Şimdi Ara

TÜRKİYE DEN TAKIM TUTMAYIP YABANCI TAKIM TUTANLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şahsen Beşiktaşlıyım ama Southamptonun oynadığı oyun daha çok zevk veriyor bana iki takımın maçlarını da kaçırmam genellikle (sezonda maximum 4 maç tutar kaçırmışlığım 2 takımında) bizim ligde oynanan futbol ise dışarıda başka bir şey oynanıyor. En basitinden EPL de ilk 10 a oynayan takım rahat şampiyon olur bizim dandik ligde , bizim ligdeki güçlü takımlar da ilk 10 a zor girer. Oynanan oyun vasatın altında bizim ligde seyir keyfi 0. Derbilere bakıyorsun yarısı seyircisiz yarısı kavga gürültü oyun 0 dışarıya bakıyorsun oyundan seyircide takımda zevk alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Şahsen Beşiktaşlıyım ama Southamptonun oynadığı oyun daha çok zevk veriyor bana iki takımın maçlarını da kaçırmam genellikle (sezonda maximum 4 maç tutar kaçırmışlığım 2 takımında) bizim ligde oynanan futbol ise dışarıda başka bir şey oynanıyor. En basitinden EPL de ilk 10 a oynayan takım rahat şampiyon olur bizim dandik ligde , bizim ligdeki güçlü takımlar da ilk 10 a zor girer. Oynanan oyun vasatın altında bizim ligde seyir keyfi 0. Derbilere bakıyorsun yarısı seyircisiz yarısı kavga gürültü oyun 0 dışarıya bakıyorsun oyundan seyircide takımda zevk alıyor.

Bende her zaman bi ingilterenin ispanyanin normal düzeydeki takimi bzm lige şampiyon olur derim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer ligleri takip etmek için yabancı takım taraftarı olmaya gerek yok. Birçok ligi takip ederim sempati duyduğum takımlar da var yabancı ama bana da biraz saçma geliyor bu durum. Futbol endüstrileşti belki ama bu kadar enternasyonel olduğunu düşünmüyorum ben. Farklı fikirde olanlara da saygı duyuyorum.

• Bence normal bir şey. Benim taraftarı olduğum bir yabancı takım yok ama futbolcularından dolayı bazılarına sempatim var. İtalya'da İnter'e karşı bir sempatim vardır. Fakat en sevdiğim oyuncular Kaka, Maldini, Nesta, Pirlo Milan forması giyiyordu. İspanya'da Barça'ya Rivaldodan gelme bir sevgim vardı İngilter'de Wenger'in oyun anlayışı hoşuma gidiyor ve Arsenal'ı biraz takip ederim. Fransa'da uzun yıllar Juninho'dan dolayı Lyon'u desteklerdim.
  • herkesi fikri aynı olamaz saten. szn düşüncenz de böyle
  • yakında yabancı takım tutmakta yasaklanır hamdolsun
  • Herkesin bir zevk sınırı var . Sadece yabancı takım tutanlara saygı gösterilmeli bence. Sonuçta bu durumdan sadece onlar etkileniyor.

Türkiye'de enteresan olaylar oluyor arkadaşların bahsettiği gibi. Şike olayları vs. 3 yıldır daha karışık bir hale geldi . Bir ara gözden geçirecektim ligi izlememeyi ama olmuyor işte ben fenerbahçe maçı izlerken aldığım zevki,duygusal yoğunluğu epl derbilerinde alamıyorum bu duygusal bir şey sonuçta . Ne kadar olay , ligin kalitesizliği olsa da maç vakti
    her şey geride kalıyor ve takımını zevkle , duygusal bir bağlılıkla izliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

Herkesin bir zevk sınırı var . Sadece yabancı takım tutanlara saygı gösterilmeli bence. Sonuçta bu durumdan sadece onlar etkileniyor.

Türkiye'de enteresan olaylar oluyor arkadaşların bahsettiği gibi. Şike olayları vs. 3 yıldır daha karışık bir hale geldi . Bir ara gözden geçirecektim ligi izlememeyi ama olmuyor işte ben fenerbahçe maçı izlerken aldığım zevki,duygusal yoğunluğu epl derbilerinde alamıyorum bu duygusal bir şey sonuçta . Ne kadar olay , ligin kalitesizliği olsa da maç vakti

sen de haklısın :D ama gerçekten bir yabancı takıma bağlanırsan onun maçını izlerken çok heyecanlanıyosun. eskiden tek türkiye ligine bakardım (4 sene önce) bende senin gibi takımımın maçında hayattan 90 dk kopardım ama şimdi real şampiyonluğu matematiksel olarak kaybedince aşırı üzüldüm. berabere kalınca bile üzülüyorum. bzm ligde biri birine pis zenci der oda öbürünün kuşunu patlatır :D kupa olayları şike davası futbolcuların birbirine olan nefreti ..... bzm ligde bunlar var. zokora emrenin kuşu patlatınca t şötleri fln basıldı. al almanyada bayernin başkanı 3 yıl 6 ay hapis yatcak. bzm ligde futbolcular kafasına göre takılıyo bişey olmuyo. zokora gider istanbulda düğün yapar (izinsiz) colman düğüne gider bnlar klupten atılır. bjk nin futbolcuları gece klubnde silahlı saldırıya uğrar :) bzm ligde futbol haricinde her şey var :D anlayamadığım yıldızlar neden bu lige geliyosa gs fb ye geleceğine git epl de la ligada bundesligada oyna. belki gs fb daha fazla para verir ama futbol oynarsın ama saten artık düşünceler değişti

• quote:

Orijinalden alıntı: qpters77

quote:

Herkesin bir zevk sınırı var . Sadece yabancı takım tutanlara saygı gösterilmeli bence. Sonuçta bu durumdan sadece onlar etkileniyor.

sen de haklısın :D ama gerçekten bir yabancı takıma bağlanırsan onun maçını izlerken çok heyecanlanıyosun. eskiden tek türkiye ligine bakardım (4 sene önce) bende senin gibi takımımın maçında hayattan 90 dk kopardım ama şimdi real şampiyonluğu matematiksel olarak kaybedince aşırı üzüldüm. berabere kalınca bile üzülüyorum. bzm ligde biri birine pis zenci der oda öbürünün kuşunu patlatır :D kupa olayları şike davası futbolcuların birbirine olan nefreti ..... bzm ligde bunlar var. zokora emrenin kuşu patlatınca t şötleri fln basıldı. al almanyada bayernin başkanı 3 yıl 6 ay hapis yatcak. bzm ligde futbolcular kafasına göre takılıyo bişey olmuyo. zokora gider istanbulda düğün yapar (izinsiz) colman düğüne gider bnlar klupten atılır. bjk nin futbolcuları gece klubnde silahlı saldırıya uğrar :) bzm ligde futbol haricinde her şey var :D anlayamadığım yıldızlar neden bu lige geliyosa gs fb ye geleceğine git epl de la ligada bundesligada oyna. belki gs fb daha fazla para verir ama futbol oynarsın ama saten artık düşünceler değişti

Gelmesinin 3 nedeni oluyor. Müslüman bir ülke(Sow) , para(Lugano) ya da maceracı adamlar ( Meireles) . Onun dışında diğerleri futbolu bırakacak yaşa geldiğinde geliyorlar .

Yabancı takımı destekleyince de benzer duyguları yaşıyorsun ama bir türlü o fenerbahçe'nin duygusunu yaşatamıyor sana .

• Dedikleriniz bir yerde doğru da ben maçımı izleyip arkadaşlarla gırgır yapamadıktan sonra yada şampiyon olunca çıkıp sokağa sevinemedikten sonra ne anlamı kaldı takım tutmamın ki ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qpters77

quote:

Gelmesinin 3 nedeni oluyor. Müslüman bir ülke(Sow) , para(Lugano) ya da maceracı adamlar ( Meireles) . Onun dışında diğerleri futbolu bırakacak yaşa geldiğinde geliyorlar .

Yabancı takımı destekleyince de benzer duyguları yaşıyorsun ama bir türlü o fenerbahçe'nin duygusunu yaşatamıyor sana .

sen fanatik fb lisin. baban da fanatik fb li mi ? Gelmesinin 3 nedeni oluyor. Müslüman bir ülke(Sow) , para(Lugano) ya da maceracı adamlar ( Meireles) . Onun dışında diğerleri futbolu bırakacak yaşa geldiğinde geliyorlar . dedin haklısın ama meireles chealse den gelmesi bence kötü oldu orda iyiydi. lugano yu saten sevmiyorum. senin fb de yaşadığın heyacanı ben real deyaşıyorum

• Evet.

Meireles farklı bir karaktere sahip , ilginç birisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 6 Haziran 2014; 16:04:01 >
  • Ben kendimi bildim bileli Manchester City'liyim ve her türlü duyguyu yaşıyorum. Galatasaray'lıyım aynı zamanda ama artık pek bir sempatim kalmadı. Sadece başarılı olsun isterim ama bi fanatiklik yok artık. City ile deli gibi bağırdığım anları da ağladığım anları da bilirim. Futbolu sevmek için bulunduğunuz ülkenin takımını tutmanıza gerek yok bence.
  • Yabancı takımı tutanların Türkiyedende tuttukları bi takım vardır sonuçta FUTBOL konusunda her söylenileni pek idrak edemeyen ülkede yaşıyoruz futbol konuşulan ortamda ben Liverpoolluyum dese biri adamla dalga geçerler o yüzden işleri gerçekten zor.Bir Beşiktaşlı olarak hiç bi zaman yabancı bi takımı destekleyemedim sempati duyduğum takımlar vardı Arsenal,West Ham gibi ama başarısız olduklarında hiç üzülmedim.ülkede futbol kalitesi ne kadar düşük olursa olsun insan takımından vazgeçemiyor değişik bi bağ var çok büyük bi sevgi.Allah kolaylık versin yabancı takımları tutanlara
  • tuttuğun takım şampiyon olduğunda dışarıya çıkıp konvoy yapamıyorsan ne anladım ben o şampiyonluktan.
  • ben şahsen Cespo ve Hasselbaink yüzünden 2003'ten beridir çelsi taraftarıyım hemde fanatik bi şekilde özellikle mou reyiz bu sevdamı çok arttırdı o yüzden mou'yu çok seviyorum.Her maçını izlemeye çalışırım hatta bizim çeyrek final maçında değişik duygular yaşamıştım o maçtan sonra bari çelsi kazansın demiştim kupayı ama alamamıştı dramatik bi şekilde elenmiştik

Fener ve Çelsi sevdam eşit düzeyde keşke ingilterede yaşasamda ordada maçlara gitsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

tuttuğun takım şampiyon olduğunda dışarıya çıkıp konvoy yapamıyorsan ne anladım ben o şampiyonluktan.

Tuttuğun takımı statta izleyemiyorsun ama sonuçta İstanbul da.
  • Itici, bati hayranligindan kurtulamamis kimseler

• quote:

Orijinalden alıntı: torres_35

quote:

Orijinalden alıntı: I need $

tuttuğun takım şampiyon olduğunda dışarıya çıkıp konvoy yapamıyorsan ne anladım ben o şampiyonluktan.

Tuttuğun takımı statta izleyemiyorsun ama sonuçta İstanbul da.

Haklısın aliağasporlu kardeşim.
  • Ben doğduğumdan beri Galatasaray'lıyım ama Louis van Gaal sevdiğim bi teknik direktördür. onun sayesinde de Manuya sempati duymaya başladım hatta GS kadar olmasada Manuyuda çok seviyorum. Ha şimdi LVG gidince tutmayacak mısın? sorusu gelirse hayır tutacağım çünkü sevdik bir kere... :) Ayrıca herkes istediği takımı tutmak serbest tabiki sadece doğduğun zaman çevren ya seni bi takıma tutmaya zorluyo ya sen özeniyosun ya da hakkaten seviyosun ha işte hakkaten seviyosan o zaman şanslısın demektir. çünkü o zaman illa ülkenden bi takıma tutacaksın diye bir kaide yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.