Şimdi Ara

Vodafone Türkiye'nin güncel abone sayısı açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone Türkiye, 2024-25 mali yılı ilk çeyrek sonuçlarını açıkladı. 2024’ün Nisan-Mayıs ve Haziran aylarını kapsayan bu dönemde şirketin servis gelirleri 17,7 milyar TL olarak gerçekleşti. UMS 29 (Yüksek Enflasyonlu Ekonomilerde Finansal Raporlama ile İlgili Uluslararası Muhasebe Standardı 29) standartlarına göre ise servis gelirlerinin 18,1 milyar TL olduğu belirtildi. 2023'ün aynı döneminde servis gelirleri 9,2 milyar TL olarak açıklanmıştı.

Vodafone’un abone sayısı ne kadar?

Haziran sonunda Vodafone Türkiye’nin mobil abone sayısı 25,3 milyona ulaştı. M2m (makinelerarası iletişim) dahil toplam abone sayısı 30 milyon oldu. Şirketin faturalı abone sayısının 19,9 milyona yükseldiği ve müşterilerin yüzde 78,5’ini faturalı abonelerin oluştuduğu açıklandı. Vodafone Türkiye’nin sabit genişbant abone sayısı ise 1,4 milyon olarak kayıtlara geçti.

Ayrıca Bkz.BTK'nın Instagram'a erişim engeli uygulamasının asıl nedeni ne?

Mobil veri kullanımında yüzde 10 artış

Nisan-Haziran 2024 döneminde müşteriler 1.268 petabyte mobil veri kullandı. Geçen yılın aynı dönemine kıyasla mobil data kullanımı yüzde 10,1 artış gösterdi.

Vodafone’un Vodafone Yanımda ve Online Self Servis gibi dijital kanallarını kullanan aylık aktif müşteri sayısı 17,1 milyona ulaştı. Vodafone’un dijital kanallarını kullanan müşterilerinin aylık toplam işlem sayısı 318 milyonu aştı.

• Vodafone'un dünya çapında 500 milyondan fazla abonesi vardır ilk üçe girer büyük ihtimal.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye de hız bakımından gelişmeleri var.

Ayrıca inanıyorum ki, 5G geldiğinde önümüze inanılmaz mobil tarifeleri ile geleceklerdir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yokizm. kullanıcısına yanıt
    5,5G lütfen

• Şirket yüzünden maruz kalıyorum, yoksa eziyet bir operatör.

• Yıllar önce bir ihaleyi canlı izledim. Üç operatör ihale masasında. İhale başladı; frekanslar söylendi düşük frekanslar okundu en alttakileri turk telekom topladı 1-2 frekansı vodafone aldı. Sonra yükseldi frekanslar turk telekom ve vodafona birlike aldı, sonra frekanslar az daha yükseldi yine vodafone, türk telekom ve birkaçını da turkcell aldı. Sonra orta ve üst frekanslara geldi turkcell hepsini topladı bu defa diğer operatörler birkaç frekans aldı. O günden beri turkcell pahalı da olsa başka operatöre geçmedim. Turktelekom kullandım 2016-2017 dönemlerinde şehir merkezi dışında çekmiyordu. Vodafone denemedim hiç ama benim için çile gibi bir dönemdi turktelekom deneyimi. Şuan da nasıldırlar bilemem ama turkcell hızına yetişebileceklerini zannetmiyorum.

• Dünya çapında büyük olabilirler ama ülkemizde maalesef çok kötü, ev internetimi ve cep hattımı vodafona geçirdim fakat evdeki internet belirttikleri hızlara ulaşmıyor üstelik bana altyapınız ne destekliyorsa odur diyorlar ama bir önceki internet sağlayıcı vodafondan daha hızlı internet vermişti bunlar kandırabildiklerini kandırıyorlar, cep hattım turkcellde iken mobil internet hızım 25-30 larda ve acil işlerde laptopa bağlayınca hiç bir sorun çıkmıyordu, şuan vodafon ise 7-9 arası hız veriyor, laptopa bağlamak mı? google bile açılmıyor..

BU DURUMU DEFALARCA ANLATTIM, BU İŞLERDEN ANLAMAYAN BİRİ OLSAM BENİ ÇOK GÜZEL KANDIRACAKLAR.. UZAK DURUN, SÖZLEŞMELERİM BİTİNCE İSTERSE 500 TL FARK OLSUN BUNLARA KENDİMİ MAHKUM ETTİRMEYECEĞİM.

• Muğla da sorun yaşamıyorum gayet iyi ama eşimin memleketine gittiğimde resmen süründürüyor, evde telefon çekecek yer arıyoruz.

• Yarın itbariyle 8 abone kaybetti.

• Esxici E kullanıcısına yanıt
    O ihaleyi canli izlemistim bende. Vodafone cekme telekom cekmeme olayi cok baska bir olay tabii ihaleden bagimsiz. Vodafone cekiyor gorunup dusuk kapasite aldigi icin ihalede kullanicilara yetemiyor buda aslinda cekiyor goruntude ama internet pert oluyor. Telekomun ise sorunu ilk piyasaya girdiginde 900 mhze sahip degildi bu ihalede bu acigi o frekanslari alip belli oranda kapattiktan sonra artik eskisi kadar en azindan cekim sorunu olmuyor ki zaten en iyi kapasiteli frekanslar turkcellde oldugundan onun hic biri yarisma sansi yok bu asamada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 3 Ağustos 2024; 7:59:43 >
  • Yaklaşık 10 sene kullanıp bu sene TT'a geçtim rahat ettim.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. 30-40 tl fazla veririm ama Turkcell kullanılırım. Daha beni yarı yolda bırakmadı hiç.

• Vodafone cekmiyor diyenler artik dilllere oturmus komikllik suan Turkcell'den hatta bir tik onde son 2 yil iyi yatirimlar yapti.

• adamlar faturalı 20 milyon abone sayısına ulaşmışlar. her ay tıkır tıkır paralar hesaplarına gidiyor. para basıyorlar. vay bee.

• vodofon çekmiyor

• bence ttden bile kötü çekim gücü

• ne arab telekoma, ne de ensarcı telekoma paramı yedirmem. elin dingilizi alsın en azından adamcılık yapmaz. kurumsal firma. vodafone çekmiyor diyenler de en hafif tabirle teknolojiden hiç çakozlamayan saftrikler. piyasadaki sar değeri en düşük telefonlardan birine sahibim. öyle bir çekiyor ki. hele birde amiral gemi telefonu olsa varya. olanlar bu işten anlamıyorsa O telefonlara niye o kadar para saçıldınız derim. bir telefonun çekmesi ayarlarla ilgilidir. apn lte taşıyıcı frekans cat modem vs bunları elden geçirmeniz lazım...

• Turknetli T kullanıcısına yanıt

Vodafonmu kurumsal firma :D

Bu arada çekmiyor evet. Bırak amiral gemisini o frekanslar ile titaniği getirsen yetmez. Bknz 4.5g ihalesi sonuçları. En kalitesiz frekans aralığına kim sahip tahmin edin bakalım..

"Bir telefonun çekmesi ayarlarla ilgilidir" bu kısma sesli güldüm, harbi telefonun kendi alt işletim sistemine sahip modem bölümüne müdahale edebileceğini mi zannediyorsun? (Telefonların kara kutusu derim ben modeme herşey şifrelidir ve patentli teknoloji yuvasıdır çünkü.) Modem konfigrasyonun neredeyse tamamı nvramde kilitlidir, müdahale edemezsin, 4.5g / volte / vowifi profilleri bile orada. Fabrika yapar o ayarı ki ilk 4.5g geldiğinde insanların bazı telefonlarda volte falan açamamalarının nedenide budur, çünkü telefonlarda TR operatörlerinin profili yoktu. Cihazları rootlayarak profil atmaya çalışıyorlardı düzeltmek için. OS altında en fazla şebeke ve bant seçimi yaparsın hepsi o kadar.

Apn(doğrulama) ayarları layer 3-5 filan olabilir ancak (anlamak için OSI modeli ne önce onu öğrenmeniz lazım tabi) ki apn ayarlarının baz istasyonun iletişim kalitesiyle alakası kelimenin tam anlamıyla sıfır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 7 Ağustos 2024; 6:58:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çoğu kişi çekmiyor diyor vodafone için fakat evimizde 3 operatörden de hat var Turkcell’in 3G,E çektiği yerde 4G 35-40 bazen 65mbps aldığı oluyor bu dediğim yerler kırsal bir alanda turktelekom lte çekiyor fakat 8-10 arası hızlarda gidiyor vodafone gerçekten son zamanlarda kendini baya geliştirmiş durumda altta eklediğim ekran görüntüsü geç saatlerde gün içinde 35-40 arası geziyor ve bu değerler kırsal alanın bir çok yerinde böyle tabi bölgeye göre farkındalık gösterebilir ama ben kişisel olarak memnunum
    Vodafone Türkiye'nin güncel abone sayısı açıklandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ;Furkan; ; kullanıcısına yanıt
    Kimse vodafone icin 4G si cekmiyor filan demiyor ki zaten. Ayrica her operatorun iyi yada kotu oldugu veya hic cekmedigi yerler var. Sorun zaten kirsal ve nufus yogunlugu az olan yerlerde degil. Bilakis kalabalik olan yerlerde internet hizi pert oluyor. Bakiyoruz full cekiyor gorunuyor ama hiz testi yapınca cikan sonuc 0.05 mbit filan olabiliyor. WhatsApp mesaji bile gitmeyebiliyor. Sahsen cok kez yasadim bunu ve en buyuk sorunu bu vodafone'nun. Sebebini de zaten az bucuk bu islerden anlayan herkes biliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.