Şimdi Ara

Türkiye'de Steam kullanımı ve oyun tüketimi anketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhabalar. Üniversitede Türkiye'de Steam kullanımı ve Türkiye'de oyun medyumunun tüketimiyle ilgili bir araştırma sürecindeyiz ve veri toplamak için 10 soruluk çoktan seçmeli kısacık bir anketimiz var. Steam kullanıcısı olan arkadaşlar özellikle rica ediyorum bir bakarsanız mükemmel olur. Anketi tamamlayacak 100 kişiye ihtiyacımız var

Anketin linki burada:https://www.onlineanketler.com/s/a872e6d

Destek olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lydie copre -- 1 Mayıs 2017; 18:49:43 >

• Bitirdim ama günde kaç saatinizi steamde harcıyorsunuz sorusu yanlış sorulmuş sanki.Kastettiğin steam kütüphanesinde bulunan oyunlarda ne kadar vakit geçirildiği mi, steamin kaç saat açık kaldığı mı,steam mağazasında ne kadar harcandığı mı belli değil.
  • İşte ayırım orada kendini gösteriyor aslında. Steami genel olarak kendi içerisinde ayrı bir medya alanı çerçevesinde değerlendiriyoruz. Nasılki bazen televizyonu açık bırakıp arkada işimize devam ediyorsak steamde zaman zaman kendi içerisinde spesifik olarak zaman harcamadığımız ama arkada açık tutulan bir medyum haline gelebiliyor. Yinede rating oranı nasıl televizyonda sayılıyorsa aynı şekildede steam kullanım süreside işliyor. Bu bağlamda soru işaretleri olması gayet doğal çünkü anketin amacı o soru işaretlerini silmek değil onlar üzerinden bir takım değerlendirmelerde bulunmak. Çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.