|
Bildirim
Acemi ve bilgisiz stand görevlisi gibi :) "Hasta oyun" ne demek yahu, 'kartın gücü yetmedi, sürücü henüz verimsiz veya abisi 3090'ı çağırıyoruz' deseydiniz bari. Geçen seferki PSU incelemesi gibi olmuş, kartı öv övebileceğin kadar, aman deyim toz kondurma. Bakın rakip firma sunum yaptı, bir oyunda %3 gerideymiş, adamlar onu saklamayıp koydular ekrana ve altına da bu oyun hastaaa yazmamışlar. :D Borderlands 3'te 66 kare/sn aldıklarını gösterdiler, sizin videoda 3080 44 kare/sn'de kalmış, bu farkları arada belirtseydiniz keşke, inandırıcılığınız ve güvenilirliğiniz artardı. Reklam mı yayınlıyorsunuz, inceleme mi, test mi belli değil. Sonda yaptığınız savunma da inandırıcı gelmedi, birkaç kere çökmüştür, hiç çökmedi demek inandırııclıktan uzak, zira yeni kartlar bunlar ve sürücüler vs tam oturmuş değil. Asus reklamından farksız bu video. Ha tabii seni inandırmak zorunda mıyım diyebilirsiniz, haklısınız, zorunda değilsiniz. Umarım bahsettiğinizden de iyidir kart ve alanların parasının hakkını fazlasıyla verir. Yine de Erdi Abinin inceleme videolarını bekliyorum. Komple çelik kasa ağabeyy, garantisi benim gözün arkada kalmasın ağabeyyy. :) |
Üçkağıtçı Nvidianin taktiklerine yenisi eklendi. Karti sadece reviewerlara ulastir, yoğun talep var diyip satıcılara dağıtma, bunu da 3-5 fake eBay hesabı açarak destekle. Sonra da talebe yetisemiyoruz de.
Sonra da AMD 6000 serisini bekleyip ona göre fiyatı artır ve stock durumu ayarla.. Nvidia gerçekten de teknoloji tarihinin en üçkağıtçı ve en az şerefi olan firmadir |
Senin gibi fake üyelikle giren birsürü boş beleş adam var forumda , ne işsiz güçsüz adamlarsınız , sana değil diğer üyeliğine söylüyorum , foruma 5 kurusluk katkısı olmayan paylaşım nediğer bilmeyen anca yapılan paylasımları sömürüp onalrdan birşeyler öğrenip sonrada iki okuduklarıyla ahkam kesen herkesi yererek popülarite peşinde koşan tipler. Bi salın artık şuraları da insanlar işini yapsın. Adam Tr deki tek strix'i incelemiş , gayette güzel incelemiş , 2 yoruma söze takılıp bunca saat süren emeği harcamaya kalmayın. Bunun adı terbiyesizlik. --- Genel yorumum , big navi gelince piyasa kartla dolup taşar , o 9K yazan 2080Tİ ci nvidiacıları , 4K ya 5700XT satmaya calısan amd cileri , vurgun vuranındır diyen al satçıları simsarları görürüz. Bu günler fırsat, aklınıza kafanıza iyi yazın nerde ne oluyor kim ne söylüyor ne yapıyor. Yarın bir gün lazım olur. Kimse 1-2 ay oyun oynamasa ölmez , bir tarafı eksilmez. Kimse eski kartıyla 2 ay daha devam etse de birşey olmaz. Biraz sabır. Ortalığı velveleye verip şivlilikçi çocuklar gibi oradan oraya koşan insanlara uzaktan gülün , şimdilik daha eğlencelisi yok. :) |
ah be burak şolt. Bir kart nasıl bu kadar vasat incelenir yine kanıtlamış oldun. Zaten slide show dan HERKESIN 4521431 KERE bildiği FPS ve oyun değerlerini koydun ?? Bir işe yarasaydı asus türkiyenin gönderdiği kart, şu değerleri BÜTÜN DÜNYA BEKLİYOR Fan RPM Overclock Test Normalized DB testi 450W biosu ile core hızları. Coil whine ? OC- NON OC timespy sonuç karşılatırmaları %100 Fan ile max potansiyel. Yazık.. |
Bütün dünya az olmuş bütün galaksi bekliyor. 90 yaşında ninem geceleri uyuyamıyor ROG STRIX 3080 acaba kaç rpm de dönüyor, acaba timespy da OC lu skoru kaç diye kadın bu yaşta dert sahibi oldu. |
|
Para verip almaya değmez bu kartı |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 10 Ekim 2020; 15:57:43 > |
Acemi ve bilgisiz stand görevlisi gibi :) "Hasta oyun" ne demek yahu, 'kartın gücü yetmedi, sürücü henüz verimsiz veya abisi 3090'ı çağırıyoruz' deseydiniz bari. Geçen seferki PSU incelemesi gibi olmuş, kartı öv övebileceğin kadar, aman deyim toz kondurma. Bakın rakip firma sunum yaptı, bir oyunda %3 gerideymiş, adamlar onu saklamayıp koydular ekrana ve altına da bu oyun hastaaa yazmamışlar. :D Borderlands 3'te 66 kare/sn aldıklarını gösterdiler, sizin videoda 3080 44 kare/sn'de kalmış, bu farkları arada belirtseydiniz keşke, inandırıcılığınız ve güvenilirliğiniz artardı. Reklam mı yayınlıyorsunuz, inceleme mi, test mi belli değil. Sonda yaptığınız savunma da inandırıcı gelmedi, birkaç kere çökmüştür, hiç çökmedi demek inandırııclıktan uzak, zira yeni kartlar bunlar ve sürücüler vs tam oturmuş değil. Asus reklamından farksız bu video. Ha tabii seni inandırmak zorunda mıyım diyebilirsiniz, haklısınız, zorunda değilsiniz. Umarım bahsettiğinizden de iyidir kart ve alanların parasının hakkını fazlasıyla verir. Yine de Erdi Abinin inceleme videolarını bekliyorum. Komple çelik kasa ağabeyy, garantisi benim gözün arkada kalmasın ağabeyyy. :) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuasarFX -- 10 Ekim 2020; 16:41:27 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 10 Ekim 2020; 17:57:28 > |
|
Senin gibi fake üyelikle giren birsürü boş beleş adam var forumda , ne işsiz güçsüz adamlarsınız , sana değil diğer üyeliğine söylüyorum , foruma 5 kurusluk katkısı olmayan paylaşım nediğer bilmeyen anca yapılan paylasımları sömürüp onalrdan birşeyler öğrenip sonrada iki okuduklarıyla ahkam kesen herkesi yererek popülarite peşinde koşan tipler. Bi salın artık şuraları da insanlar işini yapsın. Adam Tr deki tek strix'i incelemiş , gayette güzel incelemiş , 2 yoruma söze takılıp bunca saat süren emeği harcamaya kalmayın. Bunun adı terbiyesizlik. --- Genel yorumum , big navi gelince piyasa kartla dolup taşar , o 9K yazan 2080Tİ ci nvidiacıları , 4K ya 5700XT satmaya calısan amd cileri , vurgun vuranındır diyen al satçıları simsarları görürüz. Bu günler fırsat, aklınıza kafanıza iyi yazın nerde ne oluyor kim ne söylüyor ne yapıyor. Yarın bir gün lazım olur. Kimse 1-2 ay oyun oynamasa ölmez , bir tarafı eksilmez. Kimse eski kartıyla 2 ay daha devam etse de birşey olmaz. Biraz sabır. Ortalığı velveleye verip şivlilikçi çocuklar gibi oradan oraya koşan insanlara uzaktan gülün , şimdilik daha eğlencelisi yok. :) |
Yazdıklarımı eleştireceksen cevap vereyim, şahsa saldırıyı ciddiye almıyorum. Önce Türkçe yazmayı öğren, sonra sonra ahkam kesersin. |
Kavgaya gerek yok herkese yetecek kadar kart var piyasada .ayrıca benim 4 tane üyeliğim var suç mu ?? Bunu daha önce de yazmıştım yöneticinin biri özel mesaj yolladı diğer üyeliklerin hangisi yazabilirsiniz diye sordu? inan yazacaktım ama yazamadım tam üyeliğin olmadığı için özel mesaj yazamazsın diye uyarı verdi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kavga yok. :) Aşırı duygusal insanlarız, eleştiriye ve farklı görüşe tahammülümüz pek yok, hemen böyle atarlanıyoruz, yazdıklarımı eleştirse sorun yok da kendini DH'nin savunucusu gibi hissediyor belli ki... |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ah be burak şolt. Bir kart nasıl bu kadar vasat incelenir yine kanıtlamış oldun. Zaten slide show dan HERKESIN 4521431 KERE bildiği FPS ve oyun değerlerini koydun ?? Bir işe yarasaydı asus türkiyenin gönderdiği kart, şu değerleri BÜTÜN DÜNYA BEKLİYOR Fan RPM Overclock Test Normalized DB testi 450W biosu ile core hızları. Coil whine ? OC- NON OC timespy sonuç karşılatırmaları %100 Fan ile max potansiyel. Yazık.. |
Bütün dünya az olmuş bütün galaksi bekliyor. 90 yaşında ninem geceleri uyuyamıyor ROG STRIX 3080 acaba kaç rpm de dönüyor, acaba timespy da OC lu skoru kaç diye kadın bu yaşta dert sahibi oldu. |
Tescillenmiş trolsun. Git ötede oyna hadi bakalım abisi 5600XT ile |
Emeğinize sağlık. Ama forumdaşıma ek olarak bazı şeyler söylemek isterim. Böyle donanim incelemeleri devamlı yapılacak ise o zaman kendi verileriniz ile doldurduğunuz bir ekran kartı inceleme listeniz olmalı. Bu listeye her gelen kartı aynı sistem ve aynı düzen ile test etmeye çalışmalısınız ki bu şekilde bütün kartların olduğu güzel bir chart ile değerleri gösterebilirsiniz. Şu haliyle 3080'in aldığı fpslerden kimse bir şey anlamamıştır. |
Ne güzel iş la! Bu kartları resmen sadece "teknoloji kanalları" incelesin diye çıkarmışlar. İyi güzel inceleniyor, da aralarından seçip de alacak kart nerede? 100 tane kart çıkıyor üretim bandından, 80 tanesini incelesin diye ona buna dağıtıyorlar bedavadan. Bu kadar rezalet ürün çıkışı da hiç görmedim. |
|