avrupa bazılarına medeni gibi geliyor.tamam bazı konularda medeni olabilirler.ama insanlara saygı,insanlık gibi temel konularda medeni olamamıslardır bence. sadece isvicre macı degil galatasarayın eski maclarını hatırlayalım.avrupaya her gittigimizde hakaretler,satasmalar ve ardından suclu biz olurduk.her zaman onlar haklı biz suclu olduk bu tür olaylarda nedense.son isvicre macında iyice zıvanadan cıktılar.istiklal marsımızı ıslıklamak,acık pozisyonlara verilen yanlıs kararlarla hakkımızın yenmesi,oyunculara edilen kufurler,basın toplantı odasına bizimkilerin alınmaması gibi rezil olaylara ne kadar medeni olduklarını gosterdiler. ama sonucu sadece hakem ve bu olaylar etkilemedi tabi.biz de fazla iyi oynamadık ne yazıkki. bu macta emre var galiba.ayrıca hamit te geldi.halil ve hamit kardeşler oynarsa iyi birseyler olabilir.hakan sukur 11 de cıkmamalı sahaya.gerekirse sonra girsin oyuna. Allah yardımcıları olsun.İnsallah iyi oynarlar.Taraftarımızada cook is dusuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: turkmen ama sonucu sadece hakem ve bu olaylar etkilemedi tabi.biz de fazla iyi oynamadık ne yazıkki.
hayır sonucu sadece biz belirledik berbat oynadık. hakem penaltı hariç öyle aşırı hiçbirşey yapmadı . gene standart kendimizi avutma moduna girdik. işte öyleydi de böyleydi de. keşke hakkıyla birseydi maç da söyleyecek lafımız kalmasaydı. fark yemediğimize şükredelim.
bu sefer inşallah ders almıştırlar da çıkarlar adam gibi oynarlar turu geçerler. ben utnadım bu maçtaki oyundan.
@keles
Hocam iyi oynamadık,maçı hak etmedik diye bize yapılan saygısızlıklara göz mü yumalım? Ne demek bizden nefret etmekte haklı!!! O soysuzlar kim ki bizden nefret edecekler. Bugüne kadar Avrupa hangi konuda tutarlı olmuş,adalet vermiş ve MEDENİ olmuş ki bizden nefret etsin?
Bu avrupa goygoyculuğundan vazgeçin artık!!!
quote:
Orjinalden alıntı: GS_1905 Bu avrupa goygoyculuğundan vazgeçin artık!!!
ben avrupalılardan nefret ederim arkadaşım. özellikle fransız domuzlarından. goygoyculuk falan da yaptığım yok (her ne ise) . bu yapılanlar ve bu düşünce ile biz kendimizi bıçaklıyoruz, adamlara koz veriyoruz. zaten türk düşmanı herifler. zaten sözüm ona yönetenler hergün iadei ziyaret yapıp kı* öpmeye gidiyolar anavatanlarına.
quote:
Orjinalden alıntı: keles
quote:
Orjinalden alıntı: GS_1905 Bu avrupa goygoyculuğundan vazgeçin artık!!!
ben avrupalılardan nefret ederim arkadaşım. özellikle fransız domuzlarından. goygoyculuk falan da yaptığım yok (her ne ise) . bu yapılanlar ve bu düşünce ile biz kendimizi bıçaklıyoruz, adamlara koz veriyoruz. zaten türk düşmanı herifler. zaten sözüm ona yönetenler hergün iadei ziyaret yapıp kı* öpmeye gidiyolar anavatanlarına.
Valla kusura bakma ama hiç nefret eder gibi durmuyorsun!!! Adamlara koz versek ne yazar? Biz onlara iyi davranırken her fırsatta tepemize biniyorlar.. Yani hem önemli değil deyip hem de onlara fırsat veriyoruz demen bana çelişki gibi geldi.....
Yani hep yapılanları sineye çekip öyle mi hareket edelim? Ya da bugüne kadar gösterdiğimiz sağduyu ne işe yaradı? Daha fazla mı saygı gördük!!
İsviçre milli takım oyuncusu kimdir ki Fatih Terime öyle bi hareket yapar? Bu mu avrupa medeniyeti!!!
avrupa mı medeniyet mi? buyur abi bişey mi dedin
24 SAAT KALDI, NE YAPIP EDİP ELEMEMİZ LAZIM, ZATEN YETERİNCE KORKTU PİSVİÇRELİLER
bu maçı garanti kazanacağız sanıyorum ve umuyorumki bunda tüm Türkiye hemfikir olmuş durumda.merak etmesin her türlü kazaancağız ama şu ümit özat oynamasa işimiz daha iyi olacaK.
quote:
hayır sonucu sadece biz belirledik berbat oynadık. hakem penaltı hariç öyle aşırı hiçbirşey yapmadı .
keles arkadasım penaltının dısında sahada fatih terime edilen kufur,bir isvicrelinin bizim oyuncu kulubesine top atar gibi yapması-ki bu kart cekilebilecek bir hareket- ve mac boyunca oyuncuların maruz kaldıgı fauller yuzunden isvicrelilere gerekli kartları cıkarmaması bu hakemin macı penaltı dısında ne kadar hatalı yonettigini gosterir. ben diyorumki bizde kotu oynadık ve sonuca tabiki etkimiz oldu ama hakemin hataları goz ardı edilemez.ama biz simdi cıkıp hakem yuzunden yenildik dersek o da hatalı bir laf olur. diyecegim hakem sadece penaltıda hatalı degil bircok yerde hatalı davrandı.
İÇİMDE TURU RAHAT GEÇİCEĞİZ GİBİ BİR HİS OLUŞMAYA BAŞLADI, GERÇİ İLK MAÇTADA ÖYLEYDİ AMA OLSUN BELKİ BU TUTAR
arkadaşın kadro fikrine katılıyorum ama forvette necati'nin oynaması daha yerinde olurdu...
quote:
Orjinalden alıntı: nıcanelka
EVET ARKADAŞLAR MİLLİ MAÇA ÇOK AZ BİR SÜRE KALDI, BU MAÇ İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ YAZABİLİRSİNİZ... BANA GÖRE MİLLİ TAKIM ŞU KADROYLA MAÇA ÇIKMALI