Şimdi Ara

Türkiye'deki ilk Xiaomi mağazası 16 Eylül'de açılıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam mikrofon sorununu bir türlü çözemediler. Mi8 de bile kaliteli mikrofon yok hala. Açın bir Mi8 le çekilmiş video kaydıyla diğerlerini karşılaştıran video izleyin. Çöp gibi kaydediyor. Xiaomi hala bazı parçalarda ucuza kaçan bir firma. Yani temel amacı Snapdragon 845'i koy gerisini artık ne olursa yavaş yavaş hallederiz. Öyle olunca da kalitesiz parçaları mutlaka oluyor.

Benim değinmek istediğim nokta ise Android camiası için saf işlemci gücü çok bir şey anlamına gelmiyor artık. Daha kaliteli bir ses çıkışı, daha iyi bir mikrofon, daha iyi bir malzeme kalitesi ve ömrü benin için artık işlemci gücünden daha önemli şeyler. Çoğu kişi içinde yavaş yavaş böyle oluyor bence...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 12.ayda 1985 liraya MI6 128gb seramik aldım. Tamam telefon hızlı birşey demiyorum, fakat kullandıkları telefon bileşenleri kalitesiz. Her güncellemede birşey bozuluyor. Yok ahize sesi azaldı, yok çift bildirim, yok gece çekimi, kulaklık sesi bilmem ne. Şimdide ghost sceen problemi çıktı.

Yav kardeşim hiç mi ders almadın mi5 te kullandığın LG panellerden de MI6 da da LG kullandın. 9 ay oldu panel cortladi. İthalat garantili telefonlar ve garanti veren firmaların durumu ortada. Şimdi gonderecez artık kasa açık mı gelir, parmak izi mi çalışmaz bilemiyoruz.

Ailemin cogu bireyinde Xiaomi telefon var. Redmi note 2, redmi note 4, mi5, mi5s, MI6 vs. Zamanında fp urunleriydi. Fakat yeni modeller ile bu durum ortadan kalktı.

Mi8 e o kadar para veremem. Yerine bir sürü alternatif var. Geçen senenin amiral gemi telefonlarını alırım daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GM 1 ' in şarj soketi ve Android 5.1 lolipop verememesi gibi olmuş. İşlemci ve Gpu çok iyi ama ( LG G6 gibi eski işlemci koyup , berbat ön kamera ekleyip uçuk fiyata sattı ) malzeme kalitesi de önemli. İmei ve rom atılan ucuz cihaz olmasa çok cazibesi de olmazdı Xiaomi ' nin ...

Mağaza farklı ürün ( ki dolar 6.5 TL ) sunacaksa ve kredi kartı & kampanya yapacaksa çok az da olsa avantaj sağlayabilir. LG & EVO gibi bir durum son kullanıcıyı mobil tarafta magdur edecektir.

• Notebookları getirseler bari.

Ama bunlar gider sadece telefon getirir.

• Artık ucuz xioami telefon da bulamıcaz..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Discovery ilk modeli 2 büyük güncelleme aldı 4.2.1 ile geldi ve 4.3 almadı ama direk 4.4.2 aldı daha başka ne verecek firma. Ne bekliyorsunuz ki telefondan en fazla 2 güncelleme alır. Samsung amiral gemisi bile 2 büyük güncelleme alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intel7mix

Discovery ilk modeli 2 büyük güncelleme aldı 4.2.1 ile geldi ve 4.3 almadı ama direk 4.4.2 aldı daha başka ne verecek firma. Ne bekliyorsunuz ki telefondan en fazla 2 güncelleme alır. Samsung amiral gemisi bile 2 büyük güncelleme alır.
    Güncelleme

Neyse

• Aynı fiyatlara diğer markaların telefonlarıyla karşılaştırıldığında Xiaomi'nin daha üstün olduğundan şüphem yok.

• Bukalemun kullanıcısına yanıt
    Ama verdikleri güncelleme ne kadar iyi derseniz tartışılır. Güncelleme ile cihaz daha çok çöktü.
  • ceo-tr kullanıcısına yanıt
    Alacaksan bendeki 256 lık çok geldi 64 lük alacağım :) bunu satıyorum 6500 tl
  • EveryThingMiPro E kullanıcısına yanıt
    mi 6 da kullandım hocam sürekli hata veriyordu :)
  • Cepport destekli miuiturkiye.net tayfası çıldırmıştı resmî distribütör gelecek diye. Çünkü nemaları kesilecek. Gerçi Evo da aynısının laciverti. Belki Xiaomi sayesinde adam olur toparlarlar.

Yine de tecrübe ile sabit cepport ve evo yazısını görünce kaçarak uzaklaşmak lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    bi bakıma haklısınız hocam. aynı fiyat aralığındaki diğer telefonlardan daha kaslı ama kulaklık-ahize vs daha geride. xiaomi ninde onları düzeltmesi lazım. mi4 ümde hoparlör sesi normale göre düşüktü; mi6 da müzik ses çıkışı düşük, yazılımla halledilebiliniyor ama sonuçta uğraşmak lazım. genede yıllardır xiaomi kullanıyorum, memnunum, gene xiaomi kullanırım.
  • Fahiş Store

• vadistanbul kim lan?
  • Xioami fırsatçılık yapmassa tr deki telefon pazarını ele geçirir bim a101 gibi bunlarda sürümden kazanmaya çalışıyor fiyat yükseltmez ise tabi

• Dolar eskisi gibi olaydi ilk gunden satis patlardi.

• Millet neye şaşırıyor anlamıyorum bavul ticaretiyle çinden gelen xiaomiler ucuz olur bunda sıkıntı yok ama resmi geliyorsa 400 dolarlık telefon için devlete ötv kdv ve trt vergisi yaklaşık 200 dolar vergi veriyor adamlar oluyor sana 600 dolar e güncel kur ile de bir zahmet çarpın neyine şaşırıyorsunuz tepki devlete olmalı trt diye bir kurum niye var ben niye bu adamlar diriliş dizisi çekecek maç yayınlayacak falan diye vergi veriyorum oturun bunu tartışın xiaomi fiyatlarını değil.
  • 1-mi store'larda xiaomi pahalı olacak

2-kimse anasının nkahında olan bir yere telefon almaya gitmez,üstelik normalden pahalı olduğunu bile bile

3-xiaomi'yi xiaomi yapan f/p oranı yüksek ürünler satmasıydı,dolar kurunun da etkisiyle artık xiaomi f/p odaklı bir firma olmaktan çıkmıştır.

• Cakma apple store..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.