Bildirim
Türkiye’de En Yüksek ve En Düşük İnternet Hızı Sunan Firmalar Belli Oldu (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bu kadar basit işte, resimde tokatlamış Vodafone Türk Telekom'u. Her yerde mükemmel olacak diye bir şey yok. Bu hızda Vodafone gayet iyi, bir de limitsiz tarife olsa her gün dua edersiniz bu hız için.
Türk Telekom'un eski avantajına dönmesi için fiyatlarda yüksek miktar indirime gitmesi lazım ama inadına zam yaptığı âşikar. Yeni tarifelerine bakıyorum, Turkcell'le yarışmayı geçmiş bildiğin fiyat konusunda yeni Turkcell benim diyor. Keşke alt yapı konusunda da Turkcell'le yarışsa ya da güzel yatırım yapsa. Uygulaması milattan kalma ve arayüzü berbat, sistemleri çok buglu/gecikmeli ve sorunlu. Alt yapı zaten en ufak deprem'de hava olayında çöküyor. Hadi depremi geçtim, yoğunlukta ya da duvar delemediği yerlerde direkt şebekesiz bıraktırıyor, 3G 900MHz olsa eyvallah diyeceğim. Şunlar olursa Türk Telekom'u düşünebilirim ; Eski fiyatlarına, avantajlı haline geri dönse. Uygulama baştan aşağı yenilense ve güncellense. Alt yapı olarak 800/900/1800/2100/2600 bütün bantları kullansa falan çok güzel olucak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Benim bulunduğum yerde 3 Gsm sorunsuz çekiyor onun için odedigim paraya bakarım hangisi uygun fiyatlı ve fazla paket olursa o operatörü kullanıyorum ben vodafonede 20 gb paket 60 tl kullanıyorum ayni fiyata turkcelli arkadaşım 12 gb kullanıyor ben haftalık tt sil süpür yapıyorum haftalık ya 5 yada 10 gb veriyor evimde vodafonede turk telekomda full 4.5g çekiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 23 Ocak 2022; 1:8:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında kampanyaları takip etsen hayatı yaşarsın. Mesela Akıllı 20 GB'a geçebilirdin 65 TL'ye. Sonrası Pttcell 25 GB 55 TL'ye. Ama şuanlık iyisin, hiç uğraşma, 25 GB 69 TL. 👍
Bana uygulamadan gelen teklif, Red 20 : 20 GB,1000dk,250sms + Vodafone'lularla sınırsız konuşma + Sınırsız Whatsapp, Telegram + Durma Özelliği.
Şuan aynı teklif 84 TL ve durma özelliği yok, geçsem mi diye düşündürüyor.
-
Şimdi sadece 20 GB 84 TL olmuş.
Bir kac aya yine kampanya yaparlar tek cazip yani fiyati vodafonun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 7 Mart 2022; 23:4:57 >
25 GB 65 TL kullanıyorum. Yine dayanılmıyor vodafone'a. Bende Turkcell'e geçtim. 9 TL'ye 500 dakika, 2 gb. Paket adı Gollercepte şampiyon paket. İnterneti maçlarla alırım. Evde zaten wifi var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X