Şimdi Ara

@@@@TÜRKİYE-İSVİÇRE@@@@ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: M_I_A

quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

hocam böyle renklere baglı yorum yapmayın. sen de o da şu da bu da. ortada bi basarısızlık avrsa herkesin sucudur. Ümit özat ve Salcuk'u da oynatan Terim'dir. Terim de GSlidir... Düşünmeden yazmayalım
    quote:

Ben anlamıyorum hakketen sizin futbol anlayışınızı. Hakan Şükür gol mü kaçırdı akşam? Yoksa penaltı mı atamadı? İndirdiği toplara ne Nihat koştu nede diğerleri. Maçın en berbat adamları Selçuk'la, Ümit Özat'tır. O kadar çok alışmışlar ki hakem ittirmesiyle maç kazanmaya dünde hakem UEFA başkanından ötürü şerefsizlik yapıp İsviçre lehina tutum sergileyince sapıttılar. Zaten Özat ne orta yapar, ne adam tutar, ne defanstaki açıkları kapatır... Ben anlamıyorum bu adam ya padişahın sol testisi ya da büyü müyü yapıyor teknik direktörlere kadroya alıyorlar. 3.ligden alelade koy bir sol kanat oraya o adamdan daha iyi oynamassa ne olayım! Keza o kadar çok kaçmaya başladı ki adamlar sonunda Terim Ergün Penbeyi sokmak zorunda kaldı. Umarım o futbol zekası olmayan adamın yerine formsuzda olsa yaşlanmışta olsa Ergün Penbe' yi oynatır.

Gayet açık hocam işte daha neyini düşüneyim. Fb hakem iteklemeleriyle kazanıyor. Oradaki futbolcularda buna alışmışlar. Ben olsam oradan bu futbolcuları değil defansta oynayan Önder Turacıyı alırım. Selçuk' un Fb mi hayrı varki milli takıma hayrı olsun. Fener maçlarını izlemeye gittiğimde en çok küfür edilen futbolcudur Ümit Özat. Sizde bunları kabul edin o zaman. Ayrıca Terim' in Gslı olup olmaması beni ilgilendirmiyor. Ben tarafsız gözle bakıyorum. Fbden bu futbolcular alınmaz kısacası. Farkettiyseniz Volkan' a bişi demedim. Zaten demekte öküzlük olur. Fakat hala Hakan' a inatla kötü diyenlerin futboldan anlamadıklarını ve anlayamayacaklarını iddia ediyorum. Hakan' ın görevini hala gol atmak sanan kişileredir bu lafım. 35 yaşında olup olmamasıda bana göre bir engel değil bence. Dünya kadar futbolcu var yaşı kemale ermiş ama canavar gibi top oynayan. Hakan' da bunlardan birisidir. Ğeşinden sürüklediği adamlar için bile kadroya 40 yaşında bile olsa alınır. Başka takımların kuklası olmayan her teknik direktör takımına katar.

AL İŞTE YORUMA BAK " BEN OLSAM ÖNDERİ ALIRDIM " BEN OLSAM BENDE GİLARDİNO YU ALIRDIM, ÖNDER MİLLİ TAKIMDA OYNAYAMIYOR DAHA ONDAN HABERİN YOK DEMEK HAKANIN GÖREVİDE GOL ATMAK DEĞİL, RAKİP DEFANS OYUNCULARLA KOVALAMACA OYNAMAK, 40 YAŞINDADA OLSA ALIRDIN DEMEK, OZAMAN FATİH TERİM HABER YOLLASIN SERMET ŞÜKÜRDE ANTREMENLARA BAŞLASIN BİR AY İÇİNDE FORMA GİRER, HAKANLA ÇİFT FORVET OYNARLAR, ONLAR İLERDE RAKİBİN DÖRT DEFANS OYUNCUSU PEŞTE KOŞUP DURURLAR, FB DEN ALMAYACAK TA HANGİ TAKIMDAN ALACAK FUTBOLCULARI, TROMSOYA ELENEN GS DEN Mİ

• takımın moralini bozdular hiç oynayamadık...
  • quote:

quote:

hocam böyle renklere baglı yorum yapmayın. sen de o da şu da bu da. ortada bi basarısızlık avrsa herkesin sucudur. Ümit özat ve Salcuk'u da oynatan Terim'dir. Terim de GSlidir... Düşünmeden yazmayalım
    quote:

Ben anlamıyorum hakketen sizin futbol anlayışınızı. Hakan Şükür gol mü kaçırdı akşam? Yoksa penaltı mı atamadı? İndirdiği toplara ne Nihat koştu nede diğerleri. Maçın en berbat adamları Selçuk'la, Ümit Özat'tır. O kadar çok alışmışlar ki hakem ittirmesiyle maç kazanmaya dünde hakem UEFA başkanından ötürü şerefsizlik yapıp İsviçre lehina tutum sergileyince sapıttılar. Zaten Özat ne orta yapar, ne adam tutar, ne defanstaki açıkları kapatır... Ben anlamıyorum bu adam ya padişahın sol testisi ya da büyü müyü yapıyor teknik direktörlere kadroya alıyorlar. 3.ligden alelade koy bir sol kanat oraya o adamdan daha iyi oynamassa ne olayım! Keza o kadar çok kaçmaya başladı ki adamlar sonunda Terim Ergün Penbeyi sokmak zorunda kaldı. Umarım o futbol zekası olmayan adamın yerine formsuzda olsa yaşlanmışta olsa Ergün Penbe' yi oynatır.

Gayet açık hocam işte daha neyini düşüneyim. Fb hakem iteklemeleriyle kazanıyor. Oradaki futbolcularda buna alışmışlar. Ben olsam oradan bu futbolcuları değil defansta oynayan Önder Turacıyı alırım. Selçuk' un Fb mi hayrı varki milli takıma hayrı olsun. Fener maçlarını izlemeye gittiğimde en çok küfür edilen futbolcudur Ümit Özat. Sizde bunları kabul edin o zaman. Ayrıca Terim' in Gslı olup olmaması beni ilgilendirmiyor. Ben tarafsız gözle bakıyorum. Fbden bu futbolcular alınmaz kısacası. Farkettiyseniz Volkan' a bişi demedim. Zaten demekte öküzlük olur. Fakat hala Hakan' a inatla kötü diyenlerin futboldan anlamadıklarını ve anlayamayacaklarını iddia ediyorum. Hakan' ın görevini hala gol atmak sanan kişileredir bu lafım. 35 yaşında olup olmamasıda bana göre bir engel değil bence. Dünya kadar futbolcu var yaşı kemale ermiş ama canavar gibi top oynayan. Hakan' da bunlardan birisidir. Ğeşinden sürüklediği adamlar için bile kadroya 40 yaşında bile olsa alınır. Başka takımların kuklası olmayan her teknik direktör takımına katar.

Hocam bak işte başkası hakan'a laf etti diye sen de Fbli oyunculara laf ediyorsun ve onlarla aynı seviyeye iniyorsun. sabahtan beri söylüyorum bi başarısızlık varsa suc herkesindir. sadece ümit serkan hakan hüseyin demek olmaz.
    NOT: Önder Turacı Milli takımda oynayamaz. Tercihini belçika'dan yana yapmış sanırım zamanında. Fatih Terim de bundan dolayı cok üzgündü. Daha önce söylemişti.

• hakana bende laf attım..
    ben gsliyim..

Hakan artık milli takıma yarardan çok zarar veriyor..bırakması lazım..

yanlız hakan değil..selçuk hüseyin ümit özat..bunlar üst düzey maçlara çıkacak adamlar değil..ama kimi çağıralım derseniz yok adam mecburiyetten..

Türk futbolu büyük düşüş içinde..gerek milli gerek klüp bazında..
    bi tek fenerbahçede kıpırdanma war(oda çok ahım şahım bişi değil) buda yabancıları sayesinde..

bi daha dünya kupasında,avrupa kupalarında türkiye dedinmi korkan rakip zor buluruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 13 Kasım 2005, 21:30:38 >
  • quote:

quote:

quote:

hakan 40 yaşındada olsa alınır sonrada 2006 worldcup yerine baba alınır

• 1999 Champions League Finali. 120 inci dakika! Bayern Münih 1:0 önde ve bir anda Manchester 2:1 öne geciyor, iki golü 2 Dakika icinde atiyor ve Kupayi aliyor.

Yeterki inanalim, biz bu Maci farkli bile aliriz.

Yanliz dünkü mac korku verici, tamamen yanlis taktik ile sahaya cikip, Isvicreye maci hediye ettik.

YILDIRAY BASTÜRK, EMRE, HASAN SAS, TÜMER olmadigi veya kötü oynadigi zaman bizim Milli Takim sifir!
    Bizim Türkiyede oynayan Türk Futbolcularini gördük yine. Cogu 100.000 Euro bile etmez. Kulüp Baskanlari kesinlikle gelirlerini yariya indirmeli, bakin o zaman nasil oynuyorlar....
  • Dostum ben şahsen Hakan'ın maçta elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Maç boyunca belki de rakip kaleyi bulan 2 top vardı, ikisini de Hakan vurdu. Özellikle ilk yarıda topu rakibinden sağa çekerek vurduğu şut çok güzeldi ama kaleci iyi yer tutmuştu. Maçta Hakan'dan öne eleştirilmesi gereken bir çok futbolcu var. Özellikle de Nihat, bence takıma hiçbir katkı sağlamadı.

quote:

Orjinalden alıntı: RccP

hakana bende laf attım..
    ben gsliyim..

Hakan artık milli takıma yarardan çok zarar veriyor..bırakması lazım..

yanlız hakan değil..selçuk hüseyin ümit özat..bunlar üst düzey maçlara çıkacak adamlar değil..ama kimi çağıralım derseniz yok adam mecburiyetten..

Türk futbolu büyük düşüş içinde..gerek milli gerek klüp bazında..
    bi tek fenerbahçede kıpırdanma war(oda çok ahım şahım bişi değil) buda yabancıları sayesinde..

bi daha dünya kupasında,avrupa kupalarında türkiye dedinmi korkan rakip zor buluruz..

• Hakan Şükür derim Ersun Yanal derim Fatih Terim derim Galatasaray derim.
  • böyle futbola böyle sonuç çok normal
    bide yabancı sınırlaması kalkın diyoruz milli takımda oynayacak adam yok birde yabancı futbolcu hayranlıgı yapıyoruzz hala
  • İNŞALLAH BİR MUCİZE OLUR VE ELERİZ İSVİÇREYİ, 2006 DA OLMAMIZ LAZIM
  • PİSVİÇRELİLER ŞAŞIRMIŞTIR BU AKŞAMKİ OLAYLARDAN SONRA, KİMLERLE AŞIK ATTIKLARINI ANLAMIŞLARDIR ARTIK
  • az bile yaptık
  • ASLINDA ŞİMDİ İŞ ÇIRAĞAN KEMPİNSKİ OTELİNİN MÜDÜRÜNE VE ÇALIŞANLARINA KALDI, BUNLARIN ÇAYLARINA KAHVELERİNE TÜKÜRSELER, YEMEKLERİNE MÜSHİL KATSALAR, BANU ALKANIN VE AJDARIN CD SINI TAKSALAR VE SABAHA KADAR YÜKSEK SESLE BUNLARA DİNLETSELER, SABAH KALKTIKLARINDA BUNLARI HER GÖREN GÖREVLİ YÜZLERİNE TÜKÜRSE VE TÜRKİYEDE BU ADETTİR, BU MİSAFİRE SAYGIYI GÖSTERİR DESELER,SIRTLARINDAN SOPAYI, KARINLARINDAN SIPAYI EKSİK ETMESELER, GECE YARISI TURİSTİK GEZİ DİYE TARLABAŞINA BIRAKSALAR,BİTTİ BU KADAR BİZİMLE ÇAMURDA YARIŞILIR MI ÖĞRENSELER

• hocam manyaksın sen yaw.
    quote:

Orjinalden alıntı: nıcanelka

ASLINDA ŞİMDİ İŞ ÇIRAĞAN KEMPİNSKİ OTELİNİN MÜDÜRÜNE VE ÇALIŞANLARINA KALDI, BUNLARIN ÇAYLARINA KAHVELERİNE TÜKÜRSELER, YEMEKLERİNE MÜSHİL KATSALAR, BANU ALKANIN VE AJDARIN CD SINI TAKSALAR VE SABAHA KADAR YÜKSEK SESLE BUNLARA DİNLETSELER, SABAH KALKTIKLARINDA BUNLARI HER GÖREN GÖREVLİ YÜZLERİNE TÜKÜRSE VE TÜRKİYEDE BU ADETTİR, BU MİSAFİRE SAYGIYI GÖSTERİR DESELER,SIRTLARINDAN SOPAYI, KARINLARINDAN SIPAYI EKSİK ETMESELER, GECE YARISI TURİSTİK GEZİ DİYE TARLABAŞINA BIRAKSALAR,BİTTİ BU KADAR BİZİMLE ÇAMURDA YARIŞILIR MI ÖĞRENSELER

• En iyisi maç öncesi gecenin 4 ünde Ramazan Davulcusu gönderelim orayaBahşişte vermek zorundalar olmaz öbür türlü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nıcanelka

ASLINDA ŞİMDİ İŞ ÇIRAĞAN KEMPİNSKİ OTELİNİN MÜDÜRÜNE VE ÇALIŞANLARINA KALDI, BUNLARIN ÇAYLARINA KAHVELERİNE TÜKÜRSELER, YEMEKLERİNE MÜSHİL KATSALAR, BANU ALKANIN VE AJDARIN CD SINI TAKSALAR VE SABAHA KADAR YÜKSEK SESLE BUNLARA DİNLETSELER, SABAH KALKTIKLARINDA BUNLARI HER GÖREN GÖREVLİ YÜZLERİNE TÜKÜRSE VE TÜRKİYEDE BU ADETTİR, BU MİSAFİRE SAYGIYI GÖSTERİR DESELER,SIRTLARINDAN SOPAYI, KARINLARINDAN SIPAYI EKSİK ETMESELER, GECE YARISI TURİSTİK GEZİ DİYE TARLABAŞINA BIRAKSALAR,BİTTİ BU KADAR BİZİMLE ÇAMURDA YARIŞILIR MI ÖĞRENSELER

mantığa bak. adamlara çektirmediğimiz şey kalmadı kaç saat beklettik havaalanında. küfürler zırvalar. sebep ne? istiklal marşında ıslık mı? türkiye'de her maçta herkesinkini ıslıklamıyor muyuz?

sebep belli bo* gibi oynadık maçın hakkı isviçre4 türkiye1 di. şimdi arayalım bahaneleri, hakem öyle küfür edildi bize zart zurt.. bu ahmak kafayla daha bakalım nereye kadar gidicez. adamlar bin kere haklı nefret etmekten. gidin ingiltere ye. vaktiyle banka dolandırmış tüm adamlar türk. gidin avrupaya uyuşturucu işiyle kim uğraşıyor?

neyse derine dalmayalım. inşallah yeneriz çarşamba günü de gideriz almanya ya. amin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keles -- 15 Kasım 2005, 2:09:32 >

• İNGİLTEREDE BANKA DOLANDIRANLAR TÜRKSE, HEPSİNİ TEBRİK ETMEK LAZIM, İNGİLİZLER TÜM DÜNYAYI SOYUYOR,AVRUPADA UYUŞTURUCU İŞİNİ YAPANLAR TÜRK AMA PARAYI YİYENLER YABANCI, TÜRKLER AYAK İŞLERİNDE, YILLIK 50 MİLYAR EURO YU TÜRKLERE YEDİRİRLER Mİ, SADECE İSTİKLAL MARŞIMIZIN ISLIKLANMASI DEĞİL, SEYRETMEDİN Mİ MAÇI DAHA İLK DAKİKALARDA İSVİÇRELİ FUTBOLCU BİZİM YEDEK KULÜBESİNE HAREKET YAPIYOR, FATİH TERİME ANA AVRAT KÜFÜR EDİYOR FUTBOLCU, BASIN TOPLANTISI YAPMASINI BİLE ENGELLİYORLAR, FATİH TERİM BASIN TOPLANTISI YAPILACAK ODAYA GİRECEKKEN KİMLİK SORUYORLAR, BUNLARI TÜRKLER HANGİ AVRUPA MAÇINDA YAPTI, FUTBOLDAN BAHSETMEYE GEREK YOK ZATEN, REZİL OYNADIĞIMIZI FATİH TERİMN TAKIMI REZİL ETTİĞİNİ HERKES KABUL EDİYOR, HAKEM PENALTIMIZI VERMEMİŞ ONU BİLE KÜÇÜMSÜYOSUNUZ, PENALTI VERİLSE MAÇ 1-1 OLACAK İSTERSE ONDAN SONRA 2-1 OLSUN HATTA 3-1, 2-0 DAN DAHA İYİ SKORLAR,YOKSA HAKEM KÖTÜ OYNADIK DİYEMİ VERMEDİ PENALTIMIZI

• zaten bu hakem bir daha uzun süre bizim maçlarımızı yönetemez.
    yiyosa gelsin istanbula. dün pozisyonu verdi atv; lübos satılmışı pozisyonun
    hemen önünde ama cesareti yok penaltıyı vermeye. hemen faul çalıyo.
  • Penaltıyı verdi kararını değiştirdi bence yemedi korktu ikinci maçta biz korkutucaz hakemi. seyirciyle iyi oldu
    iswiçreyi böyle karşılamak kim ne derse desin savaş hiledir buda bi nevi savaştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endoplazmikredikulum -- 15 Kasım 2005, 13:03:38 >
  • ALÇAK HAKEM YAPILIR MI ULAN BU BİZE, 80 MİLYON İNSANIN HAYALLERİYLE OYNANIRMIIIIIIII

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.