< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türkiye’de En Yüksek ve En Düşük İnternet Hızı Sunan Firmalar Belli Oldu
-
-
Turk Telekom Mobil yine şişirilmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9A0BECBC3 -- 21 Ocak 2022; 16:33:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mobil'de zaten bildiğimiz sıralama, Turkcell'i kolay kolay yakalayamazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene bir haber çıkmıştı Nperf'e göre Türk Telekom, Turkcell'den hızlı diye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Genel olarak Speedtest kullanılıyor, kim takar nPerf'i. Adamlar upload'ta bile 90+ veriyor artık.
Speedtest daha çok kullanılıyor
Bak hızlı ama dolar arttı diye hemen zam yapmada hızlı Turk Telekom.
O işte telekom'un nPerf'e hafif bal çalması yoktur diyemem.
O dönemlerde Turkcell'de de SuperBox kaynaklı fazlasıyla bir yavaşlama vardı. Sonrasında sınırsız SuperBox hizmetleri sınırlandırıldı, şebekenin desteklediği taşıyıcı sayıları arttı, baz istasyonu sıklıkları arttı vs. şebekede iyileştirmeler oldu. Ha daha az kullanılan bir platform olarak da Nperf sonuçlarını etkilemek daha kolaydı. TurkNet mesela hep birinci gibiydi Nperf'te ama, gigabit paket satmadığı dönemde bile maks. hızlar hep TurkNet idi. Bu da TurkNet'in açık manipülasyonunu gösteriyor bence. :)
-
Ben turknet kulanıyorum ayni yerde turk telekom daha fazla paraya daha az internet hizmeti verdi turknet alt yapımında desteklediği en yüksek hizi sunuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phasan -- 22 Ocak 2022; 16:1:16 >
İnternet = superonline
Kablolu kullanmak her türlü mantıklı olanı zaten.
-
Sabit = Turk Telekom ve (peering'ini kullanan isp'ler) (turktelekom.com.tr A.S)
Mobil = Turkcell Mobile & Vodafone Mobile
bence bunlardan şaşılmamalı, benim gözümde bunlar var,
Telekom sabit internette nasıl o kadar geride olabilir. Çok tuhaf firma ya cidden anlayamıyorum bu Telekomu 😂
En yavaş ve pahalı net o veriyor
Bence mobilde internet olarak turkcell tt vodafone
çekim olarak turkcell vodafone tt
Adsl kullananlar ortalamayı aşşağıya çekiyor. Başka açıklaması yok bence.
Özellikle Turk.Net kullananlarında artık psikolojik olarak "güvenmediğinden dolayı iyi mi kötü mü diye" speedtest yaptığını düşünüyorum.
Mobil olarak TT Mobil kullanmam,kullandırtmam. 20 GB 29TL'ye verdiler beğenmedim verdim caymayı kurtuldum. Rezil operatör, sabitte iyi sadece o da alt yapı sahibi diye.
Ben hem tt kullanıyorum hem vodafone kullanıyorum ikisini toplasan bir turkcell eder
türk telekom hayatı yalan verileri gerçekse biri gelip beni
-
Hiçte etmez, Vodafone'nun kapsaması Turkcell kadar değil. Yakın ama bir Turkcell kapsaması kadar değil, TT Mobil ise hızda çuvalladığı çok yer var. İkisi birleşse Turkcell'in belki yarısı olur.
Turkcell son zamanların en iyisi oldu her anlamda, paket fiyatları çok ucuzladı. Alt yapısı baya sağlamlaştı. Şuan ki şartlarda en mantıklıları Turkcell faturalı tarifeleri ve Vodafone Limitsiz/Red tarifeleridir.
TT Mobil gereksiz benim için. 1800Mhz sinyaliyle daha çok rezillik sürerler. Bu kadar bu firmanın sevdalısı olmanın anlamı yok hocam. Sadece bu forum ölücüleriyle meşhur bir forum, dolayısıyla ölücülerin yancısı her zaman TT Mobil olur. En ucuzu hangisiyse onun yanından olurlar. Hat çekmiş, rezil olmuş umrunda değildir,genel olarak ölücülük budur.
Samimi söylüyorum, hepsini tavaf ettim hepsini kullandım. Turkcell tamamen sorunsuz kullandım. Turk Telekom gerek sistemsel, gerek alt yapısal sorunlu olarak kullandım. Vodafone'u da sadece hızsal sorunlu olarak kullandım. Şuan da bazen 3G'ye alıp kullanıyorum. Ama TürkTelekom gibi rezil olmuyorum. TürkTelekom güzel yerlere gelsin biz onu savunalım, övelim, "ya bu TürkTelekom eskiden neydi, şimdi ne olmuş vay be.." diyelim.
Puanlama olarak bakarsanız da zaten Turkcell-Vodafone ikilisi şuan en iyi ikili seçilmiş, TürkTelekom'da en kötü olarak seçilmiş.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- +35 hangi ülke
- turkcell kullanıcı tanımlama
- turkcell neden çok internet yiyor
- mutlu mega 70
- bip grup linkleri
- türk telekom internet çekmiyor
- mobil imza nasıl alınır
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- kapanan hat nasıl açılır
- gizli numaradan arama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X