Şimdi Ara

Türkiye Finans'dan Taşııt Kredisi Yardım?ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011 Model Passat aracın kaporasını yolladık bu hafta içinde devir işlemlerini yapacağız.

Son 1 hafta önce 2 bankaya başvuru yaptım garantiye yaptım red çıktıı ondan önce deniz bank a yaptıım kefil istedi teb'e yaptım olumsuz sonuçlandırıldı 3 gün sonra Koç finans a aracın bilgilerini girerek başvuru yaptılar kefil istediler babamı gösterdim ve onaylandı fakat kullanmadım 2 gün sonra tekrar koç finans'a başvuru yaptım bu sefer Olumsuz oldu. Telefon ettiler genel müdürlüğe çok başvuru var diye geçen hafta 1 hafta sonra gelsin kredi kartına para yüklesin hesaba para yatırsın yüksek ihtimal olumlu olur diye neyse aracı beğendim...

Bulunduğum şubedeki türkiye finans'ı aradım tc'mden kkbme baktılar 1,400 çıkıyor puan başvurular evet fazla dedi yetkilimiz üzerine bişey olması lazım anca öyle verebiliriz dedi dedimkki bende yok bişey ama hesab açıp 15 milyar para yatırıp kredi kartı limitinide yatırıp yapsam krediye çekene kadar dedim sordu arkadaşına çayımızı kavemizi içsin demiş 50 bin lira için olumsuzluk yok ödemelerde birde vergi levhalıyım.

Hesabınızdaki para blokke falan olmuyor dedi ama istediğiniz zaman çekebilirsiniz bunu borç biterken olabilir başka şekilde olabilir gibi gibi gibi kıvırttı ben vadesiz e yatırrım dedim onlar krediyi çekince o parayı bloke etme lüksüne sahipmi 30 binin 15ini oraya yatırınca 15 kalacak..

Ama benim 10 Lira açığım var Katılım bankası nakit vermiyor karşı tarafamı veriyor yani 60 almış olsam verirlermi detaylı söyleyiniz

Not:Bizim şube müdürüne soruyoruz biz ona göre genel müdürlüğe yolluyoruz ilk yetki bizim şube müdüründen çıkyıor diyor o'da onaylayalım demiş genel müdürlükte'de kırmızı kalem falan filan. :) son olarak teli kapatmadan önce Pazartesi çayımızı kavemizi içmeye gelin buyrun bekleriz diye ısrar etti :)

Ne yapmalıyım ? Arkadaşlar Tavsiye veriniz birde 1,29 faiz 60 Ay vade Ara ödemelerle :)

• Anlayabilen??

• Böylesine 2,02 faiz den dayayacan verecen krediyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ne okudum şimdi ya
  • bu ne ya bulmaca çözsem bu kadar beyin fırtınası yapamazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-ticaret yardım ve öneri
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.