aktif? legal olarak mı? illegal olarak mı? ben üşenmeden çalışma yapıp koydum aktif olmadığını. sizde bir araştırma yapıp koyabilirsiniz seviyeli bir tartışma yaşamış oluruz. hatta en güncel kararla birlikte en yakın tarihli haberi de paylaşmış olayım. turizmci olduğum için süreci yakından takip ediyorum. belirtiğim gibi UBER ile sarı taksiyi karşılaştırmak elma ile armudu karşılaşltırmak gibidir. UBER'in muadili sadece sarı taksi değildir. arada VIP transfer taşımacılığı yapan firmalarda var. ve Karayolları taşıma kuralları gereği sarı taksi haricinde yolcu taşımacılığı D2 yetki belgeli araçlarla yapılabiliyor, D2 yetki belgesi de Mercedes Vito ve benzeri araçlara veriliyor. binek araçla yolcu taşışmacılığı eskiden A2 belgeli araçlarla yapılıyordu ama kaldırıldı. işime geleni kullanırım durumu kötüyü örnek alıp, kendinde kötülük yapma hakkı görmek olarak nitelendirebilirim. sonu yok, ucu bucağı yok, etik durumu yok. işime geleni kullanmak normal olsa hepimiz bu forumda aktrollere laf anlatacağımıza, akgençlik, tügva vs. üye olup bir iş, bir mevki, bir makam alabilirdik nede olsa işimize gelirdi. gazete vatan Uber kararı! Avrupa'dan yeni yasak https://www.gazetevatan.com/dunya/uber-karari-avrupadan-yeni-yasak-1376366 |
Bildirim