Şimdi Ara

Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
1
Favori
22.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Nessarien

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

Poyri oyuna mı daldın testleri unuttun

Bak ben neyin testini koyacağım benim incelememe

Türkiye'de İlk GTX680 Kullanıcı İncelemesi BF3 Geldi(X3968 P10488)

olmuyor böyle arı gibi olman lazım

Diablo 3 ciktimi. Eve gecince batman ac testi koyarim iste. Daha baska(rpg disinda) istenilen oyun testlerini yaparim.

@baskanim resimleri ilk sayfaya koymayi unutmusum 3 yada 4 cu sayfada var senin kutu resimlerinide koyayim. Zotac cok guzel kutu yapmis b

Bana özel çıktı :D

Beta key gelmiş hesabıma dün gördüm wow için login olurken ben de indirdim hemen betayı başladım denemeye 1,5 saat kadar falan denedim. Sonuçları attım benim incelemenin altına. Şuan için en fazla High seçeneği var sanırım beta olduğu için böyle. Release ile beraber Ultra seçeneği ve daha fazla grafik ayarı gelir diye düşünüyorum. Oyunun bu hali yeni nesil ekran kartları için çıtır çerez Oyun çok güzel ve eğlenceli zaten Diablo'nun kötü olması beklenemez..

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=59358550

Senin aranı RPG ile yapmak lazım poyri olmuyor böyle

Rpgler cok yavas ilerliyor skyrimin ilk 30 dk si asiri sikti mesela. Genelde hikaye olarak iyi oluyorlar ama yavaslar. Bildigin guzel varsa soyle onu oyniyayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 680 ile 7950 yi karşılaştırmak hata :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Poyri oyuna mı daldın testleri unuttun

Bak ben neyin testini koyacağım benim incelememe

olmuyor böyle arı gibi olman lazım

Diablo 3 ciktimi. Eve gecince batman ac testi koyarim iste. Daha baska(rpg disinda) istenilen oyun testlerini yaparim.

@baskanim resimleri ilk sayfaya koymayi unutmusum 3 yada 4 cu sayfada var senin kutu resimlerinide koyayim. Zotac cok guzel kutu yapmis b

Bana özel çıktı :D

Beta key gelmiş hesabıma dün gördüm wow için login olurken ben de indirdim hemen betayı başladım denemeye 1,5 saat kadar falan denedim. Sonuçları attım benim incelemenin altına. Şuan için en fazla High seçeneği var sanırım beta olduğu için böyle. Release ile beraber Ultra seçeneği ve daha fazla grafik ayarı gelir diye düşünüyorum. Oyunun bu hali yeni nesil ekran kartları için çıtır çerez Oyun çok güzel ve eğlenceli zaten Diablo'nun kötü olması beklenemez..

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=59358550

Senin aranı RPG ile yapmak lazım poyri olmuyor böyle

Rpgler cok yavas ilerliyor skyrimin ilk 30 dk si asiri sikti mesela. Genelde hikaye olarak iyi oluyorlar ama yavaslar. Bildigin guzel varsa soyle onu oyniyayim

Witcher 2 oyna hem über grafikler (öttürüyor hala piyasadaki kartları ubersampling ile..) hem de her türlü aksiyon var bayık değil. hikaye baydı mı seni ? Açarsın Arena modunu baby spartacus modunda kesersin ya da kesilirsin On numara oyundur

• quote:

Orijinalden alıntı: beatles33

quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Beyler diablo 3 çıktımı

Betası bugün çıkacaktı, tam sürüm 15 Mayısta gelecek galiba.

Betası çıkalı uzun zaman oluyor 1 ağustos'dan beri beta açık lakin herkes giremiyor. Aktif battle.net accountunuz varsa yani Wow/Sc2 oynuyorsanız her an beta key kazanma şansınız oluyor. Blizzard hesabınıza sistem aracılığıyla ekleyip size mail atıyor.

Evet, oyun çıkış tarihi 15 Mayıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: b1ck132

Poyraz hayırlı olsun kart, güzel günlerde kullanırsın inşallah.

Madem ortamda 570 ve 580 Heaven bench'leri de geziyor, ben de 590'la yaptığım ilk benchi koyayım kıyaslamak adına.

7970'in min FPS'si beni de benden aldı yanlız, o ne tatlı bir şey.

sadece tek loop atıldıktan sonra bench aldım, tüm Nvidia panel ayarları default halde.

Hocam 590 ile aldığınız değerler biraz düşük değil mi ?

Buda benimki si ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykaanx -- 2 Nisan 2012; 19:57:47 >

• quote:

benim işletim sistemim de orjinal keşke memleket bizim gibilere kalsa
    sizin gibi key sevmem bahanesiyle korsan oyun kullananlara ; kasaya 3000-4000 harcarken windows'u bile korsan kullanmaya çalışan insanlara kalmasından çok daha iyidir

iyi de ben şunu anlamadım oraya en az 500-600 liralık orijinal oyun yazdığım kaldı ki elimde daha eski oyunlar da var ama önemi yok diye yazmadım niye hala laf sokuyosun ki aldım işte o kadar para da verdim 180 lira sadece bir oyuna verdim Diabloya belki daha da fazla vereceğim hala neyi kasıyosun ki iyi sen Amerikaya yüklen ver paranı onlara kardeşim adamlar nasılsa bizi istedikleri oynatıyorlar parmaklarının ucunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bykaanx

Hocam 590 ile aldığınız değerler biraz düşük değil mi ?

Buda benimki si ;

Şimdi öncelikli olarak işlemci farkı var.

i5-2500k ile, sizin Min FPS'nizi yakalabildim, ama sadece 3FPS ortalama kazancım oldu.

Yanlız, çözünürlük farkı çok fazla =)

Benim sonucum 1920x1080, siz 1440x900 de almışsınız =) Aynı çözünürlükte karşılaştırmak lazım =))
  • quote:

Hocam boşverin takmayın kafaya, ben oynadığım her oyunu orjinal almaya özen gösteriyorum da ne oluyo sanki? Tatlı canınızı sıkmayın hocam, insanlar hayatın stresiyle bilgisayar başında boş kaldıklarında kendilerine stres arayıp polemiğe girmek istiyorlar bazen..

Yanlış anlaşılmasın amacım key alanlara çatmak değil ama 69$ olan oyunu 35TL'ye rusyadan almak da bana çok "orijinal" bir fikir gelmiyor, bir de buradan bakalım, ha korsan ha kaçak gibi bişey benim gözümde, bu arada MW3 orijinal alınacak oyun değildir benim gözümde (ki aldım ilk gününden), adam bi MW3 almamış diye saldırmışsınız resmen..

İsteyen istediğine istediği parayı verir ya da korsan kullanır, o zaman benzinliklerde nöbet tutun da dünya paralık Mercedes'e binip LPG kullanan vatandaşlarımızı kovalayın..

Ortada bir emek hırsızlığı var diyosanız da orjinal oyun konusunda maalesef birçok firma taklit yapımlarla para kapmaya çalışmaktadır, onun için sizin korsan oynamanız inanın onların canını hiç acıtmaz, ayrıca yapımları alalım "gelişiyor" bu sayede diyen bir kitle de vardı bir zamanlar, bakın CoD ne kadar da satıyor ama nedense yapımlar hep aynı bazen daha geriye gidiyor

Hocam valla şimdi gördüm teşekkür ederim doğru söylüyosun mw3 almadık diye saldırdılar resmen al işte yazdım aldıklarımı daha yazayım mı elimdeki orijinal şeyleri gerek var mı?
    Ben para veririm acımam gördüğüm yerde beğendiğim bir şeyi dünyanın parası da olsa alırım ama benim gözümde onu hak etmesi gerekir. Kaç kişide var Assassin's creed collector edition, Brotherhood Auditore Edition? kaç kişi aldı osmanlı zamanında geçiyor Türkçe konuşuluyor niye almadınız hani neden 180 lira vermediniz o oyuna hak etmiyo mu? Buyrun alın o zaman koyun arşivinize hatta gelin beraber oynayalım online buyrun efendiler.

• @cobi konuşup anlaştığımıza sevindim burda böyle basit şeyleri tartışmaya gerek bile yok elbet orijinal alacağım daha çok oyun film müzik cd si olacak ve her halükarda onlara verdiğim paranın karşılığında sonuna kadar oynayacağım.
  • Beyler yapcak bench yazın canım sıkıldı az bench yapalım
  • @EMRES754 bende bulamadım yapacak bench karttı max oc ile bf3de deniyorum sıkıntıdan. İşin garibi +190mhz verebilmiştim 3dmarkta oyunda ısınmayı saymazsak +160 ile stabil kalacak gibi
  • @EMRES754 , @Poyri!!!

arkadaşlar bf3 te grand bazaar us depod point 64vs.64 haritada screenshot alablirmisiniz..

• heaven bench almadın max oc ile hala poyri ayrıca bak burada ne var L ile başlıyor G ile bitiyor tıklamadan önce tahmin et bakalım

http://forum.donanimhaber.com/m_47082389/mpage_367/f_/key_//tm.htm#msglink_59385020

• meraak ediyorumda amerikada yada almanyada bu kartlar 1300 dolar 1300 euro olsa oyuncular alırmıydı ? türkiyedeki durum böyle cunki
  • quote:

İşin garibi +190mhz verebilmiştim 3dmarkta oyunda ısınmayı saymazsak +160 ile stabil kalacak gibi

Normal. Hiçbir kart, 3DMark11'de gördüğü max değerde oyunlarda stabil kalmıyor zaten. Mesela benim Asus 560ti, voltajsız olarak 945 MHz'le 3DMark11'e geçerken, oyunlarda ancak 910 Mhz'de stabil kalabilmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

İşin garibi +190mhz verebilmiştim 3dmarkta oyunda ısınmayı saymazsak +160 ile stabil kalacak gibi

Normal. Hiçbir kart, 3DMark11'de gördüğü max değerde oyunlarda stabil kalmıyor zaten. Mesela benim Asus 560ti, voltajsız olarak 945 MHz'le 3DMark11'e geçerken, oyunlarda ancak 910 Mhz'de stabil kalabilmişti.

Benim demek istedigim o degildi. Kart max oc seviyesine yaki gunluk kullanilabilir yeterki sicaklik sorunu asilsin. 7970 de 1350 gorup kartti gunluk 1200 de kullaniyordum mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• NVIDIA'nın bu sıcaklığa bağımlılık olayı, LC sistemleri gerçekten ön plana çıkaracak sanırım, pek çok insan sırf bundan dolayı LC'ye geçmeyi düşünecek sanki <.<

Gerçi, muhtemelen birileri yakında çıkıp, sıcaklık artışının -13.5'ar hız kesmesini engelleyecek bir driver yayınlar ama, o da ayrı mevzu.
  • poyrazcım default hızında yükte duyulmuyorsa 680 alıcam ben de, yoksa özel soğutmaları mı bekleyeyim?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Benim demek istedigim o degildi. Kart max oc seviyesine yaki gunluk kullanilabilir yeterki sicaklik sorunu asilsin. 7970 de 1350 gorup kartti gunluk 1200 de kullaniyordum mesela.

senin istedigin x6 her yolda 200km/h yapsin ama daga tepeye cikarken yapamiyor malasef

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

poyrazcım default hızında yükte duyulmuyorsa 680 alıcam ben de, yoksa özel soğutmaları mı bekleyeyim?

Kasa fanlarim gurultulu oldugundan stok hizlarinda duyulmuyor ama sessiz bir kasan varsa yuk altinda duyarsin az da olsa ama 7970 gibi bagirmaz.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.