Şimdi Ara

Türkiye'de hangi internet şirketleri var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'ye taşınarak bir ev alacağım, zaten buradayım ve bazı sitelere bakmayı denedim ama hepsi Türkçe ve Türkçe okuduğum çok iyi değil, burada hangi internet sağlayıcı şirketleri var? Ve sistemin dozu nasıl çalışır?

Bir yerde kaldım ve internet hakkında sorduğumdan ve X indirme ve Yükleme hızının yanı sıra X bant genişliği miktarına sahip olduğumuzu söyledikleri için, fiyatlar sadece hızda devam ederken sınırsız bant genişliği sağlıyorlar mı? Ve speedtest.net üzerinden internet hızını kontrol ettim ve 3 Mbps indirme ve 0.4 Mbps Yükleme oldu .. Bu konuda bazı bilgileri duymak isterim, bu yüzden bir ev aldığımda ne yaptığımı biliyorum.192.168.0.1 routerlogin 192.168.l.l

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IanSantiago -- 30 Temmuz 2020; 12:48:15 >

• İlk önce alacağınız evin hangi altyapıya sahip olduğunu örenmeniz gerekiyor ona göre yardımcı olabiliriz örnek olarak superonline fiber altyapısı varsa 10000mbps hız bile alabilirsiniz alacağınız evin açık adresini öğrenip aşağıdaki numaraları arayıp öğrenebilirsiniz sonra yardımcı olabilirim olmazsa evin açık adresini özelden yazarsınız bana ben yardımcı olurum.
    Superonline 0532 532 00 00​
    Türk telekom 444 1 444
  • Dostum, gelme. Yapma o hatayı
    Türkçeniz iyi değil mi anlayamadım, çeviri kullandınız sanırım. Hangi dilde yazıyok şimdi

Altyapı sağlayıcılar/Providers;
    TürkTelekom (Max. 100down./5up. - xDSL&Fiber)
    Turkcell (Max. 10000down./20up. - Fiber)
    Türksat (Max. 100dowm./5up. - Cable)
    Vodafone (? - Fiber)

İSS/ISP;
    Turkcell SUPERONLINE
    TürkTelekom
    Türksat KABLONET
    Vodafone
    Oris Telekom
    FixNET
    Millenicom
    TurkNet
    etc..

Kaynak/Source >> https://forum.donanimhaber.com/turk-telekom-fiberoptik-altyapi-calismasi-ana-konu--121281883

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 30 Temmuz 2020; 15:11:14 >

• Bu trole cevap yazmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.