Şimdi Ara

Türkiye'deki ilk msi gtx 680 incelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iktyas

quote:

Orijinalden alıntı: scerit

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sağolun arkadaşlar. daha iyileri sizin olsun.

hocam senin kartın belleklerinin son hızı ne durumda ?

yukarıda gözükeni 7008 denedim problem olmamıştı hatta oyunda oynadım fazla ama limitini denemedim.
    siz deyince şimdi 7200e çektim 3dmark11 de 3 bölümde kitlendi.

benım kart +580 görüyor bellekler üzerini görmüyor. dediğin gibi yarıda kalıyor benchmark.ama benchlerle oyunlar aynı olmuyor. benim kartın oyunlardaki max hızı +187 ve +550 .

HEMEN HEMEN AYNI DEĞERLER SANIRIM.
    SICAKLIK NASIL. BENDE STANDART HIZLARDA 77*78C.
    OCLİ MAKSİMUM 81 GÖRDÜ.

sende de oluyormu bir bakabilirmisin. yukarıda belirttiğim gibi broost değerlerinide üstüne çıkıyor.
    1006 mhz de 1123 e kadar hızlandırıyor kendi kendine

benim kart standart hızlarda max 75 derece , oclu max 78 dereceyi görüyor. senin dediğin gibi karta oc yapmadanda boost ile 1120 lere falan çıkıyor.

hocam hiç denedin mi karta voltaj vermeden frekans kaça çıkabiliyor?

manuel voltaj vermeden 1154 e kadar çıkıyor.
    broostla 1206 mhz yazıyor ama 1250mhz i görüyor.

anladım , demekki kartlar arasında hiçbir fark yok. sadece senin ekran kartı biraz daha sıcak o kadar . 2-3 derece kadar. oda çok önemli bir ayrıntı değil. yanlız ben bu gpu boost özelliğini anlayamadım gitti. boost ile 1059 yazıyor fakat kart 1120 leri görüyor. bide oyun içinde 20 mhzlik bir dalgalama yapıyor sürekli.

sonunda kartlar referans tasarım. çok fark beklememek gerekir.
    kartın sıcaklı birazda kasamla ilgili. kapalı alanda.masa ile duvar arasında . corsair 800d var. su soğutma için tasarlanmış. hava soğutmada çok iyi değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scerit -- 9 Nisan 2012; 9:04:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

safkan nvidiacıda msi gtx 680 gelmiş dediler geldik

hayırlısı bro..

eyw başkan teşekkür ettim.
  • hocam hayırlı olsun banada msi gelıcek sence nasıl ses duzeyı ve ısı farkı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalforum

hocam hayırlı olsun banada msi gelıcek sence nasıl ses duzeyı ve ısı farkı ?

ses düzeyi çok iyi , sıcaklık ise oc yapmazsam max 75 derece ,yaparsam 78 dereceyi görüyor kart
  • Umarım Allah bizede böyle ekran kartları almayı nasip eder güle güle kullanın. Bu arada ayrıntılı bir inceleme bekliyoruz olmamış bu.
  • hocam sağol persembe elıme gelsın sıstemı kurucam nasıpse suan topladım kasayı ekran kartı yok 10 gundur beklıyorm acıkcası oc yı afterburn den mı yapıyorsun hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EasyBell

Umarım Allah bizede böyle ekran kartları almayı nasip eder güle güle kullanın. Bu arada ayrıntılı bir inceleme bekliyoruz olmamış bu.

teşekkür ederim. daha iyisi sizn olsun. daha ayrıntılı bir inceleme yapcaktım ama baktım o kadar fazla ilgi görmüyor , onun için kısa kestim . yoksa işlemcinin ekran kartı üzerindeki etkisine baya değinmeyi düşünuyordum.

quote:

hocam sağol persembe elıme gelsın sıstemı kurucam nasıpse suan topladım kasayı ekran kartı yok 10 gundur beklıyorm acıkcası oc yı afterburn den mı yapıyorsun hocam ?

evet oc işini ab den yapıyorum. gtx 680 erken bulabilmek için stokta görür görmez almak gerekirdi.

• haklısın hata yapdım teknobıyotık ten on sıparıs vermedım ılk acıldıgı anda :(
    Ben oc den fılan anlamıyorum ustad bu yuzden dırek program kendısı ayarlıyor anladıgım kadarı ıle ama bu yenı sıstem ıle ıslemcıye fılan oc yapmayı ogrenıcem acıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalforum

haklısın hata yapdım teknobıyotık ten on sıparıs vermedım ılk acıldıgı anda :(
    Ben oc den fılan anlamıyorum ustad bu yuzden dırek program kendısı ayarlıyor anladıgım kadarı ıle ama bu yenı sıstem ıle ıslemcıye fılan oc yapmayı ogrenıcem acıkcası

sistem ne ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

maşallah, maşallah iyice iştahımız kabarıyor 680'e

hocam bunlar fani işler ileriki zamanda 780 çıkar yüzde 30 daha koyar iştahın kaçar. sen gel en iyisi 680 i iptal et paranı geri iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

quote:

hocam bunlar fani işler ileriki zamanda 780 çıkar yüzde 30 daha koyar iştahın kaçar. sen gel en iyisi 680 i iptal et paranı geri iste

Satılık Msi gtx680 varrrrrrrrr
    Şaka bı yana altın degerınde vallaha yok boyle bı olay ekran kartını bu kadar arzu edıcegımı dusunmezdım :)

Umarım sanada en guzelını asus u nasıp eder Allah'ım

Sistemim:

İşlemci: IINTEL CORE I7 2700K SOKET 1155 3.5GHZ 8MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    Anakart: ASUS MAXIMUS IV GENE-Z/GEN3 INTEL Z68 SOKET 1155 DDR3 2200MHZ(O.C.) HDMI ANAKART
    SSD: CORSAIR 120GB FORCE 3 GT SERISI SATA 3.0 SSD (555MB OKUMA / 515MB YAZMA)
    Ram: CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE 1866MHZ DDR3 CL9 RAM
    Monitör: LG 23" D2342P-PN SINEMA 3D GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    AeroCool XPredator High Power B12S 750W 80+ Güç Kaynaklı Big Tower Kasa (Çift 23cm Fan)
    Akasa Venom Voodoo 2x12cm PWM Fanlı Intel(LGA2011) / AMD(FM1) Uyumlu İşlemci Soğutucu

• Arkadaslar bende an itibari ile eksen bilgisayardan MSI GTX680 kavusmus bulunmaktayim:) Insallah sizlerede nasip olur.. once kadikoydeki eksenden aradilar zotac gtx680 kartiniz geldi diye. Ben aslinda msi istiyorsum ama msi turkiye bana eksene bu partide mal vermicez demislerdi, bende mecburen zotac almak zorunda kaldim.. ogleden sonra 3 gibi karti almaya gittim, garantiden degisim olan gtx480 kartimin uzerine 180tl daha odeyerek karti aliyordum ki (evet arkadaslar kart eksende ve ben onunla goz goze geldim:) ) ust kattaki servisten arayarak msi kartin mecidiyekoy magazasina geldigini soylediler ve ben hemen harekete gectim. Kadikoydeki fatura islemlerini hallettikten sonra yola koyuldum ve su an kart kucagimda mutlu bir sekilde uskudara donuyorum:) kasadan karti alirken 2. Msi kartida getirdiler dedim noluyoruruz bi alana bi bedavami falan:) vallaha isime gelir mis gibi sli yaparim.. megersem oda sansli sahibine dogru yola cikiyormus.. sonuc olarak 1253tl fatura tutari ile yeni kartima kavusmus oldum:) Rabbim herkese boyle bi canavar nasip etsin.. iyi forumlar..

• hocam hayırlı olsun o kartta bana kargolanıyor galıba hocam veya ana merkeze gıdıyor cunku bende aldım zotac da sıkıntı oldu ancak msi saglandı bana sağolsunlar
  • Hayirli olsun hocam zotagi bosver mis gibi 3yil garantili kart alacaksin. Zaten kartlarin herseyi ayni.. muhtemeln sikintili dedigin zotagi bana satwcaklardi cunku ortaligi fena karistirdim:):)
  • ustad ben su oyun paketıne takıldım acıkcası yaa ıcım yandı onu kaybettım dıye ama senın sozlerınle daha guzel fıkırler edındım 2mızede hayırlı olsun ;)
  • Hayirli olsun kart bir canavar vesselam 30 nisanda almanyadan donuyorum ordan bir evga kapsammi acaba cok gidiyorum geliyorum vallahi
  • Zotac Extended Warranty olayı ile 5 yıla çıkıyor arkadaşlar garanti. Yabana atılacak birşey değil
  • quote:

quote:

dostum vatanda var şuanda zotac, canlılara kıyamıyorsan %25'i bekleyeceksin yada sana birazdan pm atıcam

• quote:

quote:

quote:

dostum vatanda var şuanda zotac, canlılara kıyamıyorsan %25'i bekleyeceksin yada sana birazdan pm atıcam

yok yahu şakasından takılıyorum. eğer duyduğum fiyat doğruysa yani 950tl ye aldıysan çok güzel fiyata aldığın için kıskanmıştım. yoksa bir an evvel 680 sahibi olmak derdinde değilim.

580 i aşağı yukarı 360$ a sattım para köşede duruyor. eğer o fiyata yakalasaydım 300tl fazladan verecektim ki benim için çok iyi bir rakamdı zaten daha fazlasını vermek istemiyorum. ayrıca 680 de daha önce dediğim gibi 580 in üstüne çok heyecan yaratmadı bende. belli olmaz manyak gibi bekleyebilirim de, sadece fiyat doğruysa cezbetti, yani ilanı ilk gören ben olsam atlıycaktım gözüm kapalı (asus satarkende değerli oluyor + 3 yıl garanti)

• evet dostum doğrudur 950 liraya aldım, bana kısmetmiş demek ki ilan açılır açılmaz gördüm, ilk bakan benimdir belki

evet dediğin gibi asus'un o yönünü seviyorum, ihtimal vermiyorum ama en fazla 1 yıl sonra 2 yıl garantisi kalmış olarak satarım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.