|
Türkiye, İHA-KİDA ortak operasyonu yapabilecek ilk ve tek ülke oldu
-
-
Neden böyle bir gösteri yapmıyoruz. 19 Mayıs'ta, 29 Ekim'de, 18 Mart'ta, 23 Nisan'da? Böyle bir gösteriyi yapabiliyor olmak sürü saldırılarını yapabiliyor olmak demektir. Vızır vızır yok ederler bizim tek gezen ihalarımızı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah Allah!
bunların da öncesinde amerika üzerinden kore'ye itelenmiş versiyonları varmış.
Allah Allah garip şekilde bizim bayraktar bros öncesi kore'ye yine amerikan itelemesi diğer sistemler de benzer :
Allah Allah yine garip şekilde bizim balistik füzenin benzeri yine kore'de de varmış. hemde amerikan ortaklığı ile geliştirilme!
ve daha benzer şeyler ...
ve hikmetse bu sistemlerin çoğu ukrayna'da rusya'ya karşı kullanılıyor! tam da amerikan ve batı mühimmatlarının yetmediği yerde harcamalık çerezlik misali...
ben bi şüphelendim. Allah'tan bakanımız açıklamış da dönya özeründe ilg yerlı ve mıllı zıztemımızmıj.
-
Bunlar çok fena şeyler:) Mükemmel bir gidişatımız var.
Evet ekonomik ve liyakat sorunları var ülkede ama bunlar böyle böyle aşılacak.
----
Bu coğrafyada ülkelerin güvenlik ihtiyaçlarını karşılar noktaya doğru gidiyoruz, bu ülkemizin elini çok güçlendirecek şeyler. Bize Kanada, Almanya, ABD bile teknolojik ambargolar koyup bunları pazarlık unsuru olarak kullanıyorlar. Bunu aşmak çok önemli.
-
yaparlar mutlaka, henüz açıklanmayan 30 'dan fazla böyle projelerimizin olduğunu, ürünlerimizin olduğunu söylüyor yetkin isimler. Zamanı var demek ki...
-
Dolar artacak diyenlerin tutuklandığı bir ülkede
"ekonomik ve liyakat sorunları var ülkede..."
Bu nasıl bir cümle
Bak Valla tutuklanırsınız!
DJI Mavic 3 (1st Best High Altitude Drone)
https://droneller.com/blog/best-drones-for-high-altitudes//
https://www.dji.com/global/support/product/mavic-3-classic
Max Wind Speed Resistance 12 m/s
Max Ascent Speed 8 m/s
Max Descent Speed 6 m/s
Max Horizontal Speed 21 m/s (at sea level, no wind)
kafalar pırıl pırıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 1 Ocak 2025; 19:17:37 >
-
Birinci dünya savaşında bir fransız muhrip gemisini portakal dolu tekneyle batırmıştık. Aynı mantık ama portakal yerine güdüm sistemleri yapay zeka olacak.
internette 3-5 resim bulup, benzetip kore'ye bağlayınca nasılda mutlu olmuş. işte bu kafa pırıl pırıl. oturduğu yerden eleştiren, fok atan kendi hiç bir zaman bir şey yapmayan kitle.
-
"Evet ekonomik ve liyakat sorunları var ülkede ama bunlar böyle böyle aşılacak." Demişsiniz ancak bu sorunların böyle böyle aşılacağını hiç sanmıyorum.
-
Dostum böyle umutlu olmamın nedeni şu: ülkeler yeni bir sistem kurduğunda böyle şeyler hep oluyor, demokrasiye ve üretim işine yeni girenler hep bu badireleri atlatıyor. örneğin, Suriye demokratik seçime girsin darbeler, parti kapatmaları, koalisyonlar, erken seçimler vs vs vs hepsini yaşayacaklar bence. Hatta, Suudi Arabistan gibi krallıkla yönetilenler demokrasiye geçsinler bizim 100 yılda atlattığımız tüm badireleri atlatacaklar. Zamanında Almanya, hatta İngiltere'de benzer sorunlar yaşadı. Özellikle İngiltere, dünyadaki diğer devletlerden çok daha önce demokratikleştiğinden olgunlaştılar. Kabaca her çocuk düşe kalka bisiklet sürmeyi öğreniyor, hiç bir çocuk, diğerlerini iyice izleyerek hiç düşmeden bisiklet süremez:)
-
Dolar artacak, dolar 100 TL bile olacak ama Dolar tutan enflasyona ezilecek. Doları yatırım aracı olarak almak salaklıktır. Dolar artacak çığırtkanlığı yapanlar bu gerçeği hepimizden daha iyi bilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 1 Ocak 2025; 21:23:15 >
-
Rusya'nın hamlesine ne yapacaklar onu göreceğiz.
Suriye'de Abd, İngiltere ve İsrail in yaptığı işi sanki kendi çok söz sahibiymiş gibi iç siyasete malzeme etmek kolay...
Esamesi okunmuyor Türkiye'nin Suriye ile ilgili.
-
Çığırtkanlık derken?
dolar artmıyormu?
Dolar artıyor. bunu sokaktaki çocukta bilir. ne diye çığırtkanlık yapılır. biraz düşün
Not: Aslında Dolar artmaz. sürekli alım gücü düşer. Dolar artıyor derken TL karşısında değer kazanır anlamında. Reel olarak baktığımızda sürekli değeri düşer. bu yüzden doları yatırım aracı olarak görmek salaklıktır. Dolar 100 TL yi bile görecek. ama yine de dolar tutan zarar edecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 1 Ocak 2025; 22:05:23 >
-
almancılar artık Türkiye'ye bile gelmeyecek. zaten forumlarında döner paralarından bile şikayet eder duruma gelmişler. yakında hepsi yunana kaçacak. almancı bile TL'en kaçıyorsa düşün yani TL'nin değerini.
he şu durumda TL iyi. %50 faiz ile çiççek gibi. 100 bin euron var ise aylık 4000 5000 euroya faizi çatır çatır yersin.
-
İnşallah bu fani ömrümüzde o günleri de görürüz. Ama ben 45 yaşındayım ve bu ülkede hiç birşeyin iyiye gittiğini görmedim. Ekonomi her zaman kötü, eğitim sistemi hiç olmadığı kadar berbat. Say say bitmez. Tabi bunları kendi açımdan diyorum. Yoksa yandaş olsak herşey güllük gülistanlık.
-
inşallah. dostum ben de bildim bileli ülkede ekonomik hep kötü idi. önceden çok kızıyordum ama sonraları anladım ülkenin durumunu. bu zamanda dünyaya gelmişiz, iyi yada kötü değil bu bir durum sadece. iyinin iyisi de var, kötünün kötüsü de. Allah yarınlarımızı kötü eylemesin.
-
Konu dolar enflasyonumu?
ben onunla ilgili birşey denişmiyim?
dolar artacak dediği için tutuklananlar,
dolar alın mı demiş!
valla çok ilginçsiniz!
sokaktaki çocuga söyleyin, sağda solda demesin!
ben dolar artacak diyorum ama tutuklanmıyorum. ve bunu her yerde söylerim hiç çekinmem. öyle bir korkum yok. emininim sende çekinmeden korkusuzca söylüyorsundur.
herksin bildiğini söyledikten sonra şimdide çoğu kişinin bilmediğini yine söyleyeyim
Dolar almak salaklıktır.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
internette 3-5 resim bulup, benzetip kore'ye bağlayınca nasılda mutlu olmuş. işte bu kafa pırıl pırıl. oturduğu yerden eleştiren, fok atan kendi hiç bir zaman bir şey yapmayan kitle.
|
Allah Allah! bunların da öncesinde amerika üzerinden kore'ye itelenmiş versiyonları varmış. Allah Allah garip şekilde bizim bayraktar bros öncesi kore'ye yine amerikan itelemesi diğer sistemler de benzer : Allah Allah yine garip şekilde bizim balistik füzenin benzeri yine kore'de de varmış. hemde amerikan ortaklığı ile geliştirilme! ve daha benzer şeyler ... ve hikmetse bu sistemlerin çoğu ukrayna'da rusya'ya karşı kullanılıyor! tam da amerikan ve batı mühimmatlarının yetmediği yerde harcamalık çerezlik misali... ben bi şüphelendim. Allah'tan bakanımız açıklamış da dönya özeründe ilg yerlı ve mıllı zıztemımızmıj. |
Benzer içerikler
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- telefonu webcam olarak kullanma
- spotify apple music aktarma
- whatsapp neden açılmıyor
- telegram numarasız hesap açma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X