Diyarbakır'a ilk HİLTON 12 Aralık 2007 Çarşamba 17:16 Türkiye'deki ilk Hilton Garden Inn, Diyarbakır'da açılacak. Türkiye'deki ilk Hilton Garden Inn, Diyarbakır'da açılacak. Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, Hilton Hotels Corporation'un, 2009 Aralık ayında Diyarbakır'da açılması öngörülen Türkiye'deki ilk Hilton Garden Inn oteli için Amplio Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi ile yönetim sözleşmesi imzaladığı bildirildi.
İmzalanan sözleşmenin, Hilton ile Amplio arasında tümünü Hilton'un yönetmesi planlanan 15 Hilton Garden Inn ve Hampton by Hilton Otelinin açılmasını öngören stratejik gelişim ortaklığının bir parçası olduğu belirtildi.
Avrupa Hilton Otelleri Başkanı Wolfgang Neumann, Türkiye'yi, Hilton Family otellerini tanıtabilecekleri ve otelcilik sektörü için geniş gelişim olanakları sunan temel gelişim pazarı olarak belirlediklerini vurguladı.
Amplio'nun kurucu ortaklarından Alaeddin Babaoğlu ise, Hilton ile imzaladıkları anlaşma çerçevesinde ilk oteli Diyarbakır'da açacaklarını ve Türkiye çapında birçok başarılı projeye birlikte imza atacaklarını ifade etti. Merkezi konumda yer alacak Hilton Garden Inn Diyarbakır, 150 odalı olacak.
Diyarbakirimiza hayirli ve uğurlu olsun...
İstanabul varken niye diyarbakır onu anlamadım
iyide bu ötelin geceliği kaç milyar olur orda kim kalcak o kadar
quote:
Orjinalden alıntı: stifflers
amerikaya gore diyabakir sozde kurdistanin baskenti ! Fazla soze gerek yok
quote:
Orjinalden alıntı: Bluedevil86
quote:
Hadi be kim demiş kürdistanın başkenti diye orası Türkiye Cumhuriyetin topraklarında olan bir ildir.Kürdistan mürdistan felan hikaye arkadaşım merak etme onların kökünü kazıcağız...
Bu ülke sadece İstanbul'dan ibaret değil. Diyarbakır'da Türkiye Cumhuriyetine aittir Bayburt'ta, Hatay'da.
Yıkın bu önyargılarınızı ülkenin her yeri gelişim halinde olmalı değil mi?
Bir tarafı gelişmiş bir tarafı dağlık alan mı olsun anlayamadım.
quote:
Orjinalden alıntı: LordDruids
İstanabul varken niye diyarbakır onu anlamadım
İşte herkes böyle dediği için doğu illeri gelişmiyor !
quote:
quote:
+ seneye avrupa birliigi turkiyeye ayirdigi kalkinma diye hibe ettigi 150 milyon euroyu nedense diyarbakira gonderiyor ? hakakri , agri gibi ilerimiz daha geri durumda olmasina ragmen !
quote:
+ seneye avrupa birliigi turkiyeye ayirdigi kalkinma diye hibe ettigi 150 milyon euroyu nedense diyarbakira gonderiyor ? hakakri , agri gibi ilerimiz daha geri durumda olmasina ragmen !
Batıda neden sadece İstanbul tarzı büyük şehirlere yatırım yapılıyor? Neden yozgat, sivas, kütahya gibi kücük illerede yatirim yapilmiyor? bu sorunun cevabında aradigin cevap gizli zaten düsünme kabiliyetin varsa bulursun...
yeşil kartlı jipli herifler gider orda kalır artık ....
quote:
quote:
amerika beni hiç ilgilendirmiyor ben kendi görüşümü belirtmek istiyorum gidenler bilirler.
Diyarbakır Doğunun Paris idir...
quote:
Orjinalden alıntı: SpeedstaR
quote:
quote:
amerika beni hiç ilgilendirmiyor ben kendi görüşümü belirtmek istiyorum gidenler bilirler.
Diyarbakır Doğunun Paris idir...
+1905
quote:
senden benden zengin ordaki adamlar silah kaçakçılığı,esrar,eroin kaçakçılığından orda ne zenginler var bilsen yeşil kartı var altında hummer mı olur jeep mi olur müşterisi olur oranın rahat ol.
quote:
Orjinalden alıntı: bilisimsarayi.net
quote:
senden benden zengin ordaki adamlar silah kaçakçılığı,esrar,eroin kaçakçılığından orda ne zenginler var bilsen yeşil kartı var altında hummer mı olur jeep mi olur müşterisi olur oranın rahat ol.
Allah'tan korkun yaa! Bir iki şerefsiz insan için bütün insanları aynı kefeye koydunuz. Yuh olsun sizlere! Ne farkınız kaldi simdi bu yorumlardan sonra onlardan?89-90 yıllarına kadar diyarbakırda çöplük karistiran insan bulamazken simdi çoluk cocuk kadin erkek çöp karistiriyor. Derinlere inip nedenleri burda siralarsam konu kapanir.
paris hilton da gelecek mi acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme