Şimdi Ara

Türkiye'de İlk Next Piri Reis 5'Android 4.0kapasitif ekran navigasyon 30 gün TBS hediye (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
4
Favori
48.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Düzce, Bolu ve Sakarya Mağazalarında bulamadım... Artık takdir sizin...

quote:

Bulent TEKCAN

Merhaba,

Ürünler aşağıdaki TEKNOSA mağazalarına bu akşam sevk ediliyor.Diğerlerinde niye yok demeyin lütfen en çok hacmin olduğu mağazalara öncelik verildi.Olduğunuz yer bu listede yoksa genede gidip bu mağazalarda var sizde niye yok diyebilir ve ürün talep edebilirsiniz.Diğer satış noktalarında bu ürün daha sonra olacak.Bayilerde yazdığım gibi belki belli yerlerde ama daha sonra olacak.

Herkese hayırlı olsun...

1 İSTANBUL FORUM TEKNOSA EXXTRA
    2 İSTANBUL ŞİŞLİ CEVAHİR TEKNOSA EXXTRA
    3 ANKARA ANKAMALL TEKNOSA EXXTRA
    4 İZMİT GEBZE CENTER TEKNOSA EXXTRA
    5 İSTANBUL TEPE NAUTİLUS TEKNOSA EXXTRA
    6 İSTANBUL MALTEPE CARREFOUR TEKNOSA
    7 İSTANBUL İÇERENKÖY CARREFOUR TEKNOSA
    8 İSTANBUL ÜMRANİYE CARREFOUR TEKNOSA
    9 İSTANBUL MARMARA FORUM TEKNOSA EXXTRA
    10 ANKARA CARREFOUR TEKNOSA EXXTRA
    11 İZMİR BORNOVA TEKNOSA EXXTRA
    12 İZMİR MAVİ ŞEHİR CARREFOURSA TEKNOSA
    13 İSTANBUL SEFAKÖY ARMONİPARK TEKNOSA
    14 BURSA KENT MEYDANI TEKNOSA EXXTRA
    15 İSTANBUL İSTİNYE PARK TEKNOSA EXXTRA

Liste buymuş ama 29.08.2012 tarihindeki liste Hala daha geçerli bir listemi bilmiyorum. Sizin baktığınız mağazalara cihaz hiç gelmemişmi yoksa gelmişte tükenmiş mi?

• DD252Admin 'in gittiği mağazalara nasıl gitsin ? Zaten listelerinde yokki o mağazalar
  • merhaba merak ettiğim bir şey var . Bu ürünün 5'' tablet özelliğini ne kadar kullana bilicem şarjı ne kadar gidiyor herhangi bir bilgi göremedim bilgi verir seniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: king34

merhaba merak ettiğim bir şey var . Bu ürünün 5'' tablet özelliğini ne kadar kullana bilicem şarjı ne kadar gidiyor herhangi bir bilgi göremedim bilgi verir seniz sevinirim.

Bu cihaz tablet değilki navigasyon,siz karıştırdınız sanırım.Pili cihaz açık Wifi açık internette dolaşırken 1,5 saat gidiyor,Ekran kapasitif 1GHZ işlemci 8GB hafıza 512M DDR3 ram Ayrıca geniş bilgi için BAKINIZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: king34

merhaba merak ettiğim bir şey var . Bu ürünün 5'' tablet özelliğini ne kadar kullana bilicem şarjı ne kadar gidiyor herhangi bir bilgi göremedim bilgi verir seniz sevinirim.

Çalıştığınız firmada satın alma yokmu söyleyin alsınlar oturup test edin. Başka firmada çalıştığınızı zaten yazdınız ne diye başka firmanın konusundasınız ? Firmada yanıt istiyorsanız bence onların destek forumuna sorun derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma bişey takıldı. IGO nun sitesinde sadece iphone için primo sürümü var android için yok bu piyasdaki android primo sürümünü kim yaptı acaba ? Bugün ben de telefonuma yükledim svox falan kurdum pek düzgün olmasa da yol tarifi yaparken cadde sokak isimleriyle yönlendiriyor baya memnun kaldım. Eski igo 8 de multi touch falan yoktu haritayı büyütüp küçüktemiyorduk parmakla bunda hepsi var. Trafik olayları da netten geliyor sanırım fakat eskişehir için yok henüz.
  • Android ve mips işlemciler içinde var gördüğünüz yerde satın alınacakları görürsünüz.Diğerleri direk firmalara gider,merakım satılmayan şeyi nasıl kurdunuz

• Bu cihazda TMC bilgisini almak için her sene 14.95 dolardı herhalde yanlış hatırlamıyorsam bir ücret ödenmeli mi? Android cihazlarda bu şekildemidir? Bu Android versiyonlarındaki değişmeler ile normal PND mi deniyor artık Nextin Android olmayan diğer modellerindeki TBS kablosu kullanılabilir hale gelebilir mi? Yoksa böyle bir şans imkan hiç olmayacak mı?

Ayrıca, Android kullanan her cep tel vb. cihazlardaki gibi tüm uygulamalar, paralı yada ücretsiz bu cihazlara yüklenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur

Bu cihazda TMC bilgisini almak için her sene 14.95 dolardı herhalde yanlış hatırlamıyorsam bir ücret ödenmeli mi? Android cihazlarda bu şekildemidir? Bu Android versiyonlarındaki değişmeler ile normal PND mi deniyor artık Nextin Android olmayan diğer modellerindeki TBS kablosu kullanılabilir hale gelebilir mi? Yoksa böyle bir şans imkan hiç olmayacak mı?

Ayrıca, Android kullanan her cep tel vb. cihazlardaki gibi tüm uygulamalar, paralı yada ücretsiz bu cihazlara yüklenebiliyor mu?

Ben cevap vermeye çalışayım ancak yanlışım varsa düzeltin lütfen.
    Online-TMC için bu ücret her sene ödenmeli. Ayrıca cihazınızın online-tmc bilgisini alabilmesi için, seyir halinde internete bağlı olmasını sağlamalısınız. Örn, PiriReis'de seyir halinde trafik özelliğini kullanabilmek için, usb modem veya wifi internet paylaşımı yapabilen bir akıllı telefona ihtiyacınız olacak. (İnternet bağlantı ücreti gizli masraf)
    Android cihazlar için şu an RDS-TMC özelliğini kazandıran bir donanım şu ana kadar rastlamadım ve görmedim. Next'in şu an satılan diğer PNA cihazları ile satılan TBS kablosu veya diğer markaların TMC kabloları, PiriReis'de kullanılamaz (Hem yazılımsal hem donanımsal uygun değil). Ancak gelecekte buna uygun donanım belki üretilebilir.
    Çoğu uygulama yüklenebilir evet, ancak her yazılımın kendine has donanım gereksinimi olabilir. O yüzden kontrol etmek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplayanAdam -- 19 Eylül 2012; 14:38:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: navhs

Ben cevap vermeye çalışayım ancak yanlışım varsa düzeltin lütfen.
    Online-TMC için bu ücret her sene ödenmeli. Ayrıca cihazınızın online-tmc bilgisini alabilmesi için, seyir halinde internete bağlı olmasını sağlamalısınız. Örn, PiriReis'de seyir halinde trafik özelliğini kullanabilmek için, usb modem veya wifi internet paylaşımı yapabilen bir akıllı telefona ihtiyacınız olacak. (İnternet bağlantı ücreti gizli masraf)
    Android cihazlar için şu an RDS-TMC özelliğini kazandıran bir donanım şu ana kadar rastlamadım ve görmedim. Next'in şu an satılan diğer PNA cihazları ile satılan TBS kablosu veya diğer markaların TMC kabloları, PiriReis'de kullanılamaz (Hem yazılımsal hem donanımsal uygun değil). Ancak gelecekte buna uygun donanım belki üretilebilir.
    Çoğu uygulama yüklenebilir evet, ancak her yazılımın kendine has donanım gereksinimi olabilir. O yüzden kontrol etmek gerekir.

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler Bu cihazın yurtdışı muadili olan bir markada TMC reciever yazıyor acaba böyle bir aparat varmı ki? iyi incelemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x-calibur -- 19 Eylül 2012; 17:08:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: x-calibur
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler Bu cihazın yurtdışı muadili olan bir markada TMC reciever yazıyor acaba böyle bir aparat varmı ki? iyi incelemek lazım

Linkini gönderebilir misiniz? Merak ettim incelemek isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

Oha yahu resmen, resmi fiyatı 349 TL olan bişiy nasıl 399 TL den satılır ? Millette salaktı gidip Teknosa 'dan alsınlar.Saçmalamış Bimeks

isterseniz gidip bakın, ist. bakırköy marmara forum AVM bimeks. 399 tl.. ben de demiştim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

Oha yahu resmen, resmi fiyatı 349 TL olan bişiy nasıl 399 TL den satılır ? Millette salaktı gidip Teknosa 'dan alsınlar.Saçmalamış Bimeks

isterseniz gidip bakın, ist. bakırköy marmara forum AVM bimeks. 399 tl.. ben de demiştim..

Üşenmedim gittim baktım 349 TL yazıyor, gözlerle alakalı sıkıntı olmuş olabilir

• Bu modeli alacak olanlar kullanıcı yorumlarını iyice araştırsınlar. Turke**** da bazı kullanıcılar uyduya geç bağlanma probleminden bahsediyorlar.
    Şahsen windows mobil ve SIRF çipsetindeki gps kilitlenme ve bağlantıyı koruma başarısını Android'de göremedim. Eski asus pda ile balantıyı kurduğum zaman tünel gibi bir yere girdiğimde 2-3 saniyede bağlantıyı tekrar kurardı. WM ve sirfIII gps çengel gibiydi bir yakaladımı kolay kolay kopmazdı.
    Fakat Android PDAya geçince Iphone kullanıcılarının sorunlarını yaşamaya başladım. Yüksek binalar arasında, bulutlu havalarda aşırı sinyal zayfılığı kopanca dakikalarca yeniden bağlanmasını bekleme ... vs.
  • teknosa da cihazı inceledim....

ekran oldukça net ve parlak...hoşuma gitti..... kesinlikle 5xx serisi next navigasyon cihazları bu ekran yanında soluk kalıyor
    ürünün kasasının üzeri hafif kadifemsi bir his uyandıran malzemeden, hoşuma gitti...
    boyut ve incelik olarak mağazada hemen yanında bulunan piranha ve goldmasterlar kadar başarılı olmasa da onlardan sonraki en güzel navigasyon cihazı kasası denebilir......beğendim.....

1200maH lik lityum polimer pil kullanılmış hoş bir durum.... wifi ve bluetooth özelliklerini kapatıp sadece GPS açık iken pili ne kadar gider diye hesaplamaya çalıştım....ben aleti şarjdan sökmeden önce pil göstergesinde 4 saat 40 dakikalık şarjı olduğunu ifade ediyordu.... şarjı söktüm.... ekran açık ve parlaklık maksimumda iken igo primo yu çalıştırdım.... yaklaşık 20 dakika sonra pil için 2 saat 15 dakikalık şarjı kaldığını ifade ediyordu....... demekki arabaya bağlı olduğu şekilde ancak şarja bağlamadan İYİ İHTİMAL ile pili 1 saat gider...... parlaklığı otomatik hale getirip biraz kısarsak 1 saatlik kullanım kesinlik kazanır....

ayrıca gps i açıp 20 dakika sonra kontrol ettiğimde ürünün sol arka kısmı dikkat çekici şekilde ısınmıştı..... bu ileride bir sorun yaratırmı bilemem

şimdi arkadaşlar çok önemli sorularım var size;

- next piri reis android 4.0 kullanıyor ve bunun üzerine igo primo kurulmuş.....
    - piyasada android 4.0 kullanan samsung galaxy tab veya sony tablet gibi içinde gps uydusu ile bağlantı kurabilen gps li cihazlar var, hatta samsung galaxy s3 gibi cep telefonları var...
    - galaxy tab ve galaxy s3 gps açık, wifi ve bluetooth kapalı iken navigasyon modunda çok daha uzun süre pil ömrüne sahipler....(yaklaşık 4-6 saat deniliyor)
    - galaxy tab veya galaxy s3 gibi içinde gps olan ve android 4.0 kurulu olan (veya kurulabilen) cihazlara igo primo satın alıp kursak navigasyon için "iyi bir çözüm" olmazlar mı? next piri reisin bu durumda fiyat dışında bunlara göre ne avantajı kalır?

ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 20 Eylül 2012; 23:32:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

Bu modeli alacak olanlar kullanıcı yorumlarını iyice araştırsınlar. Turke**** da bazı kullanıcılar uyduya geç bağlanma probleminden bahsediyorlar.
    Şahsen windows mobil ve SIRF çipsetindeki gps kilitlenme ve bağlantıyı koruma başarısını Android'de göremedim. Eski asus pda ile balantıyı kurduğum zaman tünel gibi bir yere girdiğimde 2-3 saniyede bağlantıyı tekrar kurardı. WM ve sirfIII gps çengel gibiydi bir yakaladımı kolay kolay kopmazdı.
    Fakat Android PDAya geçince Iphone kullanıcılarının sorunlarını yaşamaya başladım. Yüksek binalar arasında, bulutlu havalarda aşırı sinyal zayfılığı kopanca dakikalarca yeniden bağlanmasını bekleme ... vs.

1- Geç bağlanma ile alakalı bir yazı yok, o yazının devamınada göz atın
    2- Konumuz pda değilki bu cihazı alıp yazanlar yazarsa daha güzel olur

• quote:

olabilir belkide yanlış görmüş veya aklımda yanlış kalmış da olabilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevizkabugu

quote:

olabilir belkide yanlış görmüş veya aklımda yanlış kalmış da olabilir..

Ya kusura bakmayın bugün birşey için uğradım daha önce böyle bir rakammı vardı dedim, evet dediler ama firma uyarmış hemen düzeltmişler galiba o arada görmüşsünüz

• doğru gördüğümü düşünüyordum, siz şimdi teyid ettiniğize göre doğru görmüşüm 399 tl idi..

sorun çözüldü demektir..
  • Chip, basın bülteninden derleme yapmış cihaz hakkında.. İnceleyin;

http://www.chip.com.tr/haber/next-nextstar-la-piri-reis-android-navigasyon_36024.html
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.