Şimdi Ara

Türkiye 'de ilk CORSAIR H100 kısa incelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
9
Favori
52.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/dark-knight-high-power-1000w-hotswap-disk-yuvali-usb-3-0-destekli-20cm-kirmizi-ledli-yan-panel-fanli-oyuncu-kasasi.html

hocam bu alet bu kasaya takilir mi

veya hangi kasayla birlikte kullanmamizi tasiye edersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuBBa123 -- 10 Ekim 2011; 4:24:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderbolt
    Evet linkteki fanlar çok güzel keşke burdada olsa..Ben şuanda kullandığım fanlardan da oldukça memnunum 1200rpm den yukarısında zaten çalıştırmıyorum...
    Eğer almak istersenhttp://www.aquatuning.de/ sitesi satıyor ve Türkiye 'ye kargoluyor. 4 fan 'ın kargosu 1kg tuttu ve UPS standard (6 günde geliyor) ile geldi. Kargo maliyetiyse 17Euro tuttu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

quote:

Evet linkteki fanlar çok güzel keşke burdada olsa..Ben şuanda kullandığım fanlardan da oldukça memnunum 1200rpm den yukarısında zaten çalıştırmıyorum...
    Eğer almak istersenhttp://www.aquatuning.de/ sitesi satıyor ve Türkiye 'ye kargoluyor. 4 fan 'ın kargosu 1kg tuttu ve UPS standard (6 günde geliyor) ile geldi. Kargo maliyetiyse 17Euro tuttu.

Teşekkürler aslında düşünmedim değil...

• bu fanlar sessizlik ve performans bakimindan cok mu iyi ki bu kadar maliyeti cekiyorsunuz
  • quote:

Bende youtube 'de izleyince çok hoşuma gitti. Fanlar hem süper soğutup çok az ses çıkarıyor, hem de görüşüş itibariyle muhteşem.

Benim kasada 2 adet Thermaltake 'in egzos fanı bulunmakta. Büyük ihtimalle onlarıda bu Cougar fanlarla değiştireceğim. Gelecek ayın bütçesinde yer açmaya çalışıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: menem
    bu fanlar sessizlik ve performans bakimindan cok mu iyi ki bu kadar maliyeti cekiyorsunuz

Evet, şuanda piyasada daha iyisi yok. 71CFM hava üflüyor ve ses sadece 18desibel. Akşam resimlerini çekip yayınlarım burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TorwaK -- 10 Ekim 2011; 13:21:26 >

• quote:

quote:

Bende youtube 'de izleyince çok hoşuma gitti. Fanlar hem süper soğutup çok az ses çıkarıyor, hem de görüşüş itibariyle muhteşem.

Benim kasada 2 adet Thermaltake 'in egzos fanı bulunmakta. Büyük ihtimalle onlarıda bu Cougar fanlarla değiştireceğim. Gelecek ayın bütçesinde yer açmaya çalışıyorum.

quote:

bu fanlar sessizlik ve performans bakimindan cok mu iyi ki bu kadar maliyeti cekiyorsunuz

Evet, şuanda piyasada daha iyisi yok. 71CFM hava üflüyor ve ses sadece 18desibel. Akşam resimlerini çekip yayınlarım burada.

Dumanı fazla dağıtmamasından belli oluyor,fanlar çok kaliteli.Şimdi bunlardan aldık mı 5 tane almak lazım.. 4 tanesi h100 e diğeride egzost olarak.Belki ileriki zamanlarda düşünebilirim çünkü bu ay bütçeyi bende çok aşdım..Ocz wertex 3 max iops 120 aldık.Ayrıca ekran kartı asus gtx 570 di,gtx 570+eski kullandığım h70 verip bi tanıdıktan zotac gtx580 ile takas ettim..

• quote:

quote:

Bu fanlardan 5 tane alsak gümrükte bir problem çıkar mı acaba? sınır 75 euro olmuş diye duydum.Peki buna kargo ücretide dahil mi? Siz herhangi bir problem yaşadınız mı?

• quote:

Bu fanlardan 5 tane alsak gümrükte bir problem çıkar mı acaba? sınır 75 euro olmuş diye duydum.Peki buna kargo ücretide dahil mi? Siz herhangi bir problem yaşadınız mı?
    4 'den fazla sipariş etmememin bir nedenide buydu. 5 'nci fanı siparişe ekleseydim 75Euro 'yu aşacak ve gümrük, depo parası vs deli bir masraf çıkacaktı. O nedenle 2 tanesini gelecek ay 'a erteledim.

Ben siparişimi geçen Pazar günü geçtim. Pazartesi günü Almanya 'da resmi tatil oldu. Kısacası 6 günde UPS en ucuz yollu kargoyla ürünleri bugün bana teslim etti. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Aslında adresini verdiğim siteden alınacak çokşey var, hepside en üst kalitede ama bütçe lazım.

• quote:

quote:

4 'den fazla sipariş etmememin bir nedenide buydu. 5 'nci fanı siparişe ekleseydim 75Euro 'yu aşacak ve gümrük, depo parası vs deli bir masraf çıkacaktı. O nedenle 2 tanesini gelecek ay 'a erteledim.

Ben siparişimi geçen Pazar günü geçtim. Pazartesi günü Almanya 'da resmi tatil oldu. Kısacası 6 günde UPS en ucuz yollu kargoyla ürünleri bugün bana teslim etti. Hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Aslında adresini verdiğim siteden alınacak çokşey var, hepside en üst kalitede ama bütçe lazım.

Sitede gerçekten çok güzel ürünler var.Aslında bütçe olsa çok alınacak şeyler varya neyse... Zamanla belki o da olur...

• yurtdışına formdan birini gönderelim alsın gelsin
  • guru3d yi biliyorsunuzdur testleri de kabul görülen bir sitedir ordaki h100 incelmesinde sıcaklıklar ile ilgili bölüm var en iyi zalman 9900max gözüküyor
    bu konuda düşüncelerinizi almak istiyorum geçen gün vatana gittiğimde bu ürünü görmüştüm 210tl civarı idi...

Türkiye 'de ilk CORSAIR H100 kısa incelemesi

• quote:

guru3d yi biliyorsunuzdur testleri de kabul görülen bir sitedir ordaki h100 incelmesinde sıcaklıklar ile ilgili bölüm var en iyi zalman 9900max gözüküyor
    bu konuda düşüncelerinizi almak istiyorum geçen gün vatana gittiğimde bu ürünü görmüştüm 210tl civarı idi...

Corsiar H100 'e güçlü hava üfleyen 4 adet fan taktığınızda rahatlıkla CPU idle 'da 30C 'nin altına iniyorsunuz. Zaten Corsiar H100 alıpta Push/Pull yapmayan varsa vay aklına diyorum.

• 4 adet Cougar fanı Corsair H100 'e montajını tamamladım ve şuanda CPU 'ya 5Ghz 'de OCCT ile torture test yapıyorum. CPU IDLE durumda CPU sıcaklığı 31-33C arasında gidip geliyor, oda sıcaklığı 25C. CPU %100 yüke bindiğinde sıcaklık 74C 'ye (voltaj 1.48V) kadar çıkıyor.

Oda karanlık olduğu için resimler çok net değil. Müsait olduğumda bir video çekip yayınlarım.

• quote:

4 adet Cougar fanı Corsair H100 'e montajını tamamladım ve şuanda CPU 'ya 5Ghz 'de OCCT ile torture test yapıyorum. CPU IDLE durumda CPU sıcaklığı 31-33C arasında gidip geliyor, oda sıcaklığı 25C. CPU %100 yüke bindiğinde sıcaklık 74C 'ye (voltaj 1.48V) kadar çıkıyor.

Oda karanlık olduğu için resimler çok net değil. Müsait olduğumda bir video çekip yayınlarım.

Hayırlı olsun fanlar çok güzel gözüküyor iyi günlerde kullanın...

• quote:

Hayırlı olsun fanlar çok güzel gözüküyor iyi günlerde kullanın...
    Teşekkür ederim.
  • h100 300 diyelim 150 de fanlar 450 tl toplam gider bence bu sistem için çok aşırı maliyetli
    beni düşndürüyor açıkcası
  • quote:

h100 300 diyelim 150 de fanlar 450 tl toplam gider bence bu sistem için çok aşırı maliyetli
    beni düşndürüyor açıkcası

Kesinlikle maliyetli fakat 1 kere alıyorsunuz 5 yıl yeni soğutucu almaya gerek yok ve CPU 'nuzla yüksek saat hızlarına çıkabiliyorsunuz. Ayrıca ürün 5 yıl Corsair garantili.

Açıkçası ben ve benimle birlikte ürünü alan arkadaşım memnun kaldık.
  • vallahi bende aldım , lakin benim pompa kısmında bi hırıltı söz konusu ve harbiden ayar oldum gece gece ,, sökimde yarın yenisi ile değişeyim ...
  • Kulağınızı rahatsız edecek düzeydeyse mutlaka değiştirin arızalı demektir. Normalde o sesi kulağınızı cihaza dayamadığınız sürece duymamalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryTurkiye-44peace44

vallahi bende aldım , lakin benim pompa kısmında bi hırıltı söz konusu ve harbiden ayar oldum gece gece ,, sökimde yarın yenisi ile değişeyim ...

Dostum pm ni yanıtladım,ayrıca sesin üründen geldiğine eminsen problem olabilir,bende kulağımı kasanın üst kısmına dayadğımda cızzzz diye bir ses duyuyorum.Normal şartlarda bu ses kesinlikle duyulmuyor...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.