Şimdi Ara

Türkiye'de İlk Next Piri Reis 5'Android 4.0kapasitif ekran navigasyon 30 gün TBS hediye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
4
Favori
48.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Bilene hediyemi var

sn.gps.navigation hediyemi isterim
  • Konu başlığında "Türkiye'de bir ilk" yazıyor. Piyasaya GoldMaster navigasyon NAV-725 GPS PAD ile ilk olarak girmemiş miydi? Hatta forumda konusu vardı.
     Türkiye'de İlk Next Piri Reis 5'Android 4.0kapasitif ekran navigasyon 30 gün TBS hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertanx -- 18 Ağustos 2012; 17:14:01 >
  • O kamyon için navigasyondu galiba :) hemde 7" hemde rezistif hemde eski sürüm android. Evet o dalında ilk olmuştu bunlarla :) o aletle bunun alakası yok zaten Bence başlıkta hatalı zaten değişmesi lazım.Yöneticiler yapar sanırım çünki Türkiye'de Tek yazılmış,orada Türkiye'de ilk ve tek olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 18 Ağustos 2012; 17:22:34 >
  • Sitede özellikleri açıklanmış
    http://www.nextnavigasyon.com/model_piri_reis.html
  • Nasrettinhoca tebrikler WD Alacak olanlara hayırlı olsun şimdiden.

TBS ile kullanabilmek kaça mal olacak? Aparatlar + bağlantı ücreti vs.vs ile birlikte.Bu işler için kaç lira daha vermek lazım geliyor? Son zamanların populer TMC-TBS sinden mahrum kalmamak için merak ettim
  • Bunda aparat yok,sitesinde zaten yazmışlar http-tmc denilen şey var naviextras'tan satın alınmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buyrun buradan satın alabilirsiniz;

Türkiye'de İlk Next Piri Reis 5'Android 4.0kapasitif ekran navigasyon 30 gün TBS hediye
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Buyrun buradan satın alabilirsiniz;

60 Dolara ne alıyoruz? 60 Dolara tüm sistemimi satıyorlar aparatlar falan herşey dahil mi? 60 dolar ödeyince yolda giderken hiç bir aparata gerek duymadan TMC bilgisi alabilecekmiyiz?

Kusura bakmayın bu konularda biraz cahilim

Not: Eğer yukarda saydıklarım gibi değilse daha ne gibi masraflar var?

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

quote:

Buyrun buradan satın alabilirsiniz;

60 Dolara ne alıyoruz? 60 Dolara tüm sistemimi satıyorlar aparatlar falan herşey dahil mi? 60 dolar ödeyince yolda giderken hiç bir aparata gerek duymadan TMC bilgisi alabilecekmiyiz?

Kusura bakmayın bu konularda biraz cahilim

Not: Eğer yukarda saydıklarım gibi değilse daha ne gibi masraflar var?

Bence bu sorunuzu NNG ye iletin,çünki ne Next'in nede Başarsoft'un tasarrufunda bu rakamlar Şu aparatada taktı herkes,aparat filan yok online olarak lisans satın alınıyor o kadar.Sonra wifi'den bağlanıp bu bilgileri alıyorsunuz işte.Aynı iPhone'daki hizmet gibi yani.

• Aparata gerek yok, lisansı NNG'den alıyorsunuz. İhtiyacınız olan bir Wifi bağlantısı. Onu da (Türkcell için sordum) Jet modemler var aylık 49 lira + 5 lira masrafı varmış. Takıyorsunuz nereye takacaksanız; kimisi aracına takmış bile, alıyorsunuz TMC (TBS) bilgisini...

Sayın @gps.navigation belirtmiş; NNG aşmış kendini... Almayın kardeşim kullanmayın der gibi bir fiyat koymuş etikete

Keyifli navigasyonlar
  • quote:

Ooooooo nasrettinhoca tutturdu vallaha Uyduda next teknosa'da bildiğim kadarı ile 1 numara, en son 1-2 mağazada sorduğumda %70 filan gibi tek başına durumda. Uzun süre önce efsane denilen 708-828 modelleri vardı teknosada,tekrar cihaz sokmaları orada olan diğer firmaları çooook zorlayacak

4 gündür şehir dışındaydım 350 lira tahminim tutmuş...Ama tahminimin hiç bir getirisi olmadı Neyse netice itibariyle olumlu kullanıcı yorum ve incelemelerinden sonra almayı planlıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasrettinhoca -- 20 Ağustos 2012; 14:20:44 >

• quote:

Aparata gerek yok, lisansı NNG'den alıyorsunuz. İhtiyacınız olan bir Wifi bağlantısı. Onu da (Türkcell için sordum) Jet modemler var aylık 49 lira + 5 lira masrafı varmış. Takıyorsunuz nereye takacaksanız; kimisi aracına takmış bile, alıyorsunuz TMC (TBS) bilgisini...

Sayın @gps.navigation belirtmiş; NNG aşmış kendini... Almayın kardeşim kullanmayın der gibi bir fiyat koymuş etikete

Keyifli navigasyonlar

Yola gelir NNG ama allah bilir süresini :( ben o vından almadım sahibindende buldum 70TL mi verdim unuttum bunların 5 kişi bağlanıtılı olanları var PC ye filan takmıyorsunuz direk sim i takıp bagaja filan atıyorsunuz.Çok keyifli oluyor :) sürekli bağlısınız.

• quote:

quote:

Aparata gerek yok, lisansı NNG'den alıyorsunuz. İhtiyacınız olan bir Wifi bağlantısı. Onu da (Türkcell için sordum) Jet modemler var aylık 49 lira + 5 lira masrafı varmış. Takıyorsunuz nereye takacaksanız; kimisi aracına takmış bile, alıyorsunuz TMC (TBS) bilgisini...

Keyifli navigasyonlar

Yola gelir NNG ama allah bilir süresini :( ben o vından almadım sahibindende buldum 70TL mi verdim unuttum bunların 5 kişi bağlanıtılı olanları var PC ye filan takmıyorsunuz direk sim i takıp bagaja filan atıyorsunuz.Çok keyifli oluyor :) sürekli bağlısınız.

Ben de bahsettiğiniz cihazı sordum Üstad'ım. Araçta da kullanılabiliyormuş... Yolculuk sırasında araçtaki isteyen herkes + Piri Reis internete bağlı olarak güzel zaman geçirebiliyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

Next uydu cihazından sonra navigasyon cihazındada teknosaya girmiş.Piri reisin fiatıda belli olmuş

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/navigasyon_cihazi/966/145130198/next_navigasyon_cihazi

Bu cihazda Bluetooth yok.Teknosa nın sitesinde var yazmışlar.Mevcut fiyat bimeks te sanki 15-20 lira daha ucuz olabilir.Tabii bimekste satışa çıktıktan sonra...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasrettinhoca -- 20 Ağustos 2012; 19:52:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nasrettinhoca

quote:

Next uydu cihazından sonra navigasyon cihazındada teknosaya girmiş.Piri reisin fiatıda belli olmuş

http://www.teknosa.com/kategori/telekom/navigasyon_cihazi/966/145130198/next_navigasyon_cihazi

Bu cihazda Bluetooth yok.Teknosa nın sitesinde var yazmışlar.Mevcut fiyat bimeks te sanki 15-20 lira daha ucuz olabilir.Tabii bimekste satışa çıktıktan sonra...

Muhtemelen Teknosa yazarken yanlış yazdı,çünki Sitelerinde cihaz özelliklerinde BT yok.Bimeks konusunda haklısınız biraz daha ucuz olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nasrettinhoca

quote:

Valla hep cihazın kendi sitesine bakarım Teknosa bayramdan sonra düzeltir sanırım zaten satışta olmadığı için önemsemiyorlardır

• Hakikatten aparata gerek yokmuş, yolda giderken OTOBÜS Minibüs vb şeylerin arkasından gidince WİFİ bağlantısı sağlanabilir :) Ben yanlış anlamışım olayı
  • quote:

Hakikatten aparata gerek yokmuş, yolda giderken OTOBÜS Minibüs vb şeylerin arkasından gidince WİFİ bağlantısı sağlanabilir :) Ben yanlış anlamışım olayı

Galiba farklı şeylerden bahsediyorsunuz,arkadaş aparata gerek yok derken ayrıca bir TBS aparatını kast etti. Siz bir televizyon aldığınızda satıcınız tv antenini veya çanak anten+uydu cihazınızıdamı veriyor ? Yada 3G SIM girişi olmayan bir ipad alınca bu nerdemi diyorsunuz ? Bu cihazların çoğunda zaten bağlantı bu şekildedir,iphone veya android bir telefonda alsanız gene aparata gerek yoktur.Firmalar herşeyi sağlamaz o kısmınıda zahmet olmazsa aslınlar.Bir fotoğraf makinası alıp onun 4 katı kadar objektife ona buna para veriyoruz.Bu cihazı alanlar ne aldığını bilerek alsınlar,PND kullanıyorlarsa ona devam.Yok Android'i biliyorlarsa bunu alırlar,yoksa firmalar oturupta Android nedir kısmını "dünya toz bulutuydu" diye başlayıp anlatamazlar Unutmadan bu tip cihazlarda artık SIM yuvası bile olmuyor nedenide çok basit Türkiye geride ve geri kalıyor. Avrupa ve uzak doğu'da çok yerde 120-150 ile giderken wifi bağlantısı alıyorsunuz çoğu bedava olan bağlantılar. Türkiye'dekiler biraz uyansınlar,telefon operatörlerine ne kadar daha para gidecek ?

• TTNet'i uyandırmak lazım aslında. Sürekli Bedava Dakika verip duruyorlar; telekom'un dünya kadar vericisi var. Verseler aslında Wi-Fi yayınını tüm Türkiye'ye havadan. Hakkı olan evinde veya Çarşı'da veya yolda kullansın işte... Evden çıkıyorsunuz birkaç nokta dışında wi-fi sayılı wifi sayılı yerde var.

Yeni bir teknoloji geliyor; ama altyapısı ardından insanların talep etmeleriyle mi gelecek.
  • quote:

quote:

Hakikatten aparata gerek yokmuş, yolda giderken OTOBÜS Minibüs vb şeylerin arkasından gidince WİFİ bağlantısı sağlanabilir :) Ben yanlış anlamışım olayı

Galiba farklı şeylerden bahsediyorsunuz,arkadaş aparata gerek yok derken ayrıca bir TBS aparatını kast etti. Siz bir televizyon aldığınızda satıcınız tv antenini veya çanak anten+uydu cihazınızıdamı veriyor ? Yada 3G SIM girişi olmayan bir ipad alınca bu nerdemi diyorsunuz ? Bu cihazların çoğunda zaten bağlantı bu şekildedir,iphone veya android bir telefonda alsanız gene aparata gerek yoktur.Firmalar herşeyi sağlamaz o kısmınıda zahmet olmazsa aslınlar.Bir fotoğraf makinası alıp onun 4 katı kadar objektife ona buna para veriyoruz.Bu cihazı alanlar ne aldığını bilerek alsınlar,PND kullanıyorlarsa ona devam.Yok Android'i biliyorlarsa bunu alırlar,yoksa firmalar oturupta Android nedir kısmını "dünya toz bulutuydu" diye başlayıp anlatamazlar Unutmadan bu tip cihazlarda artık SIM yuvası bile olmuyor nedenide çok basit Türkiye geride ve geri kalıyor. Avrupa ve uzak doğu'da çok yerde 120-150 ile giderken wifi bağlantısı alıyorsunuz çoğu bedava olan bağlantılar. Türkiye'dekiler biraz uyansınlar,telefon operatörlerine ne kadar daha para gidecek ?

İlk aparat sorusunu sorduğum kısım, sizdeki aparatlardan bahsetmiştim bende zaten

quote:

quote:

Valla bir açıklama görmedim,ama harici aparatın Android cihazda uyumlu olduğunu sanmıyorum. Tahminimce satın alıp kullanılabilir olacak gibi,çünki cihazda wifi var yani isteğe bağlı bişiy olmalı sanki.Mesela ben aracıma bir tane Turkcell wifi aparatı aldım,hatta bayada ucuza bulunuyorlar.Sonrada bir data kartı taktım sürekli bagajda duruyor telefonum bile araçtayken ona bağlanıyor.Bu cihazı ben kullansam sorun olmaz bana araçta,zaten böyle kullanacaklara boşa telefonla stick'le uğraşmasınlar 3 kuruş fazla verip bu dediğimden alırlarsa aynı anda 5 cihaz filanda bağlanıyor süper

Teşekkürler bilgilendirme için

O zamanhocam bu ürünlerde TBS-TMC kullanmak isteyenlere ne kadar bir maliyet çıkacak? Bu saydığınız aparatların maliyeti nedir? Hem kurulum maliyeti olacak hemde işletme maliyeti olacak o zaman. Radyo yayını gibi beleş olmayacak yani. Bu konuda da bir bilgilendirme yapabilirmisiniz?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.