Yeni bir sonradan muhalefet ışığı görüyorum sende. fatih altaylının yol haritasına iyi bakmışsın. |
Türkiye iç çatışma riskinin en yüksek olduğu ülke (3. sayfa)
-
-
Ekonomiyi bu yüzden iyice dibe çektiler; eskiden az çok idare edebiliyorduk ve marketlerdeki ürünlerde kalite vardı, şimdi hem maddi olanaklar iyice daraldı hem de yediklerimiz içtiklerimiz eskisi gibi iyi gelmiyor enerji vermiyor, bazen insanların gerçek karşıt hareketler başlatmasına hali dermanı kalmasın diye beslenmemizi de kötüleştirdiklerini düşünüyorum, ayrıyeten insan kalitesi de yerlerde adam yerine koyup muhattap olunacak kişi çok azaldı, bakın benim eskinin safı kardeşimi bile iki sıcak muhabbetle kandırıp ben muhalif yazılar yazınca üzerime yürütüyorlarsa bu bok çukuru coğrafya bitmiş demektir, İngiltere hakkında gerçekleri yazınca bile bir şeyler oluyor evde
Tüm bu yaşadıklarımızı bir rutin olarak görüyorum. Nasıl ABD para dağıttığı zamanlar inşaata paralar akıtıldıysa büyük bir teknolojik değişimin gelişimin eşiğine gelmişken Orta Doğu halkları bu ilerlemeden nasiplenmesin geri kalsınlar arzusu için çaba harcandığını düşünüyorum Bu coğrafyadaki iç ve dış mihrakların bu aşırı düşmancıl hallerine hala inanabilmiş değilim, sanırım Osmanlı'nın aldığı kadınlar için yayılan çok pislik olduklarına dair söylentilerde haklılık payı var kimilerimizin soyu çok pis, nasıl bir vahşet bu ve nasıl bitirilmeli bilemiyorum, iç karışıklık çatışma bu boku temizlemeye yetmez bence...
Kusuruma bakmayın amcı tipli primatlar çıkıp erkek görünecek sonra içtikleri sıcak sütle maymun kadınlarını dıııt edecekler çocuk yapacaklar diye o masalın sütünü içemem, en ufak pis bir harekette belki de hiç tecrübe etmediğiniz bir olayın gerçekleşmesi arzusuyla şelale...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnanın Türkler ve iplerini tutanlar daha arzulu ve açlar...
https://mini.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159064766
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2024 yılında hala bunu yazabilecek kadar gerçeklerden kopuk olmak, bir kokuyor bir kokuyor...
Bunu yazan Roma hizmetkarı Romalı sözüm ona "Turancı" kesim muhalif yazı yazanlara da "PKK'lı terörist" diyor RTE gibi, her şeyiniz mi klima her şeyiniz mi yalan dolan her şeyiniz mi tasarım...
Yemin ederim hayatta kalma çabanıza, uşaklığınızdaki kör sadakate, tapındırıldığınız konulardaki sözüm ona dik duruşunuza inanamıyorum, bambaşka bir şey bu...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu metinde ne yazıldığını anlayabilmek için google translate ile çevirttim. Çıkanı aşağıya bırakıyorum
"
2024 yılında hala bunu yazabilecek kadar gerçeklerden kopuk olmak, bir kokuyor bir kokuyor...
Bunu yazan Roma hizmetkarı Romalı sözüm ona "Turancı" kesim muhalif yazı yazanlara da "PKK'lı terörist" diyor RTE gibi, her şeyiniz mi klima her şeyiniz mi yalan dolan her şeyiniz mi tasarım...
Yemin ederim hayatta kalma çabanıza, uşaklığınızdaki kör sadakate, tapındırıldığınız konulardaki sözüm ona dik duruşunuza inanamıyorum, bambaşka bir şey bu..."
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tarih derken son yüzyılı falan kastediyorsunuz sanırım, zira son 3000 yılda göçemenler var olan devletleri sürekli yıkmıştır.
Bir ülke düşünün kendisine açık açık düşmanlık eden,askerine,polisine ve sivil vatandaşına karşı silahlı saldırılarda bulunan,ormanlarımızı yakan PKK terör örgütünün silahsız propagandasını yapan;
-Sempatizanlarına
-STK,dernek,vakıf ve siyasi partilerine
-Akademisyenlerine
-Öğrenci topluluklarına
-Barolarına
-İş adamlarına
-Esnaflarına
-Basın ve yayın kuruluşlarına
-Siyasilerine vs
karşı hiçbir önlem almasın...Aksine bunların varlığını 'demokrasinin gereği' diyerek göz yumsun,anlaşmaya çalışsın ...
İşte bu ülkeye 'Türkiye' denir.
Bu yetmiyormuş gibi bir de sırf AB'nin iç huzurunu ve demografik yapısını korumak için dışarından milyonlarca ne idüğü belirsiz insanın Türkiye'de tutulmasına göz yumuluyor.En son bunlardan 729 bininin kayıp olduğunu içişleri bakanı açıklamıştı.Yani 729 bin yabancı Türkiye'ye girmiş ama sonra nereye gitmişler belli değil.Hala daha Türkiyedeler mi o da belli değil.
Böyle bir ülkede iç çatışma riskinin yüksek olma ihtimali normaldir.Aksi olsa şaşırırdım...
Daha geçenlerde ABD'li bir Albay bile açık açık YPG'yi Türkiye'ye saldırmak için hazırladıklarını söylemişti.Düşünün adamlardaki hadsizlik seviyesini...Artık niyetlerini gizleme gereği bile duymuyorlar zira karşılarında buna tepki gösterecek bir anlayış Türkiye'de yok...
Türkiye'yi çok güzel şekilde 'yeniden osmanlı olacaksınız' diyerek uyutuyorlar...Halbuki kastettikleri 'yeniden osmanlı' bizimkilerin sandığı gibi Kanuni dönemi bir Osmanlı değil çöküş dönemindeki Osmanlı ama millet henüz bu duruma uyanmadı.
Ne zaman uyanır orasıda belli değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 17 Ağustos 2024; 16:6:59 >
-
Bu zekayla zor.
Anadolu'yu uzun yıllar egemenlik altında tutan Hititler Yunanistandan gelen 'Dor' göçleri sonrasında yıkıldı
Antik Mısır uygarlığı yine Yunanistandan gelen Dor ve Deniz halkları adı verilen halkların yaptığı göçler sonucunda geriledi ve yıkıldı
Roma İmparatorluğu Kavimler Göçü nedeniyle önce ikiye ayrıldı daha sonra 475'te B.Roma uygarlığı yıkıldı
D.Roma İmparatorluğu Doğudan gelen Türk göçleri ve akınları sonucunda yıkıldı
Bugün dahi göçler silah olarak kullanılıyor.
Mesela İsrail Filistindeki Arapları göçe zorluyor.10 aydır Gazze'de ki sivilleri Mısır'a doğru sürüyor
İŞİD ise K.Suriye'de ki tüm Arap nüfusunu zorla Türkiye'ye sürdü.Böylece K.Suriye'de kurulması planlanan ırkçı PKK devleti için demografik temizlik yapıldı.
Dikkat edilirse Türkiye'de 'göçü' ve 'çok etnik yapılılığı' övenlerin teki bile YPG'nin bu ırkçı tutumunu eleştirmiyor.Aksine Suriyelilerin geri gönderilmesi söz konusu olunca K.Suriye'nin demografik yapısının bozulacağını bile söyleyebiliyorlar.Evet,Suriyeliler ana vatanlarına geri dönerse Suriye'nin demografik yapısının bozulacağını söyleyen tipler bizlere 'Türkiye'ye yönelik göçler zarar vermez.Zenginliğimize zenginlik kadar' diyebiliyor.
Halbuki PKK,2016'da yaptığı açıklamada Suriyeli sığınmacıların G.Doğu şehirlerine yerleştirilmesi durumunda Suriyeli sığınmacıları yok etmekle tehdit etmişti.Türklere 'ırkçı' diyenlerin teki bile PKK'nın bu açıklamasını eleştirdiğini göremezsiniz.Zaten dikkat edilirse Türkiye'ye gelen yabancıların ekseriyetinin Türk nüfusun yoğun olduğu Akdeniz,İç Anadolu,Ege,Karadeniz ve Marmara bölgesine yerleştirildiğini görürsünüz.
odatvPKK yöneticisi Duran Kalkan: Hepsi yok edilirhttps://www.odatv.com/guncel/pkk-yoneticisi-duran-kalkan-hepsi-yok-edilir-92337
-
Bilmukabele üstad.
Sırf bana laf atmak için bunu da mı savunuyorsun? Kafayı benimle fena bozmuşsun, normal değil bu.
-
meclisteki kavga haberin veya raporun doğruluğunu kanıtlıyor:
ekonomimBloomberg Economics: Türkiye önümüzdeki 1 yılda siyasi kargaşa yaşanması en muhtemel ülke!https://www.ekonomim.com/dunya/bloomberg-economics-turkiye-onumuzdeki-1-yilda-siyasi-kargasa-yasanmasi-en-muhtemel-ulke-haberi-761313 -
Catisma zaten yuksek risk.Yakin gelecekte eski yugoslavya gibi guney illerinden baslayarak demografi degisikliginin sonucu kopup gidecek.Ankara üniversitesi yaptigi arastirma sonucu 2040 ta 22 milyon suriyeli olacak tr de.Turkler 1.5 in altinda dogum orani var iken suriyelilerin oranii 5.7.
Okulda tarih okumus arkadaslar Kavimler göçünü bilir.Daha detaylandirmak gerekir ise Kufretli Roma imparatorluğunun yikilmasinin %90 nedenni kavimler gücüdür.Nufusunun %10dan daha az bir halk icine girmistir romanın ve kisa muddet sonra dagilmistir.Kalan %10da gothlarin orduya hakim olmasidir.Birde orada suanki gibi bir hiyanet icinde olan iraklilara bile vizesiz trye seyahatin yolunu acan bir yonetim yok ve daha neler.
Kisaca Atatürk'ün kurdugu tioarladigi turk halki ve cumhuriyetin taputuna civiler cakioma6a başlandı.Tarihten ders almamiz gerekir ise geri dondurulemez bu.
Oy atip kucuk cikarkarinin oesinde kosanlar kinalayabilirler kendilerini en onlar icin ilan nezaketli dilegimin onundeki son sözdür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türkiye'de bir iç karışıklık veya savaş durumunda en büyük zararı Avrupa Birliği ülkeleri görecektir. Türkiye'den Avrupa'ya en az 30 milyon göç olur ve Avrupa ülkeleri de bir bir dizlerinin üzerine çöker. Onun için; Avrupa Birliği ülkelerinin aklına başına alıp Türkiye'yi koruyup kollamaları gerekiyor ve bunun içinde ABD ve PKK'nın sinsi planlarına karşı her türlü istihbarat bilgisini Türkiye ile paylaşmaları gerekiyor.
Türkiye çökerse Avrupa'da çöker. Avrupa Birliği ülkeleri kendi bekalarını düşünüyorlarsa, artık ABD'nin ve PKK sinsi oyunlarından yana değil Türkiye'den yana tavır almaları gerekiyor.
Avrupa'nın azıcık aklı varsa, Türkiye'den Avrupa'ya başlayacak bir göç dalgasına müsaade edecek en ufak bir karışıklığa izin vermez. Bu karışıklıkları ve savaş durumunu engellemek içinde Türkiye'nin bekasını ilgilendiren her türlü istihbarat bilgisini Türkiye ile hızlı şekilde paylaşmalıdır. Bu konuda Avrupa ülkeleri ABD'yi takmamalıdır. Çünkü, Avrupa ve Avrupa Birliği ülkeleri ABD'nin zerre umurumda değil. Türkiye'de iç karışıklık veya savaş olursa Avrupa'ya kavimler göçü başlar ve Avrupa'da çöker ama ABD saçını taramaya devam eder.
Türkiye ve Avrupa Birliği ülkelerinin zarar göreceği senaryoda tek kazanan Rusya olur. ABD, Türkiye ve Avrupa'ya zarar verdiği ile kalır.
Türkiye'nin sınırındaki terör örgütlerini imha etmesi için Avrupa'nın da Türkiye'ye ciddi şekilde destek olması gerekiyor. Belliki, ABD ve beslediği Türk düşmanı örgütler rahat durmayacaklar ve bu yangında Türkiye kadar Avrupa'da büyük zarar görecek.
Avrupa Birliği ülkelerinin artık aklını başına alıp bir karar vermeleri gerekiyor. Türkiye'den yana mı olacağız yoksa ABD ve onun Türkiye karşıtı beslediği terör örgütlerinden yana mı olacağız.
Sınır komşusu Türkiye VS okyanus ötesi ülke ABD
Avrupa birinden yana olmayı tercih etmeli. Denge politikası izlediği sürece bu coğrafyada ABD ve terör örgütleri güçleniyor Türkiye zayıflıyor. Türkiye'nin zayıflaması demek Avrupa ülkelerinin zayıflaması demek. Türkiye karışırsa Avrupa'ya en az 30 milyon insan göçü olacaktır. Buna hiç bir Avrupa ülkesi dayanamaz.
-
Bu mesaj Uzun'a ait.
-
Zaten oyle keyfinden mi ordu kuruyorlar Kurtlere.Ileriye hazirlik onlarin yeteri kadar askeri ordusu oldugunda kara ordusu olarak Kurtleri kullanacaklar hava bombardiman destegi olarakta Amerika olur Turkiye'de zaten 10-15 m Kurt var onlarinda destegini aliriz Turkiyeninde guneydogusunun icinde oldugu bagimsiz bir devlet kurdururuz diye planliyorlar
Ahahahhahha. Bazen burda konu açanlara çok gülüyorum. Siyasetle asla ilgilenmem ve hükümet yanlışında değilim ama böyle saçma verilere helede işi gücü propaganda yapmak olan abd ve Avrupa kaynaklarına güvenip nasıl paylaşıyorsunuz. Ayrıca 10 milyon 15 milyon 30 milyon popodan sallama sayılarla insanları gaza getirenlere sesleniyorum. Bunları yazanlar tek tek saydinizmi mesela. Salla sayıyı salla haberi düşecek iq sıkıntılı insan çok. Vesselam..
Dostum güzel yazmışsın ama atladığın çok önemli noktalar var. Dünyada güç ve onun jandarmalari var. En büyük güç Siyonistler. Onun altında ABD. Kayıtsız şartsız itaat var. ABD nın altında İngiltere. Avrupa da Almanya jandarmadir. Kimse Almanyadan icazet Almadan gıkını çıkaramaz. Almanyada tabi İngiliz lerden ve ABD den izinsiz Bi iş yapamaz. isterlerse yapsınlar bak ne oluyor. Bunun örneklerini tarihte ve şuanda Filistin olaylarında görüyoruz. Kim ses çıkarabiliyor. Katıl Netanyahuyu hatta meclisine götürüp karakrersizce saatlerce alkislamadilarmi. Resmen mini finolar gibi rezilce iradesiz ce hemde 😂Adamların generaller siyasileri hatta başkanları açık acik Türkiyede ne yaptıklarını ne yapacaklarını yüz yıldır söylüyor ama bizim halk kulağı tıkıyor olmamış gibi davranıyor. Buraya binlerce örnek koyarım. Türkiye hep yalnızdım ve hep böyle olacak. Kendi ipimizi kendimiz keseceğiz. Ama. Önce sen ben halk düşmanını tanımalı. Bunun siyasetle partiyle bilmem neyle bir ilgiside yok. Çevrendeki ülkelere bak sırada kim var çokta gizli saklı değil bu gerçek. Anlayana..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X