Şimdi Ara

Türkiye'deki ilk msi gtx 680 incelemesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
1
Favori
4.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_56885606/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56885606

2,5 - 4 ,0 ghz 2500k için ben kayda değer bir fark görememiştim HD6950 ile, bakalım gtx680 ile durum ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iktyas

eyw başkan daha iyisi senin olsun diycem ama daha iyisi yok

ayıpsın başkan gönderirim kartı senden değerli değil ya

Benim için var Quadro 4000
  • Hayırlı olsun. Testleri merakla bekliyoruz
  • Güle güle kullan, OC değerlerini bekliyoruz.
  •  Türkiye'deki ilk msi gtx 680 incelemesi

bu neden böyle anlayamadım. 3d mark yaptım . ordada kartın frekanslarını düşük gösteriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iktyas -- 7 Nisan 2012; 13:03:30 >
  • kartta bios switch'i var mı hocam? belki oc bios vs vardır.
  • quote:

Türkiye'deki ilk msi gtx 680 incelemesi

bu neden böyle anlayamadım. 3d mark yaptım . ordada kartın frekanslarını düşük gösteriyor

afterburner v2.2 beta15 var.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

kartta bios switch'i var mı hocam? belki oc bios vs vardır.

yok hocam. niye böyle gösteriyor anlamadım. bi format mı atsam ne yapsam
  • quote:

Türkiye'deki ilk msi gtx 680 incelemesi

3dmark11 çıktığında gtx 680 diye bir kart yoktu, desteklememesi doğal. Birde Msi afterburner ın son beta sürümünü indirin, o zaman doğru okur değerleri.

• @B.M.W de yazmış, ab ile alakalı olabilir, kartlar daha yeni olduğun ne gpu-z tanır, ne ab.
  • Hayırlı olsun kart bende far cry 2'de en yüksek ayarda 102 fps aldım ortalama
  • 3dmark11 patlat hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kartınız hayırlı olsun hocam fakat benim haddime düşmez ama neden özel soğutmalı modelleri beklemediniz
  • quote:

@B.M.W de yazmış, ab ile alakalı olabilir, kartlar daha yeni olduğun ne gpu-z tanır, ne ab.

son sürüm ab yüklenmiyor. bilgisayara format attım ama sonuç aynı
  • quote:

quote:

@B.M.W de yazmış, ab ile alakalı olabilir, kartlar daha yeni olduğun ne gpu-z tanır, ne ab.

precision x from guru3d
  • HeHe bide bu çıktı marka olarakta mı ayırıyoruz artık Özel tasarım desek anlıcamda valla bu kartlar buralarda ilgi çeksin diye alınıyo izlenimi duymaya başladım.

Tabi hayırlı olsun kasanızda parçalansın o ayrı konu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

quote:

quote:

precision x from guru3d

sorunu çözdüm hocam ve ilk oc değerleri yayınladım . ama kartın sonu 1160/1600 değil.
  • quote:

hocam hayırlı olsun, özellikle default hızında yükteki ses durumu hakkında bilgi verebilirsen çok sevinirim.

almak kısmet olursa ben de tükiyedeki ilk asus gtx680 incelemesini yaparım inşallah.

hocam kart çok sessiz. zaten oyun oynarken falan ses duymak imkansız . yük altında kulağıma dayadım kasaya anca fan sesini duyabildim. kartı şuanda 1160/1600 de kullandım canavar gibi maşallah. dahada testler gelcek
  • arkadaşlar şuanda kart 1200 gpu son noktası sanırım. biraz işlerim var dışarı çıkmak zorundayım. gelince batman, crysis, bf3 testleri yapmayı düşünuyorum. ayrıca 3d mark var heaven testleride ekliycem.
  • Hocam oncelikle hayirli olsun gule gule kullanin.. sizden bir ricam olacakti, kartin hangi distribitor firmadan gonderildigini ve garanti suresinin kac yil yazdigini kartin kendi garanti kagidindan bakabilirmisin..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.