Şimdi Ara

Türkiye'de patlayan bombalar-Anket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asagidaki linkte “bombalara ragmen Turkiye ye gitmek istiyormusunuz” diye soruluyor u anket turizmimiz icin emlidir Eger turizme destek olmak istiyorsaniz lutfen anketteki “JA” anlami “EVET” ik unu isaretleyiniz

Tese urler

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-4758712.html

• teşekkürler bilgilendirdiğin için...
    evet arkadaşlar 5 saniyenizi alan bir olay.. herkes duyarlı olsun lütfen...
  • Anketi değiştirince ne olcak kendinizi mi kandırıyosunuz. Asıl lübnana gitmeyin diye kampanya başlatmak lazım adamlar bomba patlatıyo antalyanın ortasında biz ıraka girip pkkyi temizleyeceğimize başka yerlere asker yolluyoruz başlarım anketine gelmeyen gelmesin hele o şerefsiz danimarkadan hiç gelmesin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalitycomeback

Anketi değiştirince ne olcak kendinizi mi kandırıyosunuz. Asıl lübnana gitmeyin diye kampanya başlatmak lazım adamlar bomba patlatıyo antalyanın ortasında biz ıraka girip pkkyi temizleyeceğimize başka yerlere asker yolluyoruz başlarım anketine gelmeyen gelmesin hele o şerefsiz danimarkadan hiç gelmesin.

Tepkinizde haklısınız aslında.Ama çözüm değil problem yaratacak bi yaklaşım sizinkisi.Evet gelmeyen gelmesin diye düşündürtecek kadar gereksiz bir anket.Ama gelmemelerinin faturası bize daha ağır yansır diye düşünüyorum.Zaten çalkantısı eksik olmayan ülkemizde bir de turizm gelirlerinden yana zarar görürsek durum daha iyi olmayacaktır.Turizm gelirimiz geçen sene Temmuz ayına kıyasla bu sene Temmuz ayında %1.8 oranında azalmış zaten(TÜİK Haber Bülteni-Sayı:124).Biraz duyarlı olmak birşey kaybettirmeyecektir.

• müslüman müslümana yardım etmeli tbi iyisine..lübnan a asker göndermeliyiz ama şu an için bizim askere ihtiyacımız var kendi devletimizi kurtarmalıyız..pkk temizlenmeli...yoksa daha çok can yanacak..turistler barda göbek atarken askerlerimiz şehit oluyor...bırakın gelmesinler..eğer ekonominin geleişimi turistlere bağlıysa bu yanlış bi düşüncedir..devletin okadar boş ve gereksiz projeleri var önce onları yapmaktan vazgeçsin...milletten soyarak ülke biyerlere gelecek sanıyolar bunlar...okadar ihale açıkta kalıyo ve başlayan inşaatlar yarıda bırakılıyo..AB ye de sonuna kadar karşıyım..zaten alacakları da yok hem elin gavuru benim hiçbişeyime karışamaz..onlar tarafından yönetilmek istemiyorum...turistlerde gitsiz savaş olmayan yerde eğlensinler..burdayken ölürlerse faturası Türkiye ye kesiliyo...

bide ben Türk barına para verip girerken gavurlar istediği gibi giriyo..gavurlara herşey serbest ama kendi insanına saygısı yok çoğu işletme sahibinin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 29 Ağustos 2006; 21:26:31 >

• Gerizekalı danimarka sitesindeki anketle turizm çökmez zaten bbcde falan bangır bagır bağırıyolar bomba patladı diye.

Kimse tabiki gelmez heryer rezil olmuş bodrumda denize giremedim marmara daha temiz...Fiyatlar yerlerde çapul turist dolmuş heryer alışveriş bile yapmıyolar. bomba patlasa ne olur patlamasa ne olur.Turizmin payı neydiki düşünce bişey olsun geçin bu işleri.Olan oldu çoktan...Gelmeyen gelmesin zaten otellerin hepsi karapara cenneti ne kadar mafya varsa otel açtı ibo bile açtı

Otel boş kalır diye 3 kuruşa veriyolar yabancı operatörlere toplu olarak biz böle düşünene kadar oteleciler kendi yaptığı hatayı düşünsün dağı taşı yatak doldurdular.Biz yiyemiyoruz elin gavuru sefasını sürüyo üç kuruşa.Olan olmuş ankete kadar yapılcak daha neler var...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.