Şimdi Ara

Türkiye Iq haritası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercihlerinizi yaparken buna da dikkat edin beyaz yerleri yazmayın Türkiye Iq haritası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaddarkerim22 -- 31 Temmuz 2023; 15:12:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• mhp genel merkezi mi hazırladı bu haritayı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tr*bzon yazmayın deccalin yuvası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşi ıq ya indirmektense alınan temel eğitimi dikkate almak daha mantıklı bence okuma yazma oranı gibi

Türkiye Iq haritası

isteyenler için daha ayrıntılı bilgi

Düzeltme:

Konu kesin farklı yerlere uçacak gibi o yüzden ben uyarıları yapayım bu işi nereye çekmek istersen oraya çekilir. Farklı açılardan bakarsak son 10 yılda temel eğitim alanındaki en belirgin artış ise bu sefer doğuda mesela incelemek isteyenler için;

Türkiye Iq haritası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasiretsizÇiftçi -- 31 Temmuz 2023; 15:46:40 >

• Yalandır.

TR nin sayılı isimleri doğudan çıkmadır.

Batının iq su doğuya göre düşük demiyorum, doğu da zeki insan fazladır diyorum.

Hem iq testi çok saçma testlerdir. Batının hazırladığı testi doğunun çözebilmesini beklemezsin.

• şşşşt Türkiye Iq haritası 

• Okuma yazma ile iq orantılı mı hocam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • raste kullanıcısına yanıt
    Kaynak Wikipedia hocam ister inan ister inanma

• fettah7ve7 kullanıcısına yanıt
    Neye dayanarak yalan diyorsunuz hocam test bu yalanlık bir durum yok yani

• gaddarkerim22 kullanıcısına yanıt

Hocam gündelik hayatta meşguliyet ne ise, onu daha fazla anlarsın, kavrarsın ve çözüm üretirsin. Batı, kendi uğraşlarını kağıda dökmüş, yapanın yüksek iq su var demiş.

Bu bir saçmalık sayılır. En basit örnekle; Bir mimarın bir avukata, bina dikemiyorsun, düşük iq N var demesi gibi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 31 Temmuz 2023; 15:50:14 >
    Hocam biz kimseye gerizekalı demedik sadece IQ haritası paylaştık herkesin yeteneği farklı olabilir

Hocam dikkatli okursanız işi ıq gibi genel geçer olmayan verilerdense temel eğitime indirmek daha mantıklı olur dedim. Birde attığım linki dikkatli incelerseniz eğitimin görece daha düşük olduğu yerlerin sadece güneydoğuda değil anadolunun büyük bir kısmını kapsadığını görürsünüz (Yozgat dahil).

Yok hocam, "tercih yaparken dikkat edin" demek Tam anlamıyla "gerizekalı" anlamına gelmiyor ama "gerizekalı" anlamını da bir hayli karşılıyor.

Benim demek istediğim, bu iq saçmalığını kendi lehinize kullanmayın.

Bir arkadaş, eğitim oranlatını vererek kendi önermelerini haklı çıkarmaya çalışıyor. Bunun sadece eğitim oranı açıklanacak bir hali de yok kanımca.

Temelde iq yu, 3d düşünebilme, Analiz yeteneği, farklı bakış açıları diye bazı genellemelere sığdurmaya çalışmak yanlıştır. Kaldı ki. Anadolu insanı ile batı insanı arasında verilen temel eğitim farkı, teknolojiye erişim, çevre ve anne veya baba seçenekleri devreye giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 31 Temmuz 2023; 16:39:50 >
    Benim nereli olduğumu nereden biliyorsun hocam ne lehi birileri Iq testi yapmış bende paylaştım dikkat edin dedim sadece olay bundan ibaret batılı değilim bu arada

Hocam elbette sizin ne kastettiğinizi sadece siz bilebilirsiniz.

Ama biz diğerleri, kurduğunuz cümlelerin yorumunu yapar ve kendimizce anlamaya çalışırız.

Eğer yanlış anladığımı düşünüyorsanız sizden özür diliyorum.

Demek istediğinizi Doğru anlamışsamda, ben sizin yanlış bir düşünceye sahip olduğunuzu söylemek istiyorum. Göreceli bir şey, haklı veya haksız olmak.

• Konu sahibinin kurduğu cümleler, sizin söylediğinize önyargılarla okumamı sağladı hocam.

Demek istediğinizi yanlış anladım.

Okuma yazma oranları ile iq testi sonuçları orta derecede birbirine paralel, siz de bunu demeye getirdiniz. Evet bu konuda haklısınız.

Ama okuma yazma oranı bilmek veya yapılan iq testlerinde, yüksek iq sonucu çıkanın daha zeki olduğunu söylemek yanlıştır diyorum ben.

Genel anlamda her yapılan İq testine olumsuz bakıyorum. testlerin sonuçlarına inanmıyorum. Zeka, bir test ile ölçülemeyecek bir şey diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 31 Temmuz 2023; 16:46:56 >
    Hocam iq nun zekayla alakası yoksa neden gelişmiş ülkelerin ıq ortalamaları yüksek oluyor bugün Avrupa'nın en yüksek ıq su Almanya da en düşük Sırbistan ikisinin de durumuna bak.Sen belki bu haritada beyaz görünen yerlerden birinde yaşıyorsun doğal olarak bu seni sinirlendirdi ama gerçekler böyle hocam ayrıca bunlar ortalama herkes aynı olacak diye bir şey yok

Evet hocam herkesin aynı olacak hali yok ama tüm batının tüm doğudan daha zeki olacak bir hali de yok.

Bir insana eğitin verilince, iq testi sonucunun daha yüksek çıkacağına inanıyorum.

Arka dışım bir oyun oynuyor, mübarek çok da iyi oynuyor. Ben onunla oynayınca, yanında sönük kalıyorum. Bu halde iken benden daha iyi performans sergilemesi, benden daha zeki olduğu anlamına gelmez.

Ben de başka bir konuda önündeyim dir vb...

Batının Bir oyunu var. Bu oyunu iyi oynayan, daha zekidir diyet. Bazılarımız da insanın, iq oyun sonucu ile zekasını bir tutuyor...

Eğitim verilince zeka artmaz,

zeka bir yeterliliktir. Artıp azalmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.