Şimdi Ara

@@@@TÜRKİYE-İSVİÇRE@@@@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: alpyanar

aynı noktaya daha üstte parmak basmıştım arkadaşlar kendi kafalarından kadro yazarken
    quote:

herkes kadro yazmış ama oynamayacak futbolcular var arkadaşlar. isterseniz biraz araştırıp yazın
    Cezalı oyuncular: Hamit ve Emre (bunlar benım bildiklerim)

İKİNCİ MAÇIN KADROSU SAYIN BİZİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN BU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıcanelka -- 9 Kasım 2005, 15:06:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: morbid

quote:

maç ne zaman?...

DALGAMI GEÇİYORSUN BABOLİ SEN MAÇ NE ZAMAN DİYE, GERÇİ, BENDE TAM OLARAK BİLMİYORUM NE ZAMAN OLDUĞUNU AMA CUMARTESİ VEYA PAZAR GÜNÜNDE, EN AZINDAN O KADARINI BİLİYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nıcanelka -- 9 Kasım 2005, 15:11:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nıcanelka

quote:

quote:

maç ne zaman?...

DALGAMI GEÇİYORSUN BABOLİ SEN MAÇ NE ZAMAN DİYE, GERÇİ, BENDE TAM OLARAK BİLMİYORUM NE ZAMAN OLDUĞUNU AMA CUMARTESİ VEYA PAZAR GÜNÜNDE, EN AZINDAN O KADARINI BİLİYORUM

• baba manyaksın sen yaa
    NOT: Maç C.tesi Saat 21:45te Kanal D'de
    quote:

Orjinalden alıntı: nıcanelka

quote:

quote:

maç ne zaman?...

• EVET ŞANSALIN TABİRİYLE " KIZILCA KIYAMETİN KOPMASINA " YALNIZ VEDE YALNIZ BİR GÜN KALDI, EN İYİSİ GOLLÜ BERABERLİK, BURADAN TÜM TRAFİK MAGANDALARINA SESLENİYORUM, NE YAPIN EDİN BUGÜN VEYA YARIN İLKER YASİNİN ARABASINA ÇARPIN, YOKSA BU ADAM MAÇI KATLEDER

• Milli takımdan umutlu değilim maalesef..kazanıyoruz ama futbol açısından geriye gidiyoruz.Terim her ne kadar futboldan ziyade sonuca yönelik dese de öyle oynamadan kazandıgımız için sanslı oldugumuz kabul etmek durumundayız..Eger sans yine yanımızda olursa kazanırız bu maçı aksi taktirde.........
  • BEN UMUTLUYUM, KÖTÜDE OYNASAK ÖNEMLİ OLAN KAZANMAK, GRUPTA İYİ OYNADIĞIMIZ HİÇBİR MAÇI KAZANAMADIK ÇÜNKÜ, ZATEN BU MAÇTA KÖTÜ OYNAMAYIZ, İSVİÇRE HİÇ FOUL YAPMAYAN, SADECE FUTBOL OYNAMAYA ÇALIŞAN BİR TAKIM
  • Türkiye ayrıca, 82 yıllık geçmişinde en fazla galibiyeti, 6 kezle İsviçre karşısında aldı.
  • Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, yarınki İsviçre maçıyla birlikte ay-yıldızlı ekibin başında 40. sınavına çıkacak.
    Terim yönetiminde oynadığı 39 maçta 20 galibiyet, 9 beraberlik, 10 yenilgi alan milliler, toplam 54 gol atıp, kalesinde 43 gol gördü.
  • bence kadroda olmaması gereken tek adam ümit özat yerine kaliteli bir sürü türk futbolcusu var ya bu adamın daha bir iş yaptıgını görmedim ama herkes cok begeniyor nedense
  • ümit kazma olabilir ama onun kazmalıgı sol kanatta oynatılmasından kaykaklanıyor. asıl yerinin orası olmadıgını biliyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: astral32

bence kadroda olmaması gereken tek adam ümit özat yerine kaliteli bir sürü türk futbolcusu var ya bu adamın daha bir iş yaptıgını görmedim ama herkes cok begeniyor nedense
  • ümit kazma abi..
    Yani daha söylenecek birşey yok ümit'in oynama sebebi , zamanında Kemalettin'in in oynamama sebebi ile aynı..Fatih TERİM ile aynı ideolojideysen istersen oduncu ol bu takımda oynarsın..Zaten Ümit FB'de de bu yüzden oynuyor..Ümit'İn futbolcu olarka son 2 sezonda yaptıgını herkesle oturur her maçı pozisyon pozisyon izleyerek tartışırım..

Ben isvicre t.direktörü olsam..Ümit'in karsısına 2 adam çakılı oynatırım bütün hücumları ordan yapıp daha ilk yarım saatte 3 farjka ulaşırım..TRT'nin voleybolcu yorumcusu onunla ilgili niye kimse yazı yazmıyor diye kendince serzenişte bulunmöuştu , kimse kusura bakmasın FB maçlarını izleyip Ümit'le ilgili yorum yazılacak olursa Ümit muhtemelen futbol oynamak istemeyecektir..Onmun bezgin halinden ben bıktım..Akşam işten çıkıp eve giderken nasıl yürüyorsam , Ümit'te öyle yürüyor sahada..Bırakın milli formayı FB'de formayı haketmiyor ki..Ama dediğim gibi Terim zamanında Tolunay'ı milli takımda banko oynatırdı , Tolunay GS'a geldiğinde 2 tane üstüste 90 dakika göstermemişti..Ümit'in milli takımda polmasını ben futbol dışı sebeplere baglıyorum.

Lütfen kimse Türkiye'De en çok orta yapan en çok kanat bindirmesini yapan Ümit'tir demesin..Çünkü FB'de o mevkiye kimi koysan aynı istatistigi elde eder , zira şuan FB'nin pozisyon ortalamaları (orta , şut , gol pozisyonları , bindirmeler , verkaçlar) diğer takjımların çok çok üstünde ümit'in bu klasmanda önde olması normal..

• Evden internete giremediğim için bu haftaki son mesajımı atıyorum:

MİLLİ TAKIMA SONSUZ BAŞARILAR, PAZARTESİ GÜZEL HABERLERLE BULUŞMAK DİLEĞİYLE...
  • Ben Terim' in yerinde olsam Ümit Özat yerine oraya başka oyuncu düşünürdüm. İlla 4 büyükten mi adam almak zorundalar. Hiç mi adam yok memlekette sol kanat anlamıyorum ki illa Özat. Kaldıki adam yanlış yerde oynuyor onunda suçu değil. Koy onu forvetin az arkasına uzaktan bir sürü gol atar.
  • kardeş isim versene öyle diyecegine? Tabiki illa 4 büyüklerden alacaksın diye birşey yok. Ama bir oyuncu alacaksan onun biraz da tecrübesine bakarsın. Ümit sol bek için kazma olabilir ama tecrübesi ile o acıgı kapatabılır. ha bi de şöyle birşey var. zamanında anadolu takımlarından oyuncular alınıp tecrübe kazanmaları saglanabilirdi. Bu yeni yeni yapılmaya başlandı. o yuzden gelecek daha parlak. Terim kendisi de söyledi su an yeni bir jenerasyon yaratma gibi bir düşüncemiz yok ilk amacımız almanyaya gitmek. ondan sonra revizyona gidecegiz. Dolayısıyla ümit özat dediğim gibi gerek tecrübe gerekse daha önce diğer oyuncularla birlikte oynadıgı için takıma alınmıştır (bence). Bir de şu yönden bakarsak: Ü.özat'ın yerine anadolu takımlarından bir oyuncu alırsa kötü bir sonuc karsısında terim'e seciminden dolayı oldukça tepki gelir Bunları cogaltmak mümkün.
    quote:

Orjinalden alıntı: M_I_A

Ben Terim' in yerinde olsam Ümit Özat yerine oraya başka oyuncu düşünürdüm. İlla 4 büyükten mi adam almak zorundalar. Hiç mi adam yok memlekette sol kanat anlamıyorum ki illa Özat. Kaldıki adam yanlış yerde oynuyor onunda suçu değil. Koy onu forvetin az arkasına uzaktan bir sürü gol atar.

• ilk maçı en azından berabere bitirip ikinci maçı kazanacağımızı düşünüyorum.

ama tahmin edildiği gibi kolay olmayacak...
  • Allahım İnşallah Türkiye Yener Golleri Tümer ve Hamit Atsın
  • hamit oynamıyor kardeş yukarıdaki mesajlara bak da öyle yaz
    quote:

Orjinalden alıntı: m@tr@k

Allahım İnşallah Türkiye Yener Golleri Tümer ve Hamit Atsın

• quote:

kardeş isim versene öyle diyecegine? Tabiki illa 4 büyüklerden alacaksın diye birşey yok. Ama bir oyuncu alacaksan onun biraz da tecrübesine bakarsın. Ümit sol bek için kazma olabilir ama tecrübesi ile o acıgı kapatabılır. ha bi de şöyle birşey var. zamanında anadolu takımlarından oyuncular alınıp tecrübe kazanmaları saglanabilirdi. Bu yeni yeni yapılmaya başlandı. o yuzden gelecek daha parlak. Terim kendisi de söyledi su an yeni bir jenerasyon yaratma gibi bir düşüncemiz yok ilk amacımız almanyaya gitmek. ondan sonra revizyona gidecegiz. Dolayısıyla ümit özat dediğim gibi gerek tecrübe gerekse daha önce diğer oyuncularla birlikte oynadıgı için takıma alınmıştır (bence). Bir de şu yönden bakarsak: Ü.özat'ın yerine anadolu takımlarından bir oyuncu alırsa kötü bir sonuc karsısında terim'e seciminden dolayı oldukça tepki gelir Bunları cogaltmak mümkün.
    quote:

Ben Terim' in yerinde olsam Ümit Özat yerine oraya başka oyuncu düşünürdüm. İlla 4 büyükten mi adam almak zorundalar. Hiç mi adam yok memlekette sol kanat anlamıyorum ki illa Özat. Kaldıki adam yanlış yerde oynuyor onunda suçu değil. Koy onu forvetin az arkasına uzaktan bir sürü gol atar.

NErede kapatıyor tecrübesiyle? Son 4 maçını izledim adamın lig maçlarıda dahil olmak üzere sürekli adam kaçırıyor. Orta yapamıyor çalım yok defans sıfır sadece 1 2 şutu var. Tecrübe diyorsan Ergün Penbe' yi koy oraya ondan kat kat daha iyi oynar.

• Ergün olayında haklısın. Ama sonuçta milli takımın basında gsli bir hoca var ve ümit'i aldıgına göre bildiği bişey var. Fatih Terim'den daha fazla bişey bildigini iddia etmiyorsun sanırım. Neyse bekleyip görecegiz
    quote:

quote:

kardeş isim versene öyle diyecegine? Tabiki illa 4 büyüklerden alacaksın diye birşey yok. Ama bir oyuncu alacaksan onun biraz da tecrübesine bakarsın. Ümit sol bek için kazma olabilir ama tecrübesi ile o acıgı kapatabılır. ha bi de şöyle birşey var. zamanında anadolu takımlarından oyuncular alınıp tecrübe kazanmaları saglanabilirdi. Bu yeni yeni yapılmaya başlandı. o yuzden gelecek daha parlak. Terim kendisi de söyledi su an yeni bir jenerasyon yaratma gibi bir düşüncemiz yok ilk amacımız almanyaya gitmek. ondan sonra revizyona gidecegiz. Dolayısıyla ümit özat dediğim gibi gerek tecrübe gerekse daha önce diğer oyuncularla birlikte oynadıgı için takıma alınmıştır (bence). Bir de şu yönden bakarsak: Ü.özat'ın yerine anadolu takımlarından bir oyuncu alırsa kötü bir sonuc karsısında terim'e seciminden dolayı oldukça tepki gelir Bunları cogaltmak mümkün.
    quote:

NErede kapatıyor tecrübesiyle? Son 4 maçını izledim adamın lig maçlarıda dahil olmak üzere sürekli adam kaçırıyor. Orta yapamıyor çalım yok defans sıfır sadece 1 2 şutu var. Tecrübe diyorsan Ergün Penbe' yi koy oraya ondan kat kat daha iyi oynar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.