Şimdi Ara

Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
5
Favori
27.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
     Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yolu eskiden bizde düşünür ve Bering Boğazını incelerdik haritadan uzun uzun. İlla ayağımı sağlam yere basıp karadan gideceğim dersen mesafe batıya oranla daha uzak. Hepsinden önemlisi Rusya ve Amerika (coğrafi olarak ta Kanada) birbirine kavuşmaya çalışan 2 kardeş ülke olsalardı o denize bizimki gibi tüp geçitler falan açıp Sibiryayı da baştan başa alttan DOĞALGAZLA ISITMALI kaloriferli otobanlarla bağlarlardı. Çünkü 1900 lü yıllarda bu işler hayal edilmiş ama belki rantabl olmadığından ya da düşman ülkelerin birbirlerine arada tampon devletler olmadan direk bağlanmasının sakıncalarından faaliyete geçilememiştir. Yoksa isteselerdi İngiltere - Fransa arasındaki Manş Tüneli hesabı yıllar önce bitirmiş olurlar biz de bugün rahat rahat kullanıyor olurduk. Öte yandan Voodoodream ın paylaştığı harita hayali gözükebilir ama ileride Pekin-Londra Demir-ipekyolunun ve belki de daha ileriye Amerika'ya uzanarak sadece büyük başkentlerde duran tüm dünyayı baştan başa geçen ,dünya çapında bir demiryolu ağının habercisi olabilir diye düşünerek Google da araştırınca oo bu işlere başlamışlar dedim. Arkadaş mobil cihazla link atamamıştır belki diyerek linkini paylaşayım. . Görseller Linki ve Google araştırması.

• Bu arada eskiden bir cinden 3 dilek hakkı olan bir adamın Amerika'ya karayolu isteği hikayesi de gerçek olacak böyle giderse
  • götür beni gittiğin yeree

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trenle gitmek varken.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gitmek isteyenler le yazışmak ve planlara başlamak isterim. sponsor bulabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seninsovalyen

Arkadaşlar gitmek isteyenler le yazışmak ve planlara başlamak isterim. sponsor bulabilirim.

ben düşünüyorum hocam, ulaşın bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: HillHold

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

doğusunda yerleşim yeri neden yok?
    yazarsanız sevinirim.

çok soğuk ayrıca dağlıktır oralar napıcan orda lineayla bi new york turu yapalım bende gelicem

yol var mıdır? peki?

Benzin istasyonu ve servis yoktur. Ölürsün orada
  • Up

• Git de windows xp'yi degiştir xd
  • Bisikletle gidebilirsin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.