Şimdi Ara

Türkiye'deki ilk Xiaomi mağazası 16 Eylül'de açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin Türkiye yetkili distribütörü EVOFONE, ülkemizdeki ilk Mi Store mağazasını Çinli şirketin yöneticilerinin de katılacağı bir törenle 16 Eylül 2018 (Pazar) günü Vadistanbul AVM'de açacağını duyurdu.

Ayrıca Bkz.Yeni görseller 2018 iPhone'ların çift SIM kartı destekleyeceğini gösteriyor
    Şirket bu mağazada akıllı telefondan televizyona, notebooktan drone’a, bisikletten scooter’a kadar Xiaomi markalı yeni nesil teknolojik ürünleri Türk tüketiciler ile buluşturacak. Açılışa özel indirim ve aktivitelerin de olacağını belirtelim.

Bir sonraki Mi Store'un adresi Forum İstanbul olacak

EVOFONE’un bu alandaki yatırımları, 2018 yılının sonuna kadar Forum İstanbul’da açılacak ikinci Mi Shop’la da devam edecek. Önümüzdeki aylarda Xiaomi’nin merakla beklenen ürünleri hem Mi Store’lar hem de EVOFONE iş ortakları kanalıyla tüketiciler ile buluşturulacak.

• Bu iş Evofone'la olacak iş falan değil. Zaten Xiaomi telefon fiyatlarıda bir garip oldu. 3800 TL'ye Mi 8 satıyorlar. Kusura bakmasınlarda her ne kadar Xiaomi Mi 5 kullansamda 4000 TL'ye Samsung Türkiye garantili S9 dururken Xiaomi telefona o paraları veremem.

Şuan telefon alacak olsam önceki senelerin Samsung modelleri kalite ve fiyat bakımından çok daha iyi. Gelip bana işlemci gücü, Snapdragon 845 falan demeyin. Mi 5 de kalitesiz 3.5 mm jackdan, ghost screen vs. gibi kalitesiz parça kullanımından kaynaklı sorunlardan bıktım. 1000 TL gibi uygun fiyata aldığım için laf etmemiştim ama 3000-4000 TL vereceksem bu sorunlar çekilmez.
  • Bu iş Evofone'la olacak iş falan değil. Zaten Xiaomi telefon fiyatlarıda bir garip oldu. 3800 TL'ye Mi 8 satıyorlar. Kusura bakmasınlarda her ne kadar Xiaomi Mi 5 kullansamda 4000 TL'ye Samsung Türkiye garantili S9 dururken Xiaomi telefona o paraları veremem.

Şuan telefon alacak olsam önceki senelerin Samsung modelleri kalite ve fiyat bakımından çok daha iyi. Gelip bana işlemci gücü, Snapdragon 845 falan demeyin. Mi 5 de kalitesiz 3.5 mm jackdan, ghost screen vs. gibi kalitesiz parça kullanımından kaynaklı sorunlardan bıktım. 1000 TL gibi uygun fiyata aldığım için laf etmemiştim ama 3000-4000 TL vereceksem bu sorunlar çekilmez.

• Ankaraya da açılır İnşAllah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • açılsında gidek

• Kıydım paraya gittim iphone x aldım kafam rahat ne hata ne donma ne kasma

• Whisper kullanıcısına yanıt
    bende iphone 6s i değiştirmeyi düşünüyorum. iphone x mi alsam yoksa arabayımı yenilesem karar veremedim.

bu arada xiaomi mağazası açılmasa dahamı iyiydi diyorum. önceden daha ucuzdu bu marka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceo-tr -- 11 Eylül 2018; 16:44:56 >
  • Xiaomi distribütör işi komedi gibi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xiaomi, Türkiye için bitmiştir... Evofone gibi bir firmayla Türkiye piyasasına girerekte Türk halkına verdiği değeri gözler önüne sermiştir. İnternette küçük bir araştırma ile eski Evo yeni Evofone firmasının ne kadar berbat bir firma olduğunu anlayabilirlerdi.

• Vadi istanbula kim gidiyor yahu :D çok merak ediyorum...

• İşin komik tarafı gidip 3000-3500 TL verip mi8(ya da başka bir model) alıcam ama bozulduğunda kvk veya evophone'la muhattap olacağım.

• Telefon ve aksesuar haricindeki tv gibi ürünlerini de satacaklarsa hoş gelsinler yoksa çok bir şey fark edeceğini sanmıyorum.

• Emin ol ki kaziklanmayip mi 8 alabilirdin. Donma kasma yine olmazdi.

• İnsallah. İstanbul a iki tane ne gerek var? Meraklı olan nerede olsa olsun gider. Meraklı olmayanın Xiaomi den ne haberi olsun.

• Xiaomi Apple gibi kendisi direkt gelseydi daha iyi olurdu. Apple gibi karizması olurdu.

• Millet üzülüyordur açıldığına, fiyatlar daha da artar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar da gözünü açtı. Tamam dolar yükseldi de rakipleri ile arasındaki ciddi fiyat farkı kalmadı.

• Whisper kullanıcısına yanıt
    Akıllı insan kendini belli ediyor aksini idda edenlere kulak asma

• Dolar 7 olsun diye o kadar geç çıkardılar olmadı Türkiye'ye geldi gelecek haberlerinde bir dolar kuruna bakın birde şimdi illahlah ettim ben gittim çinden mi 8 aldım valla kafam rahat. şunlarda azcık kafa olsa hızlandırıp kurban bayramı öncesine yetiştirirdim peynir ekmek gibide satarlardı. Bazen paran olur yönetmesini bilmezsin.

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    3-4 bin tl vereceğin xiaomi ninde kalitesi samsung tan aşağı kalmayacak merak etme. ne kadar ekmek, o kadar köfte :) sen aynı fiyat aralığındaki modelleri karşılaştırıcaksın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Bu iş Evofone'la olacak iş falan değil. Zaten Xiaomi telefon fiyatlarıda bir garip oldu. 3800 TL'ye Mi 8 satıyorlar. Kusura bakmasınlarda her ne kadar Xiaomi Mi 5 kullansamda 4000 TL'ye Samsung Türkiye garantili S9 dururken Xiaomi telefona o paraları veremem.

1000 tl verdiğim için laf etmedim demişsiniz. 1000 tl az bir fiyat mı hocam? Asgari ücretin yarısından fazla. Dolar 3 türk lirasıyken de, 4 türk lirasıyken de xiaomi telefonlar samsung gibi markalardan aynı donanımı daha ucuza veriyorlardı. Distribütör ayağına marka telefonlarla arasındaki fiyat farkını azaltacaklarsa xiaomi almanın bir anlamı kalmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.