Şimdi Ara

Vodafone Türkiye'nin güncel abone sayısı açıklandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çekmiyor deyimini 4g ye kısıtlı bir şekilde yazmadım aslında bu konuda ve forumdaki diğer konularda direk çekmiyor yazan kişileri gördüğüm için söylüyorum dediğim gibi kişiye ve dediğiniz gibi nüfus yoğunluğuna göre değişkenlik gösterebilir yazımda bi diğer demek istediğim Turkcell ve turktelekom aynı bölgelerde bu şekilde çekim kalitesi varken vodafone nin geliştirmesi adınaydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Vodafone cekim iyi zaten ama hiz berbat malesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • phasan P kullanıcısına yanıt

Evet haklısınız bu benim yaşadığım yerde böyle fakat az çektiği yerlerde 15-20 lere kadar düşüyor diğer operatörler LTE çektikleri yerde 100 den aşarı düşmüyor.

Bende onu anlatmak istedim zaten onceki mesajimda. 3 operatorude kullanan biri olarak sunu soyleyebilirim

Internet hizi icin
    1. Turkcell
    2. Turk Telekom
    3. Vodafone

Genel cekim kalitesi olarak
    Turkcell ve vodafone bence kafa kafaya
    Turk telekom onlarda geride.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ;Furkan; ; kullanıcısına yanıt
    Tt ve vodafone kullandim ankarada yasiyorum cogu yerde test ederim tt vodafoneden iyi vodafone cekim iyi olsa da hizdan dolayi netgsm gectim

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    ankara genelinde tt ile turkcell cekimi iyi isim geregi bartin gitmem gerekli 2 gunlugune otelde kaldim 3 operatorde cekim dusuktu bundan dolayi bolgeden bolgeye degisiyor cekimler

• Esxici E kullanıcısına yanıt

Turkcell hem 3G de hem 4G de en iyi frekanslara tonla para döktü. Buna rağmen bu kadar sorunlu olması bana garip geliyor. En berbat frekansları alan Vodafone bile şuan bir şekilde hız sorununu çözdü, Türk telekom ise zaten 4G nin en başından beri iyiydi adamların Fiber ağı çok geniş. Ama Turkcell in çekim ve hız olarak ciddi sorunları var, başta en iyisiydi ama sonradan diğerleri gelişirken bunlar altyapıyı çok bozdular.

• Esxici E kullanıcısına yanıt

Türk telekom 2018 sonrası kendini baya düzeltti. Tam o yıllarda geçmiştim şehirin az dışında hemen şebeke gidiyordu, güncel olarak ise neredeyse her yerde 4G altyapıları var. Turkcellden çoğu konuda iyi olduğunu düşünüyorum şahsen.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Zaten fiyat olarak hepsi hemen hemen aynı seviyelere geldi. O yüzden Turkcell ile devam ederim ben. Taki bir gün müşteri hizmetleri canımı sıkana kadar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu gidişle zaten 3 operatorde de insanlar 1 er yil kalacaklar. Sabit mobil abone cogunlukla ileri yaş grubunda veya maddiyati dusunmeyen kisilerden olusacak. O yuzden abone sayilari da giderek birbirine yaklasacak gibi gorunuyor. 3 gundur vodafone kullaniyorum. Turkcell disardan gelen aboneye 3te 1 fiyati veriyor ama icerideki aboneye ister git ister kal diyor. Ve bunu 3 operator de yapiyor.

• turuncutimsah T kullanıcısına yanıt

Vodafone ve Türk Telekom genelde ikna teklifleri sunuyor ki o teklifleri de bazen yeni müşteri kampanyalarından bile ucuz veriyorlar. Ama Turkcell gidersen git bana ne gitmezsen uçuk fiyatlarıma katlan diyor 😀

Not: senede bir operatör değiştirme olayı tüm müşterinin tek operatörde yığılmaması için rekabet kurumu tarafından desteklenen bir olay bu arada, yeni bir şey değil sadece fiyatlar arttıkça daha çok göze batıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 10 Ağustos 2024; 1:21:53 >
  • Başkent ilçe merkezine 20 km mesafede bir köyde Vodafone ve Turk Telekom tek çubuk dahi şebekesi yok..2024 yılında hemide..25 -30 milyon abonesi varmış da, bize faydası neymiş, Andersen'den masallar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 10 Ağustos 2024; 11:29:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara'nın göbeğinde, çalıştığım yerde çekmiyor. En baba telefonda bile çekmiyor.

Muhteşem diyenler hangi kafada acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet hocam hız konusunda dediğim gibi tt ve Turkcell ile kıyaslanmaz Netgsm en iyi tercih olmuş.

• Arkadaşlar 8 gündur vodafone kullaniyorum. Istanbulda ikamet ediyorum. 3 yil once de 1 sene kadar vodafone kullanmistim internet hizi felaketti. Şu anda bir turkcell olmasa da sanki kat kat hizlar iyilesmis gibi geldi. Ya da bana mi denk gelmedi anlayamadim acikcasi

• Haklısınız. vatandaş, rekabet kurumunun umurunda değil tabi. Her yıl aynı tartışmayı yaşasınlar, aynı dertlerle uğraşsınlar, huzur bulmasınlar, umurunda değil.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.