Şimdi Ara

Türkiye'de UberXL hakkında açılan davada Uber haklı çıktı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

aktif?

legal olarak mı? illegal olarak mı? ben üşenmeden çalışma yapıp koydum aktif olmadığını.

sizde bir araştırma yapıp koyabilirsiniz seviyeli bir tartışma yaşamış oluruz.

hatta en güncel kararla birlikte en yakın tarihli haberi de paylaşmış olayım.

turizmci olduğum için süreci yakından takip ediyorum. belirtiğim gibi UBER ile sarı taksiyi karşılaştırmak elma ile armudu karşılaşltırmak gibidir. UBER'in muadili sadece sarı taksi değildir. arada VIP transfer taşımacılığı yapan firmalarda var.

ve Karayolları taşıma kuralları gereği sarı taksi haricinde yolcu taşımacılığı D2 yetki belgeli araçlarla yapılabiliyor, D2 yetki belgesi de Mercedes Vito ve benzeri araçlara veriliyor.

binek araçla yolcu taşışmacılığı eskiden A2 belgeli araçlarla yapılıyordu ama kaldırıldı.

işime geleni kullanırım durumu kötüyü örnek alıp, kendinde kötülük yapma hakkı görmek olarak nitelendirebilirim. sonu yok, ucu bucağı yok, etik durumu yok.

işime geleni kullanmak normal olsa hepimiz bu forumda aktrollere laf anlatacağımıza, akgençlik, tügva vs. üye olup bir iş, bir mevki, bir makam alabilirdik nede olsa işimize gelirdi.

• gayet doğru bir tespit hocam. Daha yeni Thepost youtube kanalı bir video çekti bu verdiğimiz örneklerden daha beter. 2 adet mesleğini düzgün yapmayan taksici olacak ........ ile ilgili.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt

Günlük kiralayan plaka sahiplerinin umurunda değil parasına bakıyorlar. En çok kira parasını da onlar istiyorlar. Bu işin çözümü buna yasak getirilmesi. Eğer bir araçta şoför çalışacaksa plakaya kayıtlı SGK'sı ödenen kişi olması lazım.

• winwin35 kullanıcısına yanıt
    uber yasağı seçimde oy vermeyiz diyen taksici soyguncu güruhun eseri...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.