Şimdi Ara

Türkiye'de Support Olmama Sorunsalı :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğimiz gibi TR'de ranked da dahi support zor bulunuyor . Bunun sebebi nedir gelin bir beyin fırtınası yapalım da sebebini çözelim artık . Bu ne arkadaş Westteki gibi kimin nerede oynayacağı belli , görevini bilen adamlarla oynamayı özledik . Gelin şu sorunun nedenini bir çözelim..

• Allah kolaylık versin
  • Sen ol. Nedeni: TR serverinde oynayanların asıl amacının 30-40 kill almaya çalışmasıdır. Ve supportdan zevk alamamalarıdır.
  • Tr serverındaki kullanıcılarda kill merakı var. Supporta ignite alıp ks atana bile rastladım. Kill alınca oyunu kazanacaklarını zannediyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Sen ol. Nedeni: TR serverinde oynayanların asıl amacının 30-40 kill almaya çalışmasıdır. Ve supportdan zevk alamamalarıdır.
    tr serverı çöp olduğu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkRS

Arkadaşlar bildiğimiz gibi TR'de ranked da dahi support zor bulunuyor . Bunun sebebi nedir gelin bir beyin fırtınası yapalım da sebebini çözelim artık . Bu ne arkadaş Westteki gibi kimin nerede oynayacağı belli , görevini bilen adamlarla oynamayı özledik . Gelin şu sorunun nedenini bir çözelim..

bence suppport oyundakı en zevklı mevkıı bence tr de bulunmamasının sebebı herkesin kill alma isteği
  • quote:

Orijinalden alıntı: stealthmass

tr serverı çöp olduğu için

nokta
  • Şahsen benim almama sebebim oyunu kazanmak takım girersek alırım ama diğer türlü hiçkimseye güvenmiyorum adamlar vasat oyuncu taşıyamaz diye düşünüyorum bu egodan kaynaklı bişey değil hayat tecrübem.. yanımdaki adc salaklık yaptıkça sinirden kuduruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: choosendead

quote:

Arkadaşlar bildiğimiz gibi TR'de ranked da dahi support zor bulunuyor . Bunun sebebi nedir gelin bir beyin fırtınası yapalım da sebebini çözelim artık . Bu ne arkadaş Westteki gibi kimin nerede oynayacağı belli , görevini bilen adamlarla oynamayı özledik . Gelin şu sorunun nedenini bir çözelim..

bence suppport oyundakı en zevklı mevkıı bence tr de bulunmamasının sebebı herkesin kill alma isteği
    Herkes forvet olmak istiyor gol atmak istiyor. Sebebi bu
  • Yanindaki adc eger iyiyse supportluk gercekten cok zevklidir ancak kotuyse ciddi anlamda bir eziyettir , sinir krizleri gecirirsin.Turk serverinda alinmama sebebi ise tamamen kill merakidir ve bunu kirmak kolay degil cunku Turkiye serverinda oynayanlarin yas araligi dusuk oldugu icin supportun onemini anlatamazsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

Yanindaki adc eger iyiyse supportluk gercekten cok zevklidir ancak kotuyse ciddi anlamda bir eziyettir , sinir krizleri gecirirsin.Turk serverinda alinmama sebebi ise tamamen kill merakidir ve bunu kirmak kolay degil cunku Turkiye serverinda oynayanlarin yas araligi dusuk oldugu icin supportun onemini anlatamazsin
    sorun yerine sorunsal yazma sorununa da değinmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reney

Şahsen benim almama sebebim oyunu kazanmak takım girersek alırım ama diğer türlü hiçkimseye güvenmiyorum adamlar vasat oyuncu taşıyamaz diye düşünüyorum bu egodan kaynaklı bişey değil hayat tecrübem.. yanımdaki adc salaklık yaptıkça sinirden kuduruyorum

İşte ben de bu sebeple almıyorum . Çünkü free olan karakteri alıp feedliyorlar sonra yanındakine çatıyorlar . Sen failsen napsın support .

quote:

Orijinalden alıntı: QuestionMark

sorun yerine sorunsal yazma sorununa da değinmek lazım.

Sorunsal , çözümü belli olmayan problemdir . O sebeple herhangi bir sorun yok yazıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrkRS -- 2 Mart 2013; 15:02:52 >

• quote:

Şahsen benim almama sebebim oyunu kazanmak takım girersek alırım ama diğer türlü hiçkimseye güvenmiyorum adamlar vasat oyuncu taşıyamaz diye düşünüyorum bu egodan kaynaklı bişey değil hayat tecrübem.. yanımdaki adc salaklık yaptıkça sinirden kuduruyorum

yazmak istediğim tamamen buydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jitanx

quote:

yazmak istediğim tamamen buydu.

Alıntıları Göster
    Benim gibi support oynamayı seven insanların yanına oyunu 50 csle bitiren boş lane de farm kaçıran, farmı bırakıp her combata koşup ölen adcler gele gele support oynadığına pişman ediyor.

Böyle böyle bi süre sonra, adc pickleyene güvenmediğiniz için, kim ne alırsa alsın bende ad alayımda kasıp elimden geleni yaparım moduna sokuyor. Dotada HoN da mmorpglerde uzun süredir support oynayan biri olarak bu oyunda tanıdık adc ile girmedikce support almıyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Benim gibi support oynamayı seven insanların yanına oyunu 50 csle bitiren boş lane de farm kaçıran, farmı bırakıp her combata koşup ölen adcler gele gele support oynadığına pişman ediyor.

Böyle böyle bi süre sonra, adc pickleyene güvenmediğiniz için, kim ne alırsa alsın bende ad alayımda kasıp elimden geleni yaparım moduna sokuyor. Dotada HoN da mmorpglerde uzun süredir support oynayan biri olarak bu oyunda tanıdık adc ile girmedikce support almıyorum artık

Alıntıları Göster
    Yanıma bir ashe geldi resmen last hit yapmayı bilmiyordu. Vayne'dim farm yapmama yardımcı oldu o derece. 1 kere bile adam gibi cs almadı. Hep auto attack. Ben buna sup olmak ister miyim? İyi ki smurf.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Alıntıları Göster
    Ben de genelde destek karakterleriyle oynuyorum hatta bundan sebep solo veya jungle gittiğimde bile kill alamayıp asist yapıyorum. Herkes son vuruş kovalıyor onun da etkisi var tabii genelde asist almamda. İşin aslı destek oynayanlara saygı duyulmuyor Tr'de. Kule altına sıkışıp birkaç dakikalığına ward atamadığın için veya ayağında daha bot yokken rakibi kovalayan takım arkadaşlarına yetişemeyip destek olamadığında birsürü küfür yiyorsun. İyi oynayabilsem ben de adc ve jungle giderim sürekli açıkçası. Solo veya mid için herkes birbirini yediğinden ancak kalırsa alabiliyorum. Destek oynarken çok ağır küfürler edilirse de ister istemez oyundan düşüyorum. Mesela dün çok iyi oynamasam da karşıya kaptırmamak için blitz aldım ve lane de iyi giderken solo ile mid batırdı. Haliyle rakip alta yüklendi sonra yine küfür yiyen ben oldum. Skor 7-25 gibiyken surr atmadılar diye adc ile base kaldık. Sövülmedik ne Allah kaldı ne kitap.. Hal böyle olunca insanlar neden destek oynayıp sinir hastası olsun ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: aloneaqle

Ben de genelde destek karakterleriyle oynuyorum hatta bundan sebep solo veya jungle gittiğimde bile kill alamayıp asist yapıyorum. Herkes son vuruş kovalıyor onun da etkisi var tabii genelde asist almamda. İşin aslı destek oynayanlara saygı duyulmuyor Tr'de. Kule altına sıkışıp birkaç dakikalığına ward atamadığın için veya ayağında daha bot yokken rakibi kovalayan takım arkadaşlarına yetişemeyip destek olamadığında birsürü küfür yiyorsun. İyi oynayabilsem ben de adc ve jungle giderim sürekli açıkçası. Solo veya mid için herkes birbirini yediğinden ancak kalırsa alabiliyorum. Destek oynarken çok ağır küfürler edilirse de ister istemez oyundan düşüyorum. Mesela dün çok iyi oynamasam da karşıya kaptırmamak için blitz aldım ve lane de iyi giderken solo ile mid batırdı. Haliyle rakip alta yüklendi sonra yine küfür yiyen ben oldum. Skor 7-25 gibiyken surr atmadılar diye adc ile base kaldık. Sövülmedik ne Allah kaldı ne kitap.. Hal böyle olunca insanlar neden destek oynayıp sinir hastası olsun ki?

Alıntıları Göster
    ben TR serverında maın sup oalrak oynuyorum ve arkadasların yazdıgı mesjlara yenn katılıyorum yanındakı adc eger anlamıyorsa support oynamak ınsanı cıldırtıyor az onec bı quinn vakası yasadım 3/8/0 giderken bende 0/2/7 gidiyodum bunun gibi bir suru ornek verebılırım herkes kıll pesınde oldugu ıcınde sup oynamıyor ama aslında bı takımın bel kemıgı oldugunu dusunuyorum ve oynaması bence cok zevklı oyunun kaderini degıstırebılen bı görev oldugunu dusunuyorum ozelıklede leona oynayan bı support ıcın ama TR de saygı duyulmuyor en cok ıncıtende bu oluyor adam trple alırken onu tebrık edıolar ama sup olmasa tek kill bile alamaz farkında degıller ve TR serverında supoorta ward tasıyıcısı gıbı bakıyolar sankı baska hıc bı ısı yokmus gıbı bu da buuk bır tecrubesızlık eksıklık gıbı gelıyor bana

• quote:

rakibi öldürmek dağıtmak deşmek, takımı sırtlayıp dağları ovaları tepeleri aşmak varken adam neden suport seçip takımına yardımcı olmayı düşünsün ki. suport oynamayı eziklik olarak gören mi gruptan bahsediyorsun tabi hepsi aynı değil ama çoğunluğu öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: lollevel01

quote:

rakibi öldürmek dağıtmak deşmek, takımı sırtlayıp dağları ovaları tepeleri aşmak varken adam neden suport seçip takımına yardımcı olmayı düşünsün ki. suport oynamayı eziklik olarak gören mi gruptan bahsediyorsun tabi hepsi aynı değil ama çoğunluğu öyle
    Şahsen ben Mid varsa takımda Supportum ikiside varsa adc oluyorum Support zevkli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Susamcık

Şahsen ben Mid varsa takımda Supportum ikiside varsa adc oluyorum Support zevkli :)

Alıntıları Göster
    Cüneyt Arkın / Tarkan / Rambo gibi film ve oyuncularla büyümüş 7-15 yaş aralığını sokakta gol - basket atmak , bilgisayar başında ise counter - fifa tarzı oyunlarla geçirmiş bir nesilden support oynaması beklenemez zaten.Ha diyeceksiniz diğer sunuculardaki Türk oyuncular neden support oynuyor ? Onlar oyun metasını anlayabilmiş nadir Türk oyunculardır.Kafeslerinde her türlü refah içerisinde yaşatılmalıdırlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.