Şimdi Ara

Türkiye'de konsol felan kullanılmaz. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghostrain

Oyunlara çıktığı gün atlarsanız işiniz yaş. Dijital indirimleri takip etmek lazım. Mesela tüm dlc lerin içinde olduğu Alien Isolation Collection u 54 liraya aldım. İndirimsiz fiyatı şu an 164 lira beyin bedava.

Oyun cikali 2 sene olmus. Bir zahmet o fiyata al. Her oyunu 2 sene beklersek isimiz var. Yasasin korsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GamerPerson kullanıcısına yanıt
    Ps1 den beri evde konsolum olmuştur,ps4 ü de çıktıktan 2-3 ay sonra aldım.Fakat oyun fiyatlarının anormal rakamlara gelmesi yüzünden sattım konsolu bir süre eksikliğini hissettim ama şuan da iyi ki satmışım diyorum.Param da cebime kalıyor onla da spor filan yapıyorum 25-30 kilo verdim görenler tanıyamıyor artık hemde özgüvenim tekrar yerine geldi

• Bu fiyatlarla arşiv yapılmaz sadece ama oyun oynanabilir kardeşlik forumundan Life is strange in 5 bölümünü 10 liraya aldım D&R da 120 lira.Digitalden aldigin oyunu sat 10 20 lira eğlence zararın olur en fazla..

• Konsol oyunculuğu oyun fiyatları sebebiyle lüks maalesef, fiyatların ülke standartlarına gore ayarlanması gerekiyor buda zor bir ihtimal.

• ben uncharted nathan drake collection almak istedim fiyatlara baktım dr da 230 spotcuda 150 ingiltereden bir siteden aldım 130 liraya geldi takipli kargoyla takipsiz kargo istesen 10 15 lira daha ucuz a denk geliyor gerçekten garip geldi bana benim aldığım oyundada tr altyazı dublajda var bunun mantıklı bir açıklaması var mıdır acaba
  • Hadi kutulu oyunlar neyse bi kılıf uyduruyorlar da dijital oyunlardaki fiyatlar nedir ya? Buna nasıl bir kılıf buluyorlar acaba? 60$ sa yap 60 doların tl karşılığını insan gibi, millet de o psn senin bu psn benim dolaşmasın tr psn den alsın. Hayır fahiş fiyatlarla da satıyoruz mantığıyla yapıyorlarsa eminim 60$ dan satsalar çok daha fazla kar elde ederler.
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    Gerçekten garip ps aldığımdan beri çok garip şeyler oldu ingiltereden kargo bekliyorum endenozya psn plus alıyorum tek faydası tr altyazı heralde heralde insanlar alıyorlar ki bu fiyatlara satıyorlar yoksa satamazlar heralde

• Dijital kardeşlik konusundan almaya kalksak Secondary oyunları Primary fiyatından satmaya başlamışlar. Alan var mıdır diye düşünüyorum bazen.
  • Tuomir kullanıcısına yanıt
    Digital oyunlara hakim değilim ama alan var ki satıyorlar heralde yoksa dr 250 liraya nasıl oyun satılır

• burowan B kullanıcısına yanıt
    Yani tek mantıklı açıklaması o. Bu piyasayı kim belirliyor acaba onu da merak ediyorum. Tr psnde resmen keyfe göre fiyat belirliyorlar. Tr den oyun almaktan başka çaremiz olmasaydı kesinlikle ps almazdım.

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt
    İşin garibi tr psn de satılan oyunların vergisi de yok masrafı daha az

• snakefatih kullanıcısına yanıt
    Yani o yüzden saçma zaten. Bence kutulu oyunları da satmak için böyle yapıyorlar. Hadi şimdi dolar arttı neyse ama bunlar dolar 2 lirayken de aynı fiyatları yazıyordu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.