Şimdi Ara

Türkiye'de İlk Next Piri Reis 5'Android 4.0kapasitif ekran navigasyon 30 gün TBS hediye (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
392
Cevap
4
Favori
48.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben aktif olarak kullanıyorum yeni aldım sayılır bir sorun yaşamadım çok güzel bir cihaz , almadan önce çok araştırdım nerdeyse bütün cihazları kurcaladım en hızlısı bu cihazdı. ekran kalitesi olarakta rakiplerine göre çok öndeydi bir çok uygulama oyun yükledim sorun yaşamadan oyun oynuyorum. ayrıca tmc de satın aldım hafta içi istanbul için 800 olaya kadar çıkıyor bildirimler. uyduya bağlanmada sorun olduğunu söyleyenler olmuş ben hiç yaşamadım. cihazı hiç düşünmeden önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nezihh

ben aktif olarak kullanıyorum yeni aldım sayılır bir sorun yaşamadım çok güzel bir cihaz , almadan önce çok araştırdım nerdeyse bütün cihazları kurcaladım en hızlısı bu cihazdı. ekran kalitesi olarakta rakiplerine göre çok öndeydi bir çok uygulama oyun yükledim sorun yaşamadan oyun oynuyorum. ayrıca tmc de satın aldım hafta içi istanbul için 800 olaya kadar çıkıyor bildirimler. uyduya bağlanmada sorun olduğunu söyleyenler olmuş ben hiç yaşamadım. cihazı hiç düşünmeden önerebilirim.

wifi bağlantısında kopma meydana geliyor mu? çekim gücü iyi mi? cihaz donma, ağırlaşma yapıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

quote:

Orijinalden alıntı: nezihh

ben aktif olarak kullanıyorum yeni aldım sayılır bir sorun yaşamadım çok güzel bir cihaz , almadan önce çok araştırdım nerdeyse bütün cihazları kurcaladım en hızlısı bu cihazdı. ekran kalitesi olarakta rakiplerine göre çok öndeydi bir çok uygulama oyun yükledim sorun yaşamadan oyun oynuyorum. ayrıca tmc de satın aldım hafta içi istanbul için 800 olaya kadar çıkıyor bildirimler. uyduya bağlanmada sorun olduğunu söyleyenler olmuş ben hiç yaşamadım. cihazı hiç düşünmeden önerebilirim.

wifi bağlantısında kopma meydana geliyor mu? çekim gücü iyi mi? cihaz donma, ağırlaşma yapıyor mu?

kopma yaşamadım. çekim gücü ile ilgilide bir sıkıntı yaşamadım alt katta modem ama bir sorun olmadı.animasyonlu arka plan yerine normal bir arka plan seçerseniz cihazın performansı artıyor onun dışında çok fazla uygulama yüklerseniz doğal olarak cihaz yavaşlıyor ama donma olmadı hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

bence gereksiz olmuş.
    navigasyon dışında pek bir şey için kullanılmıyorken niye ekstra donanım ekleyip ve android yükleyip fiyatı yükseltiyorlar?
    aynı şeyi samsung galaxy camera için de düşünüyorum.

ayrıca o fiyata samsung galaxy s wifi 5.0 bulunabiliyor. ona igo yükleyip kullanmak bence daha mantıklı bir çözüm olabilir

Navigasyon için diğer modellere bakabilirsiniz,onlarda ekstra donanım yok,androidde yok.Birde rica etsem bu samsung galaxy s wifi dediğinizin bi linkini verirmisiniz 349TL ise bir arkadaşım android kurmak için arıyordu hemen ona link vereyim alsın.

artık satılmıyor sanırım. üretimi durmuş olabilir, yada türkiyeye gelmiyor.
    gayet temiz az kullanılmış ikinci elleri 310-340 arası. forumun ikinci el bölümünde baya satılık ilanı görmüştüm
    ben kullanıyorum, bakış açısı geniş. bu amaç için kullanılabilecek bir ürün olduğunu düşünüyorum.

• piri reis navigasyon cihazı için 30 gün ücretsiz TMC yayınlanmış dileyen arkadaşlar toolbox'tan indirebilirler.

Türkiye'de İlk Next Piri Reis 5'Android 4.0kapasitif ekran navigasyon 30 gün TBS hediye
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

piri reis navigasyon cihazı için 30 gün ücretsiz TMC yayınlanmış dileyen arkadaşlar toolbox'tan indirebilirler.

Türkiye'de İlk Next Piri Reis 5'Android 4.0kapasitif ekran navigasyon 30 gün TBS hediye

İşte böyle haberler güzel,en azından millet almadan test etsin görsün ne olduğunu Tebrikler Next

• quote:

Orijinalden alıntı: gps.navigation

İşte böyle haberler güzel,en azından millet almadan test etsin görsün ne olduğunu Tebrikler Next

Online TMC kullanan tüm cihazlar için geçerli bir hizmetmidir bu? Ayrıca 14.95 e sadece Türkiye'ye ait bir lisansmı satın alınıyor yoksa dünyanın neresine giderseniz geçerli bir lisansmıdır bu?

Aynı sorum RDS-TMC için geçerlidir. Türkiyede RDS Tmc alan bir cihazla dünyanın neresine gidersek TMC yayını varsa tabiikide kullanılabilecekmi?

• O fiyatlar tüm cihazlar içinmidir bilemem,benim gördüğüm Piri Reis'te var dünyanın heryerinde bu fiyata lisans olmaz hangi ülkeye gidecekseniz ve tmc varsa satın alacaksınız.RDS-TMC'de nereye giderseniz o alıcıyı kullanabilecekmisini onu firmaya sormanız lazım.Yani bazılarını alırsınız ama sadece TR de kullanırsınız,başka yere gidince o alıcı kullanılamayabilir bunu en iyi satan bilir :) Ama ben yakın ülkelere sık gittiğimden sormuştum Next'e ve sadece tmc hizmetini satın alarak tabiki kullanırsınız demişlerdi.
  • Merhaba,
    Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum Next Piri Reis almayı düşünüyorum. Neyse ki Başarsoft Türkiye haritaları Kuzey Kıbrıs'ı kapsıyor. Peki arabayla güney Kıbrıs'a gittiğim zaman harita hizmetinden nasıl yararlanacağım? Next Piri Reis'i alınca buna başka haritalar da yüklenebilir mi? Nasıl olacak?
    Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayus

Merhaba,
    Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum Next Piri Reis almayı düşünüyorum. Neyse ki Başarsoft Türkiye haritaları Kuzey Kıbrıs'ı kapsıyor. Peki arabayla güney Kıbrıs'a gittiğim zaman harita hizmetinden nasıl yararlanacağım? Next Piri Reis'i alınca buna başka haritalar da yüklenebilir mi? Nasıl olacak?
    Şimdiden teşekkürler...

İstediğiniz haritayıwww.naviextras.com üzerinden toolbox ile satın alabilirsiniz

• Kiralayabiliyorsunuz da yanlış bilmiyorsam; 1 aylık kiralama var bir çok ülke için...
  • sanirim suan navigasyon cihazlarinin en hizlisi bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞLAR BENDE BU CİHAZDAN VAR FAKAT İÇİNE NASIL OYUN , FİLM , MÜZİK ATACAĞIMI BİLMİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sewal07

ARKADAŞLAR BENDE BU CİHAZDAN VAR FAKAT İÇİNE NASIL OYUN , FİLM , MÜZİK ATACAĞIMI BİLMİYORUM YARDIM EDERMİSİNİZ ?

Google play dan indirin
  • Araştırma ve Birebir inceleyen arkadaşlara soruyorum, zira ben Piri Reis'e hiç dokunamadım

Next YE-G555 ile Piri Reis arasında, ekran parlaklığı yönünde ne kadar fark var, kapasitif ekranın daha parlak olması gerekiyor; bunu araştırıp gözlemleyen var mı?
  • Sitesinden yapılan bir açıklama var!

Piri Reis cihaz için Firmadan bildirim yapılana kadar 2012.07 Harita Güncellemesi yapmayınız. Buradan duyuracağız !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 18 Ekim 2012; 13:37:28 >
  • Hayatımda bu nng kadar kafasız bir firma görmedim yahu bir güncellemede sorunsuz olsun be

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Sitesinden yapılan bir açıklama var!

Piri Reis cihaz için Firmadan bildirim yapılana kadar 2012.07 Harita Güncellemesi yapmayınız. Buradan duyuracağız !

Evet ben yaptım ve harita gitti her yer yemyeşil oluyor :)

Bir de geri yükleme yaptığım için 2012.02'ye döndü harita. 2012.04 yapmak için ne yapmalıyım? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-x-treme -- 24 Ekim 2012; 11:44:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-x-treme

quote:

Bir de geri yükleme yaptığım için 2012.02'ye döndü harita. 2012.04 yapmak için ne yapmalıyım? Teşekkürler.

cihazı pc ye bağlayın PND/GPS/Content/Map içindeki Turkey.fbl ve Turkey.fda dosyalarını silin sonrasında pc den ayırıp tekrar primoya girin navigasyon açıldıktan sonra çıkış yapıp cihaz ana menüde iken pc ye bağlayıp toolbox ile güncelleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: e-x-treme

quote:

cihazı pc ye bağlayın PND/GPS/Content/Map içindeki Turkey.fbl ve Turkey.fda dosyalarını silin sonrasında pc den ayırıp tekrar primoya girin navigasyon açıldıktan sonra çıkış yapıp cihaz ana menüde iken pc ye bağlayıp toolbox ile güncelleyin.

Cevap için teşekkür ederim. İlk fırsatta deneyeceğim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.