Şimdi Ara

Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
112
Cevap
5
Favori
27.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turbolinea

Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali.
    Rusya, Respublika Sakha (Yakutiya), Neryungri kentinden doğuda kimse oturmuyor.
    Oranın doğusunda yerleşim birimi yok mu?
    Bering strait denizinden vapurla amerika olabilir?
    Hoş olmaz mı?
    Sonuçta Lpg 0.80 benzin 1.35 tl rusya'da
    Toplamda 9000 km oluyor ama...

Haritadan baktım daha doğusunda yerleşim birimi yok.
    Ne dersiniz?

Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali

Yaz beni.Gelirimde linea ile olmaz panpa.Başka araba bulalım yada arabayı onaralım iyice

• toyota land crusier dı sanırım dünya turu yapan, böyle bir araç bikaç çeşit kış şartlarına uygun lastik, epeyce bol para, bikaç tabanca tüfek, en az 4-5 gün yetecek erzak

bence gidilir bu şekilde
  • yerleşim birimi olan yerlerden niye gitmiyorsun
  • Rusya'nın doğusunda yanlışlıkla gizli bir araştırma merkezi vs yanından geçersin haberini alamazlar bir daha buradakiler.Aman diyim

Bence sakat o yol, batıya doğru git, oradan deniz yoluyla gidersin çok rahat olur.Alaska-Kanada-ABD şeklinde de çok zevkli olur ama işte Aylar sürecek yolu var onun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

onu doğru yazana direk vize veriyorlar zaten

• Unutmadan söyliyim bunu yapabilmke için geçtiğin heülkeue izninin olması lazım haritaya bakmadım tabi yol üzerinde hangi ülkeler var diye belki hepsi vizesizdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

Unutmadan söyliyim bunu yapabilmke için geçtiğin heülkeue izninin olması lazım haritaya bakmadım tabi yol üzerinde hangi ülkeler var diye belki hepsi vizesizdir

rusya vizesiz...
    diğerlerine de vize alırım.

böyle bir gezi düşünüyorum aslında güzel olur.
  • Bildiğim kadarıyla azer bülbül dinleyenleri almıyolarmış ülkeye

• Azer Bübül zaten öldü.
    Öldüğü için artık girebilirim.
  • Sen oraya varana kadar vizenin suresi dolar

• Benim bildigim gosterdigin yerden daha dogusunda yerlesim var. Hatta tren gidiyor diye anlatmisti bize Rus birisi. Rusyanin Japonyanin ustunde kalan adaciklarina tren+vapur ile 17-18 gunde gidebiliyorsunuz demisti.

Sen de arabayla 30-40 gune gidersin. Tren cok yavas gidiyor saatte 40 km falan.
  • sen turbo linea ile bulgaritana hatun tavlamak için gidip eli boş dönen değilmisin.tey allahım kesin amerikada avrat bulurum hesabı yapıyorsun

• Arkadaşın hayalini okuyunca aklıma "Hostel" filmi geldi. Filmdeki gençlerde seninle aynı hayalleri kuruyordu ancak sonra kuşbaşı et kıvamında mitoz bölünme yaşadılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Orijinalden alıntı: mnstrdnc

Unutmadan söyliyim bunu yapabilmke için geçtiğin heülkeue izninin olması lazım haritaya bakmadım tabi yol üzerinde hangi ülkeler var diye belki hepsi vizesizdir

rusya vizesiz...
    diğerlerine de vize alırım.

böyle bir gezi düşünüyorum aslında güzel olur.

oralarda mazot yada lpg bulamazsın. kutup ayılarına misafir olursun.
  • Sen sağ kulağını sol elinle enseden tutmaya çalışmışsın...Nat geo da oralar ile ilgili bir belegesel vardı...Sadece avcı kulübeleri var oralarda...6 ayda bir eski bir rus askeri kamyonu ile erzak götürüyorlar ama yol yok tabi...Dağ tepe, nehir geçip 100 km lik yolu iki günde gitmişlerdi...Arkadaşların dediği gibi birde sıcaklıklar -50 belki daha aşağı bile düşüyor...İllede araç ile gitmek istiyorsan batıya doğru sür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Sen sağ kulağını sol elinle enseden tutmaya çalışmışsın...Nat geo da oralar ile ilgili bir belegesel vardı...Sadece avcı kulübeleri var oralarda...6 ayda bir eski bir rus askeri kamyonu ile erzak götürüyorlar ama yol yok tabi...Dağ tepe, nehir geçip 100 km lik yolu iki günde gitmişlerdi...Arkadaşların dediği gibi birde sıcaklıklar -50 belki daha aşağı bile düşüyor...İllede araç ile gitmek istiyorsan batıya doğru sür...

Belgeselin ismini alabilir miyim?
  • Hem rusyanin doğusunda yerleşim yeri yok diyorsun hemde rusya dan alaskaya feribot olmasını bekliyorsun. Insan olmayan yerde liman nasıl olsun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Hem rusyanin doğusunda yerleşim yeri yok diyorsun hemde rusya dan alaskaya feribot olmasını bekliyorsun. Insan olmayan yerde liman nasıl olsun ?

belki vardır yok mudur yani?
  • boşver lineayı . sat onu şundan al

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkbora

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Sen sağ kulağını sol elinle enseden tutmaya çalışmışsın...Nat geo da oralar ile ilgili bir belegesel vardı...Sadece avcı kulübeleri var oralarda...6 ayda bir eski bir rus askeri kamyonu ile erzak götürüyorlar ama yol yok tabi...Dağ tepe, nehir geçip 100 km lik yolu iki günde gitmişlerdi...Arkadaşların dediği gibi birde sıcaklıklar -50 belki daha aşağı bile düşüyor...İllede araç ile gitmek istiyorsan batıya doğru sür...

Belgeselin ismini alabilir miyim?

Bende izledim belgeseli.Ayrıca yanlarında silah taşıyorlardı.
    Belgeselin adı da zor yollar falandı heralde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.