Şimdi Ara

Turkiye'deki ilk Cruze...Fotograflar&Izlenimler (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
17.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

lpg 1500 tl arkadaşlar bu arada.bayi takıyor.garnatiden çıkarmadan..şahsen niyetim yok alırsam..
  • samsundaki chevrolet bayiisi kapatmış sanırım bu saatte mağaza kapatılırmı ya:)
    emre formu doldurdum inşallah bizde indirim alırız:) bnde büyük ihtimalle yarın aracı incelemeye gidicem görüşlerimi ve fotoğraflarımı paylaşıcam sizlerle...
  • ee napıcan tok satıcı :) Satmış elindeki tüm cruze'ları akşam aleme akacaktır kesin

hayırlısı olur inşallah arkadaşım..bayiye gittiğinde mutlaka bu form olayını söyle...

bilmiyorsa gidip chevrolet genel müdürlüğü falan arasınlar,aptala yatmasınlar...Benim bayim bunu biliyorsa tüm diğer bayilerin de bilmesi gerkir.
  • İlk başta lpg'siz alıp bir kaç ay sonra garanti kapsamında LPG taktırma gibi bir seçenek sunmuyorlar mı? Rodajı lpgsiz yapmak isterim zira. Atikerde 1000 lira lpg ya:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascal_emre

ee napıcan tok satıcı :) Satmış elindeki tüm cruze'ları akşam aleme akacaktır kesin

hayırlısı olur inşallah arkadaşım..bayiye gittiğinde mutlaka bu form olayını söyle...

bilmiyorsa gidip chevrolet genel müdürlüğü falan arasınlar,aptala yatmasınlar...Benim bayim bunu biliyorsa tüm diğer bayilerin de bilmesi gerkir.

teşekkürler öneriler için:) samsunda nasip olursa ilk alıcı biziz sanırım arabayı bizden başka bilen yok:) merkezde bi kaç yere ilan vermişler ama nafile sanırım artık kısmetse bizim altımızda reklam yapar araba:)

gerçektende inşallah bu form olayında aptala yatmazlar sitesinde yayınlanan ve birilerinin yararlandığı bi kampanyadan benimde hakkım vardır elbet:) emre araban şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim:)

şöyle uzaktan bi bakınca arabaya gerçekten çok hoş ya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ouz55 -- 14 Nisan 2009; 17:57:32 >

• Okudum yazılanları...Okuyunca aklıma geldi,yazmamışım, arkadaşlar arabanın arkası çok geniş...Yani sınıfının lideri mi bilemem ama gerçekten çok geniş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pascal_emre

Arkadaşlar az önce aldığım bir haber ve kesin doğru...

Internette cruze ile ilgili formu dolduranlar 1.000 TL indirim alıyormuş...Bunu bir arkadaş başka bir başlıkta yazmıştı..Pek inanmamıştım ama yine de formu doldurmuştum...

Az önce bayim aradı 1.000 TL indiriminiz var dedi

HEMEN DOLDURUN,BELLİ OLMAZ BELKİ CRUZE ALIRSINIZ...

Arkadaşım ben o formu 2-3 kez doldurmuştum. Umarım 3000 lira indirim yaparlar. 2000 lirada bayi karı düşsünler; ve otomatik, krem deri koltuklu bir Cruise füzeside biz edinelim... Ne etti. 33000-5000 = 28.000... Yok ya, çıkmaz o kadar para. bana bir kaç kişinin indirimi daha lazım.

Neyse şaka bir yana fotoğrafı çeken arkadaşımıza da teşekkür ederiz, örnek bir yardımlaşma ve dayanışma örneği göstermiş.

Ve aracın iç dizaynı tok, dış dizaynı tok, yandan arka kısım biraz gereksiz yumuşak kavisli geldi bana ama arkadan da tok... Tok bir tank olmuş, biraz daha ucuza verselerdi çok güzel olurdu, diğer japon ve alman tenekeleride 40-50 bin lira fiyat çekemezlerdi araçlarına... neyse burası TR... Burda zaten iyi arabaya binmek boş hayalllll.....

Direksiyonda tek taraf kumanda gerçekten kötü olmuş. üstelik sağa koymuşlar, ben hayatta sağ elimi direksiyona koymam ki!... Ya vitestedir, ya içki şişesindedir, yada puromu, pipomu gariban düştüysem sigaramı tüttürürüm... Ama en azından olmasıda iyi bişi, bir de müzik setine uzan işin yoksa, neyse artık direksiyondan tıklatırız, yapacak bişi yok...

Neticede aracın 18 inch janta, 40 yanaklı lastik alması güzel. 28.500 liraya bunu yapabilen pek araç yok piyasada...

• Arkadşlar bu akşam bir bayi ile görüştüm. Söylediği şeyler biraz keyfimi kaçırdı. LS versiyon için söyleyeeklerim şunlar:
    1- Otomatik klima yok. Var olan klima manuel.
    2- Araca LPG takılamıyormuş. Motoru uyumlu değilmiş. Yani ilerde isteseniz de taktıramazsınız. LPG uyumlular Mayıs ayında gelecekmiş (Ne kadar doğru bilmiyorum!). Görevliye keşke bu ÖTV indiriminde LPG'li olanı getirtseydiniz, daha fazla satardınız dedim.
    3- Bu aracın Plus versiyonu 2010'da gelecekmiş. O araçta ekstradan olanlar: CC, Kararan iç dikiz aynalar, OT klima, Yağmur sensörü, Grafik ekran. Bunlar şu anda benim hatırlayabildiklerim. Ararsanız diğerlerini de öğrenebilirsiniz.

Sonuç olarak sizlerin belirttiği diğer eksikliklerle beraber çok fazla kırpmışlar donanımdan. En üst donanım versiyonun da bile bir sürü şey yok. Fiyat uygun, ama keşke bir miktar daha fazla versek te tam donanımlı bir araç alabilseydik. Ben de bir aydır bu arabayı düşünüyorum ama şimdi ibre almamaktan yana döndü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutay -- 14 Nisan 2009; 21:53:27 >

• quote:

Sonuç olarak sizlerin belirttiği diğer eksikliklerle beraber çok fazla kırpmışlar donanımdan. En üst donanım versiyonun da bile bir sürü şey yok. Fiyat uygun, ama keşke bir miktar daha fazla versek te tam donanımlı bir araç alabilseydik. Ben de bir aydır bu arabayı düşünüyorum ama şimdi ibre almamaktan yana döndü.

Hocam nasıl fiyatı uygun dersiniz hala ya? Otomatik klima da yoksa bu araç bu haliyle başarı yakalayamaz. Bakın bu haliyle bu fiyatı linea orta versiyonu +güvenlik paketlisi ile ile karşılaştırmak gerekir. Onun da geçen aldığım fiyatı 28.8 bin lira. Cruzedan birsürü de artısı var. Bir kere motoru 7 beygir güçlü, Euroncapten 5 yıldızı var, hız sabitleyicisi var, servisi yaygın yedek parçası bol yani cruzede olan özelliklerin üzerine bunlar var ve fiyatı da 2 bin lira daha ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika1 -- 4 Mayıs 2009; 17:26:58 >

• @Harika1
    Linea'nın önerdiğin seçenek tam olarak hangisi acaba? Bir incelemek istiyorum. Gerçi o araç da tipten çok şey kaybediyor. Dış/İç görüntü açısından Cruze birkaç gömlek üstün. Ama maalesef donanım yuh dedirtecek kadar az.
  • Selam
    http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/linea_fiyat.aspx

Şu sayfadan, LINEA 1.4 16V TURBO DYNAMIC(120 hp) 2AB ABS AC (BLUE & ME HARİÇ) fiyatı 27.210. TL

GÜVENLİK PAKETİ: YAN VE TAVAN HAVAYASTIKLARI : 860 TL

ESP & HIZ SABİTLEME SİSTEMİ (LINEA 1.4 TURBO DYNAMIC & EMOTION, 1.6 DYNAMIC & EMOTION) 860

Toplamda 28,8 lira ediyor.

Donanım tablosu ise bunlardan dinamik olanı.

http://www.fiat.com.tr/Pages/tr/otomobiller/linea_donanimpopup.aspx

Ayrıca bunun fulu olan emotion için de 29.7 lira fiyat verdiler ki onda yağmur sensörü, otomatik klima, bloototh kiti falan da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika1 -- 4 Mayıs 2009; 17:29:11 >

• selçuk linea yorumunla beni birdaha güldürdün dün gidemedim cruze bakmaya bugün öğlen gibi gidicem ama sende lineaya doğru kaymalar görüyorum
  • Maalesef öyle oluyor çok iyi bir indirim alamazsak gidip de donanımsız daha ne olduğu belirsiz bir araca bu kadar para dökemem, ailemi de düşünmem gerek ilerde satmam gerektiğinde hemen elden çıkarabilecek birşey olsun bari.

Donanımı biraz daha yüksek olsaydı da keyifli şekile uzun yıllar binseydik.
  • Kapısı dang diye kapanan, ön konsola vurduğumda tahta sesi gelen bir arabaya (Linea) ben o paraları vermem. Verenede bir şey diyemem.
  • quote:

Kapısı dang diye kapanan, ön konsola vurduğumda tahta sesi gelen bir arabaya (Linea) ben o paraları vermem. Verenede bir şey diyemem.

Lacetti için de aynı şey geçerli hatta bırakın dang diyeyi kapanmıyor bile geçen bir ikinci eline baktım. Cruze'ı ise henüz bilmiyoruz. :) Fiat ile chevrolet arasındaki kalite farkı da tartışılmaz zaten, segmentleri farklı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika1 -- 15 Nisan 2009; 11:11:13 >
  • Bizde bir sürü lacetti var, keza bir sürüde linea (şirket olmamızdan dolayı) Linea dan hiç bir keyif alamıyorum. Ne motor da çekiş var, kapkara bir göğüs, Ruhum daralıyor binince, eni dar, bacaklarım sıkışıyor kullanırken. Biz niye aldık bu Linea ları kiralama fiyatı çok iyi geldi o yüzden. Benim için Linea pazarlamacı aracıdır, başka bir şey değildir. Zaten şahsi kullanımdan çok şirketlerde görüyorum, o da hesaplı olmasından. Şirketler her zaman paraya bakar. Bunun haricinde beğenen tabiki beğenecektir. Bence Linea nın turbo motoru keşke Chevrolette olsaydı. Ben o motorla Cruze yi almam.
  • Yahu bu Chevrolet Türk kullanıcısını, kullanım alışkanlıklarını hala çözememiş. Aslında biraz forumlara girip araştırsalar neyi aradıklarını, en azından diğer markalardan rahatlıkla görecekler. Neden Amerikada sattıkları LT versiyonu ayarında bir aracı bu ÖTV'de getirtmiyorlar anlaşılır gibi değil. İnanın çok daha iyi satış rakamları elde ederlerdi. Kaç gündür alacağım diğer markaları geri plana itip, bu Cruze'u düşünüyordum. O da çok zayıf donanımla hızla gözümden düşmeye başladı. Zaten Türkiye'de 2. el pazarın çok zayıf, önceki modellerinle kötü bir ün yaptın, getirsene donanımlı olan aracını. Yok illa kötü şöhretini sürdürecek bir yol buluyorlar.

Hiç aklımda yoktu ama linea'nın Emotion full paketini bir inceleyeceğim.
  • quote:

e motor da çekiş var, kapkara bir göğüs, Ruhum daralıyor binince, eni dar, bacaklarım sıkışıyor kullanırken.

Hocam yapma Linea motoru lacetti motorundan 17 beygir daha güçlü. Nasıl çekmiyor. Ayrıca yeni gelecek Cruzeda da motor olarak linea motoru kullanılacağı söyleniyor. Yani şimdi kendini bu kadar ispatlamış fiat ile Cehvroleyi de kıyaslamak yanlış. Linea dediğimiz aracın satışı lacettinin 15 katı yıllık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika1 -- 4 Mayıs 2009; 17:30:05 >
  • Benim bahsettiğim 1.3 90 bg lik dizel. Lacetti 109, Cruze 113 bg. Lineanın Turbo motorunu koysunlar düşünürüm (benzinli) Linea çok satıyor doğrudur, ama dikkat ederseniz genelde şirketler kiralıyor bu aracı, fiyatları ekonomik sağlam yaygın servis olduğu olduğu için. Benim yollarda gördüklerimin çoğu şirket araçları. Bizdede 5 adet var sadece Linea olarak, Nedir ekonomiktir sağlamdır o yüzden kiraladık. Gerçekten kaya gibi araba. Hiç arıza felan çıkarmadı. Bunlardan 100 lerce kullanan firmalar var, ama sadece şahıs kullanımı olarak az görüyorum. Çok satmasının nedeni bence budur. Motor konusunda her zaman fiat ı takdir ediyorum, araç olarak beğenmesemde motorlarını beğeniyorum. Özellikle dizelci olmamama rağmen çıkardıkları 1.6 dizeller gerçekten iyi. Bu konuda birde Hyundai ve Kia var. Yeni Fortenin 1.6 128 bg olacağı söyleniyor.

quote:

Orjinalden alıntı: harika1

quote:

e motor da çekiş var, kapkara bir göğüs, Ruhum daralıyor binince, eni dar, bacaklarım sıkışıyor kullanırken.

Hocam yapma Linea motoru lacetti motorundan 27 beygir daha güçlü. Nasıl çekmiyor. Ayrıca yeni gelecek Cruzeda da motor olarak linea motoru kullanılacağı söyleniyor. Yani şimdi kendini bu kadar ispatlamış fiat ile Cehvroleyi de kıyaslamak yanlış. Linea dediğimiz aracın satışı lacettinin 15 katı yıllık.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.