Şimdi Ara

Turkiye'deki ilk Cruze...Fotograflar&Izlenimler (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
17.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba...Anahtar katlanabilir...Bagaj acma dugmesi var..Kapi acma dugmesine bir kez bastiginizda surucu kapisi aciliyor..Ustuste iki kez basildiginda tum kapilar aciliyor..

Fotograflar ekte..

Turkiye'deki ilk Cruze...Fotograflar&Izlenimler
  • 2

Turkiye'deki ilk Cruze...Fotograflar&Izlenimler
  • Emre Bey,

İlginiz ve yardımlarınız için çok çok teşekkürler.
  • ARKADAŞLAR MAYIS Fiyatları belli oldu mu Cruze için bilen var mı?

Edit : Zam gelmemiş araçlara mayıs için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika1 -- 1 Mayıs 2009; 17:08:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: harika1

ARKADAŞLAR MAYIS Fiyatları belli oldu mu Cruze için bilen var mı?

Edit : Zam gelmemiş araçlara mayıs için.

Çoğu firma zam hazırlığında. Chevrolet'in zam yapmamsı şık bir hareket olmuş
  • lansmandaki bir araca zam yapmaları mantık dışı zaten, genede bravo
  • Arkadaşlar merhaba, ben 2005 model lacetti hb kullanıcısıyım. Cruze yi çok merak ettim ve test ettim. Araçta bence çok ilerleme yapılmış. Kalite artışı kesinlikle çok belirgin. Sadece kapıların plastiğini daha kalın, kaliteli olmasını bekliyordum ama beklediğim gibi değildi. Aracın konforu bence çok güzel, kokpit çok güzel. Özellikle kliması beni etkiledi çünkü öğlen saatlerinde güneş altında ve siyah bir arabaydı test otosu ama ne camı açtık ne havalandırdık, klimayı açtım çok hızlı bir şekilde çok güzel soğuttu. Ayrıca göstergeler çok hoş, far açma kapama tuşları alman otoları gibi sol kısma alınmış. Arabayı yokuş yukarı falan sürmedim ama performanslı kullanımlarda kesinlikle cevap veriyor. Motor istekli geldi bana üst devirlerde, gaz tepkilerine de hızlı tepkiler veriyordu bunu da çok beğendim. Ayrıca direksiyon ve vites kolunu çok sportif buldum. Direksiyon ufak,ağırlığı çok dengeli, ne çok hafif ne de ağır. Bizim corsamız da var, corsanın dreksiyonu çok hafiftir ama cruze çok iyi dengelenmiş. Vites geçişleri ve özellikle o küçük vites kolu çok güzel. Koltuğa kurulup arabanızı keyifle sürebilirsiniz. Bu arada araba 1400kg ise üst devirlerdeki ataklığı bence oldukça iyi. Unutmadan bişe dikkatimi çekti, yol bilgisayarına baktım ama yakıt tüketimini km değil de mil olarak gsteriyordu, umarım km ayarı vardır :) Bence gerçekten kondorlu, fiyatına göre yeter kalitede, donanımıyla güvenli ( euroncap testini de görmek lazım ), keyif veren bir otomobil. Teşekkürler

• quote:

Koltuğa kurulup arabanızı keyifle sürebilirsiniz.

Evet bu hissi fazlasıyla veriyor, daha önce de tartışması olmuştu D sınıfı araç sürüyormuş hissini biraz olsa da veriyor. Ben sanki Accord içindeymişim gibi hissetim kendimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harika1 -- 2 Mayıs 2009; 9:01:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpi_Turk

Arkadaşlar merhaba, ben 2005 model lacetti hb kullanıcısıyım. Cruze yi çok merak ettim ve test ettim. Araçta bence çok ilerleme yapılmış. Kalite artışı kesinlikle çok belirgin. Sadece kapıların plastiğini daha kalın, kaliteli olmasını bekliyordum ama beklediğim gibi değildi. Aracın konforu bence çok güzel, kokpit çok güzel. Özellikle kliması beni etkiledi çünkü öğlen saatlerinde güneş altında ve siyah bir arabaydı test otosu ama ne camı açtık ne havalandırdık, klimayı açtım çok hızlı bir şekilde çok güzel soğuttu. Ayrıca göstergeler çok hoş, far açma kapama tuşları alman otoları gibi sol kısma alınmış. Arabayı yokuş yukarı falan sürmedim ama performanslı kullanımlarda kesinlikle cevap veriyor. Motor istekli geldi bana üst devirlerde, gaz tepkilerine de hızlı tepkiler veriyordu bunu da çok beğendim. Ayrıca direksiyon ve vites kolunu çok sportif buldum. Direksiyon ufak,ağırlığı çok dengeli, ne çok hafif ne de ağır. Bizim corsamız da var, corsanın dreksiyonu çok hafiftir ama cruze çok iyi dengelenmiş. Vites geçişleri ve özellikle o küçük vites kolu çok güzel. Koltuğa kurulup arabanızı keyifle sürebilirsiniz. Bu arada araba 1400kg ise üst devirlerdeki ataklığı bence oldukça iyi. Unutmadan bişe dikkatimi çekti, yol bilgisayarına baktım ama yakıt tüketimini km değil de mil olarak gsteriyordu, umarım km ayarı vardır :) Bence gerçekten kondorlu, fiyatına göre yeter kalitede, donanımıyla güvenli ( euroncap testini de görmek lazım ), keyif veren bir otomobil. Teşekkürler

izlenimlerinizi aktardığınız için teşekkürler. Burada yapılan yorumlar bana çok faydalı oluyor. Belki iki alakasız araç diyeceksiniz ama yaz sonu ya cruze ya da lacetti HB WTCC almayı planlıyorum. Aslında Lacetti sedan WTCC AT almak istiyordum ama Cruze geldiği için yakında piyasadan kalkabilir söylentisi var. HB devam edicekmiş. O yüzden LAcetti serisinde HB'ye kaydım. Şu an LAcetti HB'ye daha yakın duruyorum. Asıl kararımı CRUZE'de LPG olup olmamasına göre vereceğim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell-im -- 2 Mayıs 2009; 11:20:49 >

• emrecim benim merak ettiğim aracın son sürati.denemeye fırsatın oldumu dipgaz ne der acaba en son.ya da bilen arkadaş varmı ?
  • Fabrika verisi 180 km/h diye biliyorum Cruzeda.
  • ben de 185 biliyorum ama genelde bu ra
    kamlar gerçek olmuyo.bende transporter vardı bundan önce fab.versi 160.ben düz yolda 195 yaptım.anlatnak istediğim bu
  • Hafif eğim falan olursa 200'e dayanıyor haklısınız bu tip araçlarda, bu araç ağır da olduğu için hızlandıkça hızlanır eğimde. Yurtdışında Yarisin sedanı vardı şöförümüz 200 olan göstergeye dayandırırdı ibreyi. :) 180 Üzerine ben çıkacağımı düşünmüyorum bu araçta.

Bu arada bu araçtan bir adet ısmarladım, mayıs ortası gibi teslim alacağım inşallah. :)
  • hadi hayırlısı .bizde ortağımla 2 tane sunroof'lu manuel sipariş verdik.ama ne zaman gelceğine dair net bişey söliyemedi ELAZIĞ bayisi. gemiden çıkan araçları bekliyoruz diyolar bakalım hayırlısı.ama ben biraz daha iyimserim hız konusunda eğim olmasada sıkı bi rodajla 200 son sürate rahat ulaşır diyorum:))
  • aybars hayırlı olsun bende elazığda aldım ayın 17 sinde hala bekliyorum:))) manuel aldım bekliyos bakalım sunroff la beraber kaça mal oldu ben sunroff almadım siyah manuel
  • bu ayki Evo dergisinde Siyah renkli Cruze LS MT test sürüşü var. İlgilenenlere duyurulur.
  • dergilerdeki testlerin bi faydası olacağını düşünmüyorum, almayı düşünen veya ilgili arkadaşların yerinde incelemesi ve test etmesini tavsiye ederim!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: okank34

dergilerdeki testlerin bi faydası olacağını düşünmüyorum, almayı düşünen veya ilgili arkadaşların yerinde incelemesi ve test etmesini tavsiye ederim!!!

Tabiki dergiye bakılarak araba alınmaz ama insana bir ön fikir verir. Derginin zayıf eksik bulduğu yönleri belki daha detaylı inceler, gözden kaçırmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell-im

quote:

Orjinalden alıntı: Alpi_Turk

Arkadaşlar merhaba, ben 2005 model lacetti hb kullanıcısıyım. Cruze yi çok merak ettim ve test ettim. Araçta bence çok ilerleme yapılmış. Kalite artışı kesinlikle çok belirgin. Sadece kapıların plastiğini daha kalın, kaliteli olmasını bekliyordum ama beklediğim gibi değildi. Aracın konforu bence çok güzel, kokpit çok güzel. Özellikle kliması beni etkiledi çünkü öğlen saatlerinde güneş altında ve siyah bir arabaydı test otosu ama ne camı açtık ne havalandırdık, klimayı açtım çok hızlı bir şekilde çok güzel soğuttu. Ayrıca göstergeler çok hoş, far açma kapama tuşları alman otoları gibi sol kısma alınmış. Arabayı yokuş yukarı falan sürmedim ama performanslı kullanımlarda kesinlikle cevap veriyor. Motor istekli geldi bana üst devirlerde, gaz tepkilerine de hızlı tepkiler veriyordu bunu da çok beğendim. Ayrıca direksiyon ve vites kolunu çok sportif buldum. Direksiyon ufak,ağırlığı çok dengeli, ne çok hafif ne de ağır. Bizim corsamız da var, corsanın dreksiyonu çok hafiftir ama cruze çok iyi dengelenmiş. Vites geçişleri ve özellikle o küçük vites kolu çok güzel. Koltuğa kurulup arabanızı keyifle sürebilirsiniz. Bu arada araba 1400kg ise üst devirlerdeki ataklığı bence oldukça iyi. Unutmadan bişe dikkatimi çekti, yol bilgisayarına baktım ama yakıt tüketimini km değil de mil olarak gsteriyordu, umarım km ayarı vardır :) Bence gerçekten kondorlu, fiyatına göre yeter kalitede, donanımıyla güvenli ( euroncap testini de görmek lazım ), keyif veren bir otomobil. Teşekkürler

izlenimlerinizi aktardığınız için teşekkürler. Burada yapılan yorumlar bana çok faydalı oluyor. Belki iki alakasız araç diyeceksiniz ama yaz sonu ya cruze ya da lacetti HB WTCC almayı planlıyorum. Aslında Lacetti sedan WTCC AT almak istiyordum ama Cruze geldiği için yakında piyasadan kalkabilir söylentisi var. HB devam edicekmiş. O yüzden LAcetti serisinde HB'ye kaydım. Şu an LAcetti HB'ye daha yakın duruyorum. Asıl kararımı CRUZE'de LPG olup olmamasına göre vereceğim sanırım.

Bence tercihinizi kesinlikle Cruze den yana yapın. Çünkü gerçekten daha kaliteli ve yeni bir araç. Ayrıca daha güvenli olacağı da gerçek. Unutmadan ekleyeyim yeni çıkacak astra ile aynı altyapıyı kullanıyorlar. Bu bence en büyük artısı. Sonuçta Chevrolet kesinlikle lpg opsiyonunu uygulatacak bu modele, satış rakamları bence lpg ile çok alakalı çünkü. Teşekkürler

• Cruze alan arkadaşların hepsine hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Keyifle sürün aracınızı.
    Benim birkaç sorum var....

Samsun Reis te cruze ls metalik renk için 31.500 lira diyorlar
    ve aşağı inmeyiz mümkün değil diyorlar.

Samsundan veya diğer illerden araç alan arkadaşlar :
    Aracınızı kaça aldınız. Ne kadar indirim yaptılar ve hediye olarak size ne verdiler.

Birde 5 yıl garanti olayını firma mı veriyor bayimi yaw.. ??
    Bi dediler kaskoyu bizden yaparsan 5 yıl garanti dediler.

Daha Sonra; araba metalik renkle 31150 siz neden 31500 diyorsunuz dedim
    bu seferde 350 liraya iki yıl (3+2)garanti alıyorsunuz daha ne olsun dediler.
    ben bişey anlamadım. Sizde durum nedir???

Ayrıca bütün opel chevrolet bayileri ilk bandrol taksitini ödemiyorlarmış..
    Heryerde boyle diyorlar. sizde durum nedir.. İlk bandrolü kim ödüyor..

Yardımcı olun lütfen.. Kararımı etkileyecek.....

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.