Şimdi Ara

Türkiye'de trafiğin hangi şeritten aktığını bilmeyen tipler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
7.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shkoksal

Neden ki hocam? Bence hız durumuna göre yapılır veya sağ şeridin boşluğuna göre. En sağ şerit bomboş ve ilgili kişi orta şeritte 40 ile gidiyor. En sol şerit ise sürekli akıyor çıkamıyorum. Ne yapayım önümdeki aracı sağdan mı geçeyim yoksa onun sağa geçmesi için selektör mü atayım? Veya sabırla bekleyip 40 km/s sürat ile sol şeride mi çıkayım?
    Tabiki 60 ile orta şeritten gitmesin. Benim anlatmak istediğim ortada 100-110 ile efendi efendi giden adama selektör atılmaz. Onun hakkıdır o. Sol müsait olunca sollar geçersiniz. Değilse beklersiniz. Ha o sağa geçse olur mu, kendine kalmış o da. Geçerse teşekkür edilir, geçmezse de sövülmez, taciz edilmez.

@C.CEMİL @shkoksal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece sis farlarını açıp sinyalleri de Amerikan park gibi yakarak Orrrrganize Çete gibi gezen tipler size ehliyet veren sürücü kursunun duvarını yikiyimmm.

• Sönmeyen Arıza Lambası. kullanıcısına yanıt
    öyle demek istediyseniz o zaman haklısınız
    gerçi bu forum üyeleri o dediğinizi hiç kabul etmiyorlar ,bende öyle dediğim için bana düşman olanlar çoğaldı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

öyle demek istediyseniz o zaman haklısınız
    gerçi bu forum üyeleri o dediğinizi hiç kabul etmiyorlar ,bende öyle dediğim için bana düşman olanlar çoğaldı :)
    Forumda çoğu kişi tabela okuma bilmediği için normal hocam. Bir defa Maraş-İstanbul uzun yol yaptım. İstanbula yakınlaştıkça lanet ettim resmen. Ortadan 110 ile gidiyorum. Araba ağzına kadar dolu aile var. Sağ şerit komple tır kamyon. Beyfendi gelmiş ortadan bana selektör atıyor. Hızımı 40 a düşürüp kamkonun arkasına girmemi istiyor resmen.

• Sönmeyen Arıza Lambası. kullanıcısına yanıt
    o nedenle ben hep söylerim ,bu ülkede sağ şerit ve sol şerit sorunu yok ,orta şerit sorunu var otobanlarda)
    bu sorunu çıkartanlar da 140-160 gitmek isteyen sürücülerden kaynaklanıyor
    adam sollayıp en sol şeride geçmek istemiyor ,kendisi hız canavarı ama en sol şeritte daha hızlı giden ultra hız canavarları var

yani kendisi sollayıp sonra orta şeride geçmek istemediği için ,orta şeritte hız ihlali yapmadan gitmek isteyenlere dadanıyor
    orta şeride sataşmasında bir faktör daha var ,çünkü kendi halinde gidenler daha sakin insanlar olduğundan ,kavga dövüş durumu olsa ona posta koyacaktır
    ama en sol şeritte gidenler zaten her an kavgaya dövüşe hazır ve üstelik zengin kişilerdir

yine ayrıntısına kadar anlattım galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

o nedenle ben hep söylerim ,bu ülkede sağ şerit ve sol şerit sorunu yok ,orta şerit sorunu var otobanlarda)
    bu sorunu çıkartanlar da 140-160 gitmek isteyen sürücülerden kaynaklanıyor
    adam sollayıp en sol şeride geçmek istemiyor ,kendisi hız canavarı ama en sol şeritte daha hızlı giden ultra hız canavarları var

yani kendisi sollayıp sonra orta şeride geçmek istemediği için ,orta şeritte hız ihlali yapmadan gitmek isteyenlere dadanıyor
    orta şeride sataşmasında bir faktör daha var ,çünkü kendi halinde gidenler daha sakin insanlar olduğundan ,kavga dövüş durumu olsa ona posta koyacaktır
    ama en sol şeritte gidenler zaten her an kavgaya dövüşe hazır ve üstelik zengin kişilerdir

yine ayrıntısına kadar anlattım galiba :)
    Kesinlikle dediğiniz gibi hocam.

• Önü boşken sol seritte gidipte arkadan araba geldigi halde seridi bosaltmiyorsa illa selektor yemek istiyorsa bu kişi kısaca koyundur. Cobanin gelip onu sağa cekmesini bekliyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.

Tabiki 60 ile orta şeritten gitmesin. Benim anlatmak istediğim ortada 100-110 ile efendi efendi giden adama selektör atılmaz. Onun hakkıdır o. Sol müsait olunca sollar geçersiniz. Değilse beklersiniz. Ha o sağa geçse olur mu, kendine kalmış o da. Geçerse teşekkür edilir, geçmezse de sövülmez, taciz edilmez.

@C.CEMİL @shkoksal

Alıntıları Göster
    O zaman haklısınız tabi ki hocam. Benim lafım 40 ile koca yolun ortasından gidenlere. Geç sağa ne yapıyorsan yap kim ne diyebilir :)

• Benim de en sinir olduğum olay adam sağ boşken orta şeritten gidiyor, sonra sağdan biz geçince suçlu oluyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF6D4207

Önü boşken sol seritte gidipte arkadan araba geldigi halde seridi bosaltmiyorsa illa selektor yemek istiyorsa bu kişi kısaca koyundur. Cobanin gelip onu sağa cekmesini bekliyordur
    Bugün Ankara'da Or-An TRT istikametinden Nata Vega'ya doğru gidiyordum. Doğukent Caddesi sanırım oranın adı. Bilen bilir son ışıkları atlattıktan sonra virajlı ve yokuş aşağı, ardından uzun düzlüklü yol başlar. Ardından da sola doğru yokuş çıkarsınız tatlı bir virajdır. Virajları atlattıktan sonra düzlükte gaza oturuyorum yol boşsa. Yokuş tırmanırken sola dönüyorum bir yandan da, hızım var biraz tabi ki. Önümde bir tane 5 kasa asıldık selektöre çünkü bizden başka araç yok yolda. Boşa şerit işgali. Sonra tampona kadar gelince yol verdi. Ardından bizim Megane ivmelenmeyi kesti sabit hızda ilerliyorum bu apaçi geldi arkadan selektörlüyo... Sağa geçip yol verdim ne yapayım.

Adam hatasının farkında değil, hem suçlu hem güçlü

• Ya dostlar basit matematik islemi yapmayi birak, Türkçe iletişim kurmaktan aciz bu memleketin en az %50 si. Siz çıkmış trafik kuralları diyosunuz. Insanların yaşadıgı bir memleket degil burası. Al iste daha demin verdigim bi ilan için beni ariyo insan kılıklı yer elmasinin birisi gece 12:05'de saatide biliyo bu saatte ariom falan diyo, dedim kapat. Kufur edip kapatio. Su ilanı en az 20 kisi aradi en az 15i konusmayi beceremiyo, ne icin aradigini bilmiyo. Bu son olay canima tak etti kaldirdim ilani. Satilmasin lanet olsun, bu hanzolarla muhattap olacagima satmam curur gider daha iyi.

Insanlarla beraber yasamiyoruz. Bunu cok iyi anlayin. Kendiniz gibi dusunmeyin trafiktede insanlari, onlari birer hayvan olarak gorun ve onleminizi alin.

Firsatini bulan bati sinirindan adimini atip kendini kurtarsin. Valla 27 yasina geldim canima tak etti ya. Artik bu kadar da olmaz ya. Her gecen gun daha da kotuye gidiyo.

• quote:

Orijinalden alıntı: cricet

Benim de en sinir olduğum olay adam sağ boşken orta şeritten gidiyor, sonra sağdan biz geçince suçlu oluyoruz
    Türkiye'de trafiğin hangi şeritten aktığını bilmeyen tipler

• Sağ şerit bozuk şerittir. Orada hee türlü çukur, çıkıntı bulunur. Orta şerit minibüs, otobüs, kamyon şerididir. Onlar kullanır. Sol şerit ise otomobillerin şerididir. Varsa 4. Şeridi kullanınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Sivrihisar Polatlı değil, Polatlı Ankara arası ortalama hız radarı var.

Polatlı Sivrihisar arası hiç ceza yemedim(topluca göndermeyeceklerse, gönderseler de ödemeye niyetim yok)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar öküzün olduğu ülkede bu dediklerini anlatmak imkansız...
  • Yolcular orta şeritten git diye beni zorluyor, bu ülkede sağ şeritten gitmeyi kimse sevmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

yol vermeyen kişinin sağından normal geçilmez, genelde önüne kırılır, dikkat edin ve yol verin.

Alıntıları Göster
    merak ettim kaç kişinin önüne kırdın bunlar nasıl sonuçlandı yiğidim.

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    o zaman Sivrihisar -Polatlı arasını iptal etmişler demek ki :)
    ama sanki hızınız şu teşekkürler yazısı görüyordum ,acaba onu korksunlar diye mi yapmışlar :)
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Ben korku amacıyla koyulduğunu sanıyordum zaten :))

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • shkoksal kullanıcısına yanıt
    bir zamanlar sağlam cezalar kestiler ama :)
    oradan ceza yiyen soluğu burada alıp bağırıp çağırıyordu :)

o bir şey değilde gece yolculuğunda sahte polis arabaları çok komik oluyor ,bir şey değil bir gece gerçek polislere inanmayıp basıp geçeceğim ,sonra kaçtı damgası yiyeceğiz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.