Şimdi Ara

Türkiye Futbolcu Fabrikası Oluyor... Zeki Çelik, Lille'de!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cengiz Ünder, Cenk Tosun, Enes Ünal, Çağlar Söyüncü, Emre Çolak, Okay Yokuşlu'dan sonra Türkiye'de yetişen isimlerden Zeki Çelik de Avrupa'ya imza attı.

Türkiye Futbolcu Fabrikası Oluyor... Zeki Çelik, Lille'de!

Altınordu'nun kalecisi Erce Kardeşler de büyük olasılıkla Avrupa'ya transfer olacak. Yine Altınordu'nun kalecisi Berke Özer'in de
    gelecekte Avrupa'nın elit kalecilerinden biri olma ihtimali yüksek.

Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı da gelecekte çok büyük kulüplere imza atabilir.

Türkiye'de yetişmeyen ama kaliteli Berkay Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Kaan Ayhan gibi isimler de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 8 Temmuz 2018; 15:46:0 >

• Çok net diyorum altyapıya önemi Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray da verirse çok büyük potansiyele sahibiz. Yetenekli ülkeyiz. Bugünkü Belçika'dan 2 kat daha değerli bir kadroya sahip Türkiye neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-12E5A8814

Çok net diyorum altyapıya önemi Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray da verirse çok büyük potansiyele sahibiz. Yetenekli ülkeyiz. Bugünkü Belçika'dan 2 kat daha değerli bir kadroya sahip Türkiye neden olmasın?
    Yıllardır 3 büyüklerden 1 tane alt yapıdan yetişmiş oyuncu çıkmadı. Herkes torpille giriyor takıma heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3qzotix

Yıllardır 3 büyüklerden 1 tane alt yapıdan yetişmiş oyuncu çıkmadı. Herkes torpille giriyor takıma heralde.

Alıntıları Göster
    Maalesef. Galatasaray aslında Avrupa’ya Arda, Emre B. ve bir kaç oyuncu yolladı ama süreklilik gelmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyuncularin alt liglerden genc yaslarda direk avrupaya gitmesi cok iyi. 3 buyukler veya anadolu klupleri oyuncuyu zehirliyor. Bakin simdi cengiz underi 50 milyona alamazsin caglari da oyle. Cok sevindim.
  • 2 sene sonra bolusporda
  • quote:

Çok net diyorum altyapıya önemi Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray da verirse çok büyük potansiyele sahibiz. Yetenekli ülkeyiz. Bugünkü Belçika'dan 2 kat daha değerli bir kadroya sahip Türkiye neden olmasın?
    Yetenekli ülkeyiz ?/

sakaysa komik, degilse hic komik degil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Yetenekli ülkeyiz ?/

sakaysa komik, degilse hic komik degil

Alıntıları Göster
    Evet yetenekliyiz zaten komik bir şeyi değil gerçeği söyledim.

• Büyüklerin altyapı torpil deposu

• quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Büyüklerin altyapı torpil deposu
    +
  • Yurt dışına ihraç ederken, kulüplerimiz futbolculardan para kazanmalı. Mesela Cenk Tosun ve Cengiz bu şekilde gerçekleşen transferler. Diğerleri öyle değil.

Bu işi en güzel Portekiz kulüpleri yapıyorlar. İnşallah biz de onların seviyesine geliriz ama pek sanmıyorum.
  • quote:

Futbolcular yetenekli ama kalitesiz. Avrupadan çok para verirsen adamlar yurt dışına çıkmaz, kendisini geliştirmez. Hepsi birer batuhan karadeniz olmaya aday.

sırf antrenman yapıyorlar futbolcuya eğitim veriyor diye Altınorduya transfer olmaktan kaçan tipler dolu.

Belçikalıların hepsi yurtdışında en iyi takımlarda oynamak için bir taraflarını yırtıyor seninkiler Alaçatıda nargile tüttürüyor.
  • Hollanda kulüplerine bakın yaş ortalamaları 23, 24'dür.

Bugün bir Ajax tek sezonda 80 milyonluk satış yapıyor. Bu onlara dert olmuyor çünkü altyapıdan oyuncu geliyor. Sneijder'den tutun Kluivert'a kadar çoğu yıldız Hollandalı, Ajax çıkışlıdır. Bir yıldızı satıyorlar yerine yenisini yetiştiriyorlar.

Başarı böyle geliyor. Önce altyapıdan oyuncu yetiştireceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

Futbolcular yetenekli ama kalitesiz. Avrupadan çok para verirsen adamlar yurt dışına çıkmaz, kendisini geliştirmez. Hepsi birer batuhan karadeniz olmaya aday.

sırf antrenman yapıyorlar futbolcuya eğitim veriyor diye Altınorduya transfer olmaktan kaçan tipler dolu.

Belçikalıların hepsi yurtdışında en iyi takımlarda oynamak için bir taraflarını yırtıyor seninkiler Alaçatıda nargile tüttürüyor.

Alıntıları Göster
    Hocam disiplin problemi de var çok. Yani büyük kulübe imza atıp, iyi para kazanınca çalışmayı kesiyor çoğu. Bunu da engellemek gerek.

Ama ben inanıyorum ki önümüzdeki Avrupa Şampiyonası ve Dünya Kupası’na çok güçlü gireceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

2 sene sonra bolusporda
    LOSC Lille'de forma giyen 21 yaşındaki Zeki Çelik performansıyla göz dolduruyor. Sağ bek pozisyonunda kendisine yer bulan Çelik Fransa'nın Ligue 1'de haftanın ilk 11'ine girme başarısı gösterdi.

• BJK kullanıcısına yanıt
    Atınç da var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

LOSC Lille'de forma giyen 21 yaşındaki Zeki Çelik performansıyla göz dolduruyor. Sağ bek pozisyonunda kendisine yer bulan Çelik Fransa'nın Ligue 1'de haftanın ilk 11'ine girme başarısı gösterdi.

Alıntıları Göster
    yahu böyle alıntılar yapıyorsunuz ya 2 sene sonra tökezlemeye başlayınca da biz mi uplayalım konuyu, bunu mu istiyorsunuz zorla kaşınıyorsunuz anasını satayım daha 1 maç oynadı lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thanatos13

yahu böyle alıntılar yapıyorsunuz ya 2 sene sonra tökezlemeye başlayınca da biz mi uplayalım konuyu, bunu mu istiyorsunuz zorla kaşınıyorsunuz anasını satayım daha 1 maç oynadı lan.

Alıntıları Göster
    Eee bilip bilmeden konuşmayacaksın. Kaşınan sensin, futboldan anlamıyorsan oturacaksın, adamı hiç izlemediysen susacaksın.

Bundan sonra daha dikkatli yorumlar yap, böyle rezil etme kendini. Hadi blok.

• quote:

Eee bilip bilmeden konuşmayacaksın. Kaşınan sensin, futboldan anlamıyorsan oturacaksın, adamı hiç izlemediysen susacaksın.

Bundan sonra daha dikkatli yorumlar yap, böyle rezil etme kendini. Hadi blok.

Alıntıları Göster
    haydaaaa, olm bloklayıp neden kaçıyorsun lan?

• Zeki Çelik, Fransa'nın en çok çıkış yapan ilk 11'ine seçildi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.