|
Bildirim
Ülke tarihinde insanların sırtına bu kadar vergi yüklenen başka bir dönem oldu mu acaba?
|
bir iktidar milletine anca bu kadar düşman olabilir
|
Bol keseden dağıttığı emekli maaşları bir yerden çıkacaktı
|
Anasını satayım ortalama fiyatı 200-400 € olan cihazlara bizim memleket gibi lüks tüketime sokan ülke yoktur .
Akp'lilere göre"sende alma " . Araba muamelesi çekiyorlar,telefon üretmeden bu kadar kazanan bir başka devlet yoktur. Kendi elleriyle kaçakçılığa teşvik yapıyorlar |
İnanılmaz bir şey..
Çaaaat diye 150 dolar zam yapıyorsun ve kimse sesini bile çıkarmıyor. Düşünün bir de seçim arifesinde, her şey güllük gülistanlıkmış gibi gösterilirken, piyasaya para pompalanırken geliyor bu zam. Ulan daha 1 sene oldu 1100tlye ucuz bir telefon almıştım. Adam benim aldığım fiyatın 2.5 katı vergisi çaaat diye alıveriyor. Bu cibiliyetsizlerle aynı dönemde yaşamama sebep şansıma tüküreyim. |
Ev alamaz, araba alamaz, telefon alamaz hale geldik. Ülkeyi bu hale getirenler değil, onları başa getirip yıllarca başta tutanlar suçludur
|
Allah belanızı versin nalet insanlar bıktım artık sizden
|
Sizin zamınız varsa bizimde oyumuz var…. Az kaldı bekleyin bakalım…
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
neden her şey halkın zararına hesaplanıyor? neden ekonomiyi ve alım gücünü daha aşağı çekmek için çaba sarfediyorlar? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|