Şimdi Ara

Türkiye'deki en uygun fiyatlı kullanılabilir kalitedeki kasa fanı markası hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Frisby, Akasa, TX, Aerocool ilk akla gelenler. Meşhur markalı bir fanın fiyatının 50 TL olduğu bir devirde 8 fanlı bir kasaya öyle markalı fan alamıyorum artık; kasadan pahalıya geliyor. Bir adet 12 cm Aerocool kasa fanı almıştım; çok sessiz çalışıyor ama soğutma kapasitesi konusunda fikrim yok; Coolermaster'a göre bana biraz yavaş dönüyor gibime geldi. Siz ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hitokiri_johndoesai

Frisby, Akasa, TX, Aerocool ilk akla gelenler. Meşhur markalı bir fanın fiyatının 50 TL olduğu bir devirde 8 fanlı bir kasaya öyle markalı fan alamıyorum artık; kasadan pahalıya geliyor. Bir adet 12 cm Aerocool kasa fanı almıştım; çok sessiz çalışıyor ama soğutma kapasitesi konusunda fikrim yok; Coolermaster'a göre bana biraz yavaş dönüyor gibime geldi. Siz ne önerirsiniz?

valla ben TX in 120mm lik fanını aldım 8tl ye ses sıfır performans süper
  • Nanokatologdan 5li Arctic F12 Pwm Pst Value Pack alın, 65 lira. Led vs yoktur ama teknik değerleri iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HaypurTiryading kullanıcısına yanıt
    Arctic 140 mm ile 120 mm fanların teknik değerleri aynı yazılmış. Bu mümkün değil. Burada kesinlikle bir hata var.
    140 mm lik fanın değerlerini aynen 120 mm lik fana yapıştırmışlar sanırım. Böylece 120 lik fanın değerleri çok iyi görünüyor
    Arctic firmasına yönelik daha iyi bir algım vardı ama bu olayı görünce biraz fikrim değişti açıkçası.
  • ehhalil kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/user/dh41400

Şurdaki arkadaşı baz alıyorum daha çok ben. Noctualar kadar başarılı. Mic + pre boost var video kayıtlarında tabi ama sessizliği göz ardı edilmemeli.
    Sanırım ingilizce sitelerinde bir hata var. F14 fan 0.5sone şiddetinde gözüküyor. F12 fan 0.3sone gözüküyor. F14'de hava akışı göremedim.

edit:
    Faydalı başlık.
    http://www.overclock.net/t/1274407/fans-the-most-complete-and-comprehensive-array-of-tests-and-benchmarks

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaypurTiryading -- 1 Eylül 2016; 23:48:54 >

Bu dediğiniz fiyat çok iyiymiş. Aklımda tutayım. Büyük İnternet sitelerinde yok her nedense. Teknofiyat'ta göstermiyor.
  • Yurtdışında Arctic marka fan ve işlemci soğutucular revaçta olmasına rağmen bizde yok denecek kadar az. Sadece Nanokatalog.com da satılıyor. Çünkü bizde marka satılıyor işlevselliğe bakan pek yok. Yurtdışından alacaksan amazon üzerinden 2 li pakette Corsair modelleri var ikili paket 16-19$ arasında. Alacaklar bir araya gelip tek kargo ile satın alabilirler. Kargo ücreti de 5-6$ oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İngilizce dediğiniz site, Arctic'in orijinal sitesi. Fan listesinde F14 modelin altında 0,5 sone yazıyor ama tıklayıp detaylarına baktığınızda 0,3 sone yazıyor. CFM değerleri de 120'lik fan ile aynı verilmiş.
    Site hatadan geçilmiyor Basınç değerleri de verilmemiş. Bunlar kötü bir imaj yaratıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.