|
Bildirim
balat'da gece vakti 5dk araba açık şekilde akrabamın gelmesini bekledim, bu esnada 2 tane torbacı gelip telegram'dan mı geldin diye sordu. böyle uğraşlara gerek yok :D
|
Ülkede suçluları tespit etmek istiyorsanız bir devlet büyüğümüzün hepsiyle geçmişte fotoğrafı var. Açın albümü tek tek toplayın.
|
Binali Yıldırım efendinin oğlunu, Süleyman Soy(SUZ)lu kelini, ve AKP İÇİNDEKİ KokaN (pardon pudra diyecektim) uyuşturucu kaçakçılığı yapanları da tanırsa, eğlenceli olur
|
Uyuşturucudan yakalananlar serbest bırakılmasa zaten bitecektır. Uzaktan tanıdık birisi uyuşturucu ile yakalandı 1.5-2 ay sonra tekrar çıktı.
En çokta polislerin emeğine üzülüyorum. Söylediğim kişiyi yakalamak için baya uğraştılar sonra onların evine tarlalarına da eş zamanda operasyon falan Yapılmıştı. Ama işte serbest kaldı. |
Aylardır kırmızı bültenle aranırken ülkede dolaşan uyuşturucu baronlarının, mafya liderlerinin haberlerini yapan gazetecileri takmıyorsunuz. O baronlar o gazetecilere bu ülkenin mahkemelerinde dava açıp haberi kaldırmalarını bile talep edecek kıvamdalar. Hatta bir tane baron İstanbul'da müteahhitlik yaparken yakalandı. Nereden tutsak elde kalacak ülke.
Kalkmışlar utanmadan yapay zekayla buluyoruz falan filanlar. Kaç tanesi vatandaşlık almış çıkıp açıklasınlar. Daha ülkeye doldurdukları dünyanın artığı mültecilerin sayısını bile bilmiyorlar. |
:D :D :D way be dewlet
|
Yav he he
Ülkeye uyuşturucuyu sokan çeteleri baştan sona saysan 3-5 bile etmez O 3-5 barona asla dokunmadan sen sabahtan akşama içici, akşamdan sabaha torbacı toplasan ne olur toplamasan ne olur. Nasıl olsa halk düşmanı "adalet" sistemimiz sabahına salacak hepsini sokağa Herkesi slak bi kendilerini akıllı sanıyorlar ya aynen mükemmel bürokrasi, yersen :) |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
baronları torbacıları salmadan nasıl bulacaklar ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
İsim de verdim gaari. Yapay zekanın kulağına üfleyelim (belki gözünden kaçar) diye yazdım. Devlete destek vereyim dedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 19 Kasım 2024; 5:32:51 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Durakta çalışan, doğrulama kodunu alabilecek kişilerden biridir :) |