Tescilleyen sen mi oluyorsun abisi |
Türkiye'de TEK! 19 oyun testiyle 'Asus ROG Strix RTX 3080 OC incelemesi' (2. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
çok komiksin celal dandik 1050ti kartın RDR2 yi açamazken kalkmış burada 3080 e laf yapıyorsun :P
-
Oha hani 5-6 bin civarı olacaktı bu kart yav? Hadi dolar yükseldi bahanesi ile 7 bin olsun.
-
Öküz alırık o parayla
-
Asus her yerde TUF serisini pompalarken Strix için çok nadir inceleme var. Ben de bu konuyu görünce düzgün bir inceleme olur umuduyla girdim ama gerçekten zayıf ve çorba gibi bir inceleme olmuş. Ne bir format var, ne bir kıyas var, kartın OC potansiyeli belli değil. Hani Asus bize kart gönderdi birisi de kalkıp şunu inceledik diyebilecek kadar bir iş yapsın tadında.
Açıkçası bu incelemeyi ben kendime yakıştırmam, yayınlamaya utanırdım. Daha çok yazılabilecek eleştiri var ama bu incelememsi şeyi de deli gibi beğenen bir kitle olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 11 Ekim 2020; 14:38:32 > -
Sonuçta asus türkiye kartı gönderiyor incele diyor geri yoluyor paketliyor sonra gidip biri vatandan alıyor o kartı))) Ücretli reklam işte DH inceleme yapıyor Asus reklam biz izliyoruz)))
-
Kemal sunal cama ekmek banma.jpg
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Asus yapsın reklamını hiç itirazım yok. Benim kabullenemediğim Türkiye'nin en büyük teknoloji forumunda editör olup bir kart incelemesini hakkıyla yapmamak.
Not: İncelemeye giden kartları tekrar satmıyorlar diye biliyorum.
-
Kart sana kurban olsun Burak. Şu forumda doğru düzgün iş yapan bir kaç editörden birisin. Üzmeyin şu çocuğu, iyi bakın ona. İsterse RTX 3080 in üzerinde sirtaki yapsın, kızmayın yine de.
Şaka bir yana o an ki ifaden çok komik, hehe. Eline sağlık.
-
-
Test ürünleri hiçbir şekilde tekrardan satışa sunulmaz, yalnızca medya incelemeleri için kullanılır. Koskoca ASUS firması 1 tane kart için böyle bir risk alır mı sizce?
-
Bunu alsam ne olur açıp yine düşük ayarlar'da pubg oynayacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 16 Ekim 2020; 5:11:31 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinançOha hani 5-6 bin civarı olacaktı bu kart yav? Hadi dolar yükseldi bahanesi ile 7 bin olsun.
He amünyüm nitrat kimsede demiyor aga bu nedir diye . Birisi yorum kaldıramaz birisi 1050ti var diye adamı ezikler ne amünyüm galyum iş anlamadım gardaş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Whitebeard.
Bu mesaj silindi.Valla bende fena takıldım o adama hiç tanımam etmem ama onu alıntılayıp bir mesaj atacağım kesin :) Güzel bir unboxing vidyosuyla
-
Tasarım çok iyi olmuş
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
RDR2'de 4K 40 fpslerde sürünmesi şaşırttı beni. Sanırım oyunla ilgili bir sorun o
-
Daha 2k'da 144 fps doğru düzgün geçilmiyor. Acaba aşırı lüzumsuz fonksiyonlar aktifleştirildiği için mi?
-
1080p veya 2k genel oyuncu kitlesi, çok büyük oran yoktur 4k için, o yüzden bu kartlara yeni nesil 40xx serileri gelince geçeriz heralde :D
-
Öncelikle ekran kartının dış görüntüsü arabalardan teşbih yapacak olursak Mersedes gibi. Sorunsuz ve stabil çalışıyor, sıfırdan farksız bir kozmetik sağlarken aynı zamanda da performansı çok iyi durumda olduğunu ispatlıyor. Kısacası Asus ROG 3080 tam anlamıyla bir EFSANE.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X