Şimdi Ara

Türkiye homofobiklik konusunda zirveye oturdu ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Taksim İstiklal Caddesi'nde yapılacak bir yürüyüş için Eminönü'nden Mecidiyeköy'e kadar yolları arabalara, sokakları yaya geçişine kapatıp bir de üzerine komşu illerden otobüs otobüs kolluk kuvveti getiriyoruz. Sonuç şaşırtıcı mı?

• inanmayın la homolar international herkesi elden geçirip bir de ağlıyodur bize karşılar diye, safs biçs

• Boş konular bomboş konular hiçbir anlamı yok.Herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil.Kişi ister eşcinsel olsun isterse normal olsun toplum içinde bunları bırakmalı.2 Tane gay tanıyorum eşcinsel olduklarını biliyorum kalkıpta Toplum içinde bunu hiç yansıtmıyorlar kendiler gidiyor dört duvar arasında ne halt yiyorlarsa yiyorlar ve herkes mutlu şekilde hayatına devam ediyor.Yok neymiş toplum içinde sevişelim metroda sevişelim aklı başında beyni çalışan insan bunu istemez.Dört duvar arasında ôzel mülkiyette kim ne yapmak isterse yapar iş kamuya herkesin ortak alanına geldimi şöyle bir durup mantıklı düşüncek bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Bunu trollük olsun diye değil de ciddi olarak yazdıysan durum vahim.

• Türkiye'de homofobiklik yok.Direk homoluk var.Bu neyin araştırması?

Homoların en rahat ettiği ülkelerden biridir Türkiye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melih Gökçek bile homofobik ... Neden acaba ?

• trans kadın mı trans erkek mi?

• homofobik olanlardan şüpheleniyorum asıl  uzak durursun da fobi haline getiriyosan altta kimseye itiraf edemediğin bişeyler olabilir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.