Şimdi Ara

Türkiye'de İlk Next Piri Reis 5'Android 4.0kapasitif ekran navigasyon 30 gün TBS hediye (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
4
Favori
48.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: navhs

Aynı fikirdeyiz sakin olun lütfen
    Destek forumlarında yazılanı okudum. Bir kullanıcı video paylaşmış.http://www.izlesene.com/video/piri-reis-navigasyon/6613612
    Eğer sizde de varsa siz de test edin lütfen.
    Sonuçta burada hiç kimse firma çalışanı değil veya reklamını yapmıyor değil mi?

Aynı kişi üç adet video daha eklemiş ve sorununu düzeldiğini yazmış onları görmediniz sanırım.

http://www.izlesene.com/video/piri-reis-uyduya-baglanma/6615968
    http://www.izlesene.com/video/piri-reis-uyduya-baglanma-1/6615973
    http://www.izlesene.com/video/piri-reis-uyduya-baglanma-2/6615981

• Samimi şekilde söyleyeyim görmedim.
    Şimdi okudum. Sorunu halletmişler. Tebrikler
  • Konu o değilki :) 1 kullanıcı bu ama şu anda binlerce kullanıcı 664 diye 500mhz cihazlar kakalayan firma konusunada bekleriz sizi birileride 7" kamyon için tablet satıyor konusunda aldım kullanıyorum mesajı yok ama reklamlarında sanki online trafik var gibi ilanlar var mağazada. Bunlarada sıra gelir umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 9 Eylül 2012; 18:25:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Videoları izledim , süper cihaz hareket halindeyken anında uydulara bağlanıyor, 3 videoda cihaz farklı farklı yerlerde açılmış olmasına rağmen anında uydulara bağlanıyor, primosuda nerdeyse göz açıp kapatıncaya kadar anında açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

ama şu anda binlerce kullanıcı 664 diye 500mhz cihazlar kakalayan firma konusunada bekleriz sizi ..........ama reklamlarında sanki online trafik var gibi ilanlar var mağazada. Bunlarada sıra gelir umarım

Valla o konuda her şey açık ortada. Ne yazsam ki o konuya yazılan yazıldı
    Diğer cihaz reklamını hiç görmedim bile.
  • Bugün Vodafone'un 3G si ilede denedim sonuç süper Sanırım bugün-yarın trafik bilgisi satın alınır duruma gelecekmiş aradığımda söylediler
  • bugün bimeks te pirireisi gördüm ilk ekrana baktım parlıyor mu diye..

tavan lambalarını aynen görebiliyordum şakır şakır hemde.. yaz aylarında gündüz güneş ışığında nasıldır bilemem artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

bugün bimeks te pirireisi gördüm ilk ekrana baktım parlıyor mu diye..

tavan lambalarını aynen görebiliyordum şakır şakır hemde.. yaz aylarında gündüz güneş ışığında nasıldır bilemem artık..

Keşke cihazı açıp ekrana öyle bakmış olsaydınız ekran ne kadar canlı olduğunu görebilirdiniz.Ekran cam olduğundan cihaz kapalıyken o şekilde olur ki iphone da aynı ama açınca neredeyse gözünüz kamaşıyor.
  • quote:

Aynen katılıyorum bende standtlarda duran iPhone'larda şakır şakır görüyordum zaten,ama yaz-kış aynı Piri Reis gibi dışarıdada şakır şakır görünüyor tasa etmeyin adamlar yapmışlar vesselam

• quote:

Sn.cevizkabugu ,

Yoksa hakikatten cihazı açmadan mı baktınız cevizkabugu ve cihazı açmadan bakma , bunu pek cevizkabuguna yakıştıramadım Kesin cihazı açıp oyun bile oynamıştır diyecem ama pek kesin konuşmasammı ki :) Acele cevap kestane kebap :)

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Sn.cevizkabugu ,

Yoksa hakikatten cihazı açmadan mı baktınız cevizkabugu ve cihazı açmadan bakma , bunu pek cevizkabuguna yakıştıramadım Kesin cihazı açıp oyun bile oynamıştır diyecem ama pek kesin konuşmasammı ki :) Acele cevap kestane kebap :)

Aaaa... açmazmıyım hiç..!! @x-calibur arkadaşım kurcalamadığım yeri kalmadı..

kasası harika, takdir ediyorum. hoş bir model, görüntü pırlanta gibi. dokunmatik ekran hassaslığıda güzel,

ancak yaz güneşinde ne kadar ekran görünürlülüğü olur onu bilemem yaz güneşinde test etmek gerekiyor, ben bina içinde olduğumdan güneşli bir ortamda değildim..

ilgili satış personeli cihazlarla ilgili bilgi vermek istedi ise de asıl bilgiyi benden aldı..

eğer yazıldığı gibi uyduya geç bağlanma sorunu kronik değil ise alınabilir.. bir miktar fiyatın düşmasi beklenmelidir. bimaks standında 329 tl fiyatı görmeye çalıştı isemde, cihazın fiyatı 399 tl olarak etiketlenmişti.. aradaki fark çok fazla, bence beklenmeli ve acele etmemeli bir sonraki model gelirken fiyat tepetaklak olacak bu kesin..

ben cihaza tam not veriyorum, bimeks'teki 399 tl'lik fiyata ne yazık ki geçer not veremiyorum..

• quote:

Aaaa... açmazmıyım hiç..!! @x-calibur arkadaşım kurcalamadığım yeri kalmadı..

kasası harika, takdir ediyorum. hoş bir model, görüntü pırlanta gibi. dokunmatik ekran hassaslığıda güzel,

ancak yaz güneşinde ne kadar ekran görünürlülüğü olur onu bilemem yaz güneşinde test etmek gerekiyor, ben bina içinde olduğumdan güneşli bir ortamda değildim..

ilgili satış personeli cihazlarla ilgili bilgi vermek istedi ise de asıl bilgiyi benden aldı..

eğer yazıldığı gibi uyduya geç bağlanma sorunu kronik değil ise alınabilir.. bir miktar fiyatın düşmasi beklenmelidir. bimaks standında 329 tl fiyatı görmeye çalıştı isemde, cihazın fiyatı 399 tl olarak etiketlenmişti.. aradaki fark çok fazla, bence beklenmeli ve acele etmemeli bir sonraki model gelirken fiyat tepetaklak olacak bu kesin..

ben cihaza tam not veriyorum, bimeks'teki 399 tl'lik fiyata ne yazık ki geçer not veremiyorum..

İşte bu yaaaa Bende şaşırmıştım yorumları okuyunca cevizkabugu cihazı açmadan duramaz diye

Yeni model gelirmi ki sence? Bu segmentte? 5 inchten öteye gitmeyecekler, Uygulamaları zaten parasını verip satın alabiliyorsun, Simkart olayından da uzaktalar (ceptel olur diye) eee geriye ne kaldı yeni bir model için kasa rengimi? Hem isimde çok iddialı PiriReis, 2. model gelecek olursa başka isim aklıma gelmiyor, Pirin üstüne Pir de olmaz.

Dolarda yükselecek gibi, bence yukardaki yazdıklarımdan yola çıkarsam bu modelde yakın zamanda fiyat indirimi olmaz, olursada başka sebeplerden olur

Ekleme: Eğer çıkarsa yeni bir model aklıma isim geldi :) Evliya Çelebi
    Ekleme 2: Bu arada sen cihaza tam not verdiysen hakikatten alınabilecek bir cihazdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 16 Eylül 2012; 2:22:47 >

• Oha yahu resmen, resmi fiyatı 349 TL olan bişiy nasıl 399 TL den satılır ? Millette salaktı gidip Teknosa 'dan alsınlar.Saçmalamış Bimeks

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknosa'nın 3 mağazasına sordum; Ellerinde Piri Reis yok, hatta bırakın ellerinde Next yok hiç... Bu nasıl iş?

Internet'ten bakın alacaksanız...
  • quote:

Oha yahu resmen, resmi fiyatı 349 TL olan bişiy nasıl 399 TL den satılır ? Millette salaktı gidip Teknosa 'dan alsınlar.Saçmalamış Bimeks

bimeks in mağazaları ile Web mağazası arasında çok fiyat farkı var..Piri Reis Web mağazasında şu an 311 liraya düştü.Next 515 Web de 177 lira ,magazada 219 lira....Next 525 124 lira Web de...

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1156&kategoriadi=gps--navigasyon-cihazi&mid=857

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasrettinhoca -- 16 Eylül 2012; 12:15:52 >

• Şu an itibariyle Bimeks İnternet mağazasından kargo dahil 317 lira 6 taksite Piri Reis siparişi vermiş bulunmaktayım.Cihazın Gaziantep e gelmeme ve gelsede Teknosada 349 lira,Bimeks tede 399 lira fiyatları göreceğimi düşünerek aldım...Alıp inceleyince sizleri bilgilendireceğim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Teknosa'nın 3 mağazasına sordum; Ellerinde Piri Reis yok, hatta bırakın ellerinde Next yok hiç... Bu nasıl iş?

Mağaza listesi vermişlerdi bir yerde gördüm ama bulamadım şimdi Her mağazaya ürün vermediklerini yazmışlardı belki onlara denk gelmediniz.
  • quote:

quote:

Teknosa'nın 3 mağazasına sordum; Ellerinde Piri Reis yok, hatta bırakın ellerinde Next yok hiç... Bu nasıl iş?

Mağaza listesi vermişlerdi bir yerde gördüm ama bulamadım şimdi Her mağazaya ürün vermediklerini yazmışlardı belki onlara denk gelmediniz.

Aşağıdaki linki tıkayın Sitesine..Sayfanın altında ürünün bulunacağı mağazaların haritası var.''İl '' kısmına hepsiyi tıklayın ürünün bulunduğu tüm magazalar gözükecek...
    http://www.teknosa.com/kategori/telekom/navigasyon_cihazi/966/145130198/next_piri_reis_android_navigasyon_cihazi

• quote:

quote:

Evet denk gelememişim;

Düzce, Bolu ve Sakarya Mağazalarında bulamadım... Artık takdir sizin...

• Link için teşekkürler sayın @nasrettinhoca

Teyid etmiş oldum
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.