Hocam ben bu tarz bir şey görmedim. Hatta yetkiliye gittiğimde boş yağ kutularını da geri veriyorlar, filtreleri vesaire ne işlem yapıldı ise işte. Yetkilide triger yaptırmıştım eski trigeri bile geri verdiler kutuda. Yani öyle varil vesaire görmedim doğrusu. Lakin gizli yerdedir diyorsan onu bilmiyorum bak |
Türkiye'deki oto sanayisinin geldiği nokta ve acınası durumu , Ankara sanayisinin bana attığı kazık (2. sayfa)
-
-
Sanayiye gitmeden önce youtube de özellikle ingilizlerin videolarını izleyin derim. İngilizceniz yoksa da görsel olarak hafızaya alın.
Bir gün aracı çalıştırdım resmen araç traktör gibi vuruntulu çalıştı. Rölanti devirinde bir şey yoktu ama silkeliyordu hızlanınca pek bir sorun yoktu.
Girdim baktım ingilizlere rail sensöründe sorun olduğunu anladım. Neyse değiştirmek için dizel enjektör ve pompa tamiri yapan izmirde meşhur yere gittim. Sorunun ne olduğunu bildiğimi söylemedim. Usta görünümlü sanayi tayfa geldi abi senin enjektörler gitmiş dedi. tamir olursa 20 yeni set alırsan 50 gibi bir rakam belirtti. Dedim kardeşim rail sensöründe sorun olmasın. Yok abi falan kesin dedi. Ama istersen deneyelim elimizde parça var ama 5 bin TL dedi. Tamam kardeşim tak olmazsa enjektör yenileriz dedim.
Sonuç sorun yok oldu. Şimdi ben bilgili şekilde gitmemiş olsam, önce enjektör yenilenecekti, sonrasında başka birşeyler daha değişecekti. En sonunda rail sensörü. Bende Alfa vardı ondan ustaya güvenme hatası yapmıştım. Şimdi direkt izliyorum videoyu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X