|
Türkiye'deki araç parkının yaş ortalaması 14,5 (2. sayfa)

-
-
Haklılık payın var ama çokta ince düşünmeye gerek yok.
Adam gibi araba kullanırsan ölümcül kazalara karışmazsın.
Zaten örnek verdiğim kişide 20 senedir kaza yaptığını hiç görmedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkıyede arac yas ortalaması her yıl artıyor. ılerıde hındıstan gıbı olabiliriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALOK -- 31 Ocak 2024; 0:12:2 > -
vergiler saçma yüksek. vergi dediğin şey sana hiç bir faydası olmayan havaya saçtığın para.
-
Tablo her zamankötüye gidecek gibi
-
euronews
Avrupa ülkelerinde ortalama otomobil yaşı kaç?https://tr.euronews.com/2023/02/21/turkiye-ve-diger-avrupa-ulkelerinde-ortalama-otomobil-yasi-en-yasli-arabalar-hangi-ulkeler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kim 10 yaşını dolduran arabaları kullanmayın demiş hiçbir yorumda yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arabanın kullanma klavuzuda ömrü 10 yıl diyen mesajları okumadımız mı? Bu tip mesajlardan ne anlamak lazım? Hem siz niye üstünüze alındınız?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şirketin sorumluluğu yasada 10 yıldır. Yedek parçasını hazır tutmalı gibi şartlar olur. Hiçbir araca son ömür biçilemez ucu açık o kısmın. Korozyon (paslanma) için 10-12 yıl garanti verirler mekanik/elektrik için 3-5 yıl veya 100000/150000 km. Bu süreler ve km ler dolunca araç kullanılmaz çöpe atılır anlamında ne benim nede diğer arkadaşın yorumu olmadı. Sadece risk artar, ustalarla sanayi ile haşır neşir olmamak için düşük yaş iyidir 14-15 mümkünse fazla yükselmesin demek istiyoruz. Ülkede çalışanı bozdukları için yüksek yaş genel olarak tercih etmiyoruz. İstisna araçlar, araç sahipleri, ustalar ve servisler olabilir ama genel olarak o kadar kötü bir bakım onarım hizmeti var ki ülkede o yüzden kimseye yaşlı araba tavsiye etmiyorum. Bizde bir tane devlete bir tane bankaya araç hediye etmek istemiyoruz imkanı olan mümkün olduğunca sıfır araç alsın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Hocam iş bizde bitse eyvallah. Freni patlayan mı dersin, karşı şeride geçen mi dersin. Benim de çok şükür bir kazam yok yıllardır ama karşı tarafın hatasından ötürü kendi dikkatim ve reflekslerimle kazadan kurtulduğum çoktur. Son dönemde de otomatik frenleme ile 2 defa kazadan kurtuldum. Araçta o donanım olmasa büyük ihtimalle birinde vururdum, hava yastığı falan açılırdı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X