat böyle acayip bir seviyeye düşüyor pompada . geri kalanını puandan tahsil ediyorlar ama pompada yazmıyor . bunun için konu açmak saçma olmuş biraz .

edit : tutup fotograf çekmişsiniz:)) bari simage yapın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 23 Aralık 2013; 13:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperenkara

glpyldr Bey Tek kart kullanmanızı tavsiye ediyorum shellde ve migrosda 1 den fazla olması handikaplı, galiba bir tutar hesabı var onu geçince bonusu yolluyor. @glpyldrm

normalde tek kart kullanıyorum fakat kampanya her karta 1 kez geçerli olduğu için elimdeki 3 kartı da kullandım. önceki alımların tamamını tek karttan yaptım
  • hunter06 kullanıcısına yanıt
    Avcı Bey, Herkese Shell karttan 60,70 .90 ve 100 200 liralık puan verdiklerini bilmiyordum, haklısınız saçmalık olmuş herkesin başına gelen bir şey sonuçta,
  • anlamadıkki nasıl satın aldın
  • Bende de bp kart var genel de oradan alirim 5000 km oldu ama biriken 2 3 lira birsey. Madem benzine o kadar para veriyoruz bilelim en iyi bonusuydu hediyesiydi hangisi oluyor ?
    Bende de migros clup var bu ayni zamanda shell kart olarak kullaniliyor mu ?
    Petrol ofisinde de artik marketler migros ve migros club gecerli fakat yakit aliminda hala pocard geciyor . Enteresan ve tutarsiz bi durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav adama hediye puanlarını bile 1 tl ye yuklemişler bunda anlamayacak ne var :)

ben luk da 0 tl ye yukletiyorum

bende 0,000000000000000000000 kuruşa lpg aldım diye konu açayım biraz sonra :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonNn_

Bende de bp kart var genel de oradan alirim 5000 km oldu ama biriken 2 3 lira birsey. Madem benzine o kadar para veriyoruz bilelim en iyi bonusuydu hediyesiydi hangisi oluyor ?
    Bende de migros clup var bu ayni zamanda shell kart olarak kullaniliyor mu ?
    Petrol ofisinde de artik marketler migros ve migros club gecerli fakat yakit aliminda hala pocard geciyor . Enteresan ve tutarsiz bi durum.

evet hocam migros club shellde kullanılabiliyor
  • arabam yok bende bi açıklma bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.