Şimdi Ara

@@@@TÜRKİYE-İSVİÇRE@@@@ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu yıl türk takımlarımızın avrupada oynadıkları maçlar için "yazıklar olsun" ifadesini kullanmaktan ben bıktım ama bu sonuçları alanlar utanmadan sıkılmadan bu sonuçları almaktan bıkmadılar.

zoruma giden asıl şu: şu şerefsiz isviçrelilere meydanı bıraktık, adamlar kıçlarıyla bize gülüyorlar, eğleniyorlar, dalga geçiyorlar. bu şerefsizlere bu imkanı veren başta terim olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

tek suclu yanlıs kadro secimi we yanlıs taktikleri ile FATİH TERİMDİR..

Maçın özeti bu

+1907
  • sadece fatih terim'e yüklemeyin.elindeki futbolcularla en fazla yapacağı beraberlikle ayrılmaktı.Tamam taktik çok kötüydü ama futbolcular ne yaptıki kazanmak için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __MuLKiYeLi__

quote:

Orjinalden alıntı: éfulim

ya yorumları yaparken biraz olsun renkleri karıştırmayın ya

milli maç bu

suçlu varsa terim o kadar

haklısın gökhan abi terim suçlu ama bir kötü hakan kadar koşmayan hüseyinle selçuğun bir serkan gibi defans yapamayan kazma ümitin içlerinde isteksizlik olan bu insanların hiç suçu yok!!!

terimim taktik hatası vardı

takım ise toptan kötüydü ayırt etmiyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: CoNQueRoR

sadece fatih terim'e yüklemeyin.elindeki futbolcularla en fazla yapacağı beraberlikle ayrılmaktı.Tamam taktik çok kötüydü ama futbolcular ne yaptıki kazanmak için.

yaa bırak hocam yaa adamlar 1-0a razı gelmiyor pozisyon olcak kornere bırakıyor o durumda yani..ancak fatih terim mükemmel taktik ve oyuncu değişikliğiyle olmayan düzenin içine daha da ediyor düüşinki hüseyin stoper oynuyor vs vs..Ve 1 gol daha yiyoruz ..2-0 çok önemli bir skor ve isviçre çok kötü takım bence kimseyi yenemeyen takımdan 2 gol yedik helal olsun..
  • İkinci maçı alırız. Ama skor yetmeyebilir. Son golu yememeliydik.... 3-5-2 taktiği pahalıya patladı son anda...
  • BU KADAR KÖTÜ FUTBOL OYNANIR MI YA, AYIPTIR, KOSKOCA MAÇTA BİR ŞUT ÇEKEMEZMİ BİR TAKIM, NASIL BİR TAKTİK, NASIL BİR FUTBOL BU, FUTBOLCULAR DESEN TOPA KOŞMAKTAN, İKİ PAS YAPMAKTAN ACİZ, EMREYİ ÇOK ARADIK, TÜMER MAÇTAN ÖNCE FAZLA ISINDI GALİBA ADAM TOPA KOŞAMIYOR, NEYSE İKİNCİ MAÇTA EMRE OYUN KURUCU OLACAK AMA ARTIK ÇOK ZOR

• Gene GS-FB Hakan Fatih Terim'e döndü

Yazık

Tüm takım kötü oynadı.F.Terim naapsın?Oyuncuları sahada yürüyor.Adam zaten hasta iğneyle kenarda duruyor.Siz inanıyormusunuz normal bir Fatih Terimin bunları yapacağını.En olmadı devre arasında herkesi tokatlar gene değiştirir oyunu.

Hakan'la Ergün'ü oynatanlar utanıyosa Ü.Özat ı oynatanlar kahrolmalı bence
  • Arkadaslar bu macın rovansı oldugunu unuttunuzmu?Ayrıca herkes tuttugu takıma gore hedef gostermesin cunku sahada herkes kotuydu.İstanbulda biz bu takımı geceriz merak etmeyin....
  • Taktik inanılmaz kötüydü. Ama asıl sorun sağ ve sol bek oynayan oyuncularımızın defansif yönünün olmaması. Türkiyede yok doğru düzgün. Fenerbahçenin en zayıf kaldığı nokta da sağ ve sol defans oyuncularıdır. Milli takımda da ister istemez onları oynatmak zorunda kalıyoruz. Savunma yapan her oyuncu bireysel olarak çok kötüydü... Fatih Terim eski taktiği olan "in en iyi defans hücumdur" mantığı uygulansaydı eminim daha avantajlı bir skor olurdu...
  • Ben fatih terim de hata yok demiyorum ama tek suç onun değil.Hocam allah aşkına sahaya çıkan kadroya bak kalitesizliğine bak.
    quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

quote:

sadece fatih terim'e yüklemeyin.elindeki futbolcularla en fazla yapacağı beraberlikle ayrılmaktı.Tamam taktik çok kötüydü ama futbolcular ne yaptıki kazanmak için.

yaa bırak hocam yaa adamlar 1-0a razı gelmiyor pozisyon olcak kornere bırakıyor o durumda yani..ancak fatih terim mükemmel taktik ve oyuncu değişikliğiyle olmayan düzenin içine daha da ediyor düüşinki hüseyin stoper oynuyor vs vs..Ve 1 gol daha yiyoruz ..2-0 çok önemli bir skor ve isviçre çok kötü takım bence kimseyi yenemeyen takımdan 2 gol yedik helal olsun..

• İYİ Kİ BU FUTBOLU ERSUN YANAL OYNATMADI, ADAM VATAN HAİNİ İLAN EDİLİRDİ, YENMEK YENİLMEK ÖNEMLİ DEĞİL,FUTBOL BU YENERSİNDE YENİLİRSİNDE, AMA TÜRKİYE BU KADAR ACİZ, BU KADAR KÖTÜ,BU KADAR MAHKUM OYNAMAMALI, BİZ GRUPLARA VE PLAY OFF A SERİ BAŞI GİRDİK DÜŞTÜĞÜMÜZ DURUMA BAK, SON DAKİKALARDA OYUNA GİRENE BAK, ERGÜN, HALİL ALMANYADA NEREDEYSE GOL KRALI OLACAK BİZDE YEDEK
  • Defansif anlamda biz top oynamayı bil-mi-yo-ruz bu bugün feci bir şekilde ortaya çıktı ofansif anlamda da hiçbirşey yapamadığımızdan adamlar bunu çok iyi değerlendirdiler bence 2-0 azdı bile daha farklı da bitebilirdi buna rağmen umut var mı derseniz dört gün içinde bu takımın düzelmesi ne kadar mümkünse o kadar umut var!!!
  • Arkadaşlar hiç yoktan Milli Takım söz konusu olunca fanatik davranmayalım..
    Takım çok kötü oynadı ve Fatih Terim oyuna yeterli müdahaleyi yapamadı ama bu maçın rövanşı olduğunu unutmamalıyız..
    2-0 çok zor bir skor tur atlamak için ama imkansız değil..
    Bu maç için Fatih Terim'i asanlar kesenler, 2. maç tur atlarsak ne yapacaklar??
    Biraz daha sakin ve sağlıklı yorumlar yapmalıyız bence..
  • Dünya kupasında yokuz beyler kendinizi şimdiden alıştırın
  • Millet fatih terim yanlış kadro seçiminin kurbaı oldu. Mesela şimdi bir gökdeniz olsa ileride fatih nihat ikilisi oynasa. Arkadan tuncay ile emre bindirme yapsa. Bu maçı alırız. Ama bu dediğim kişlerden fahih ile gökdeniz oynayamayacağı için bir şey yok.

Türkiye geçmiş olsun. Almanyayı tvden izliyeceğiz.
  • GOL ATMAMIZ LAZIM, TÜRKİYENİN YURTDIŞINDAKİ EN İYİ OYUNCUSU ÇIKIYOR, NASIL BİR ANLAYIŞ, ANLAYAMADIM, HAMİT BUNDESLİGADA GOL KRALLIĞINA OYNUYOR 80. DAKİKADA OYUNA GİRİYOR, 2-0 İYİ SONUÇ MİLLİ TAKIM O KADAR KÖTÜYDÜ Kİ, İLKER YASİN İN ANLATIMI BİLE DİKKAT ÇEKMEDİ

• quote:

Kes sesini de bari rengini belli etme selçuk,ümit,serkan,tuncay çok bir şeymi yaptı sahada
    quote:

Orjinalden alıntı: dredd

hakan'la ergün'ü bu takımda oynatanlar utansın!!!

hiç futboldan anlamadığın belli oluyor. asıl sen çıkar at gözlüklerini!
    ben de isterim ümit'in yerine sağlam bir bek olmasını. sağ dışla orta açan bir sol bekten medet umuyoruz.bana türkiyede ümite ve serkana alternatif birer oyuncu söyle bakayım, isim verebilecek misin? YOK arkadaşıım YOK ama ben sana ligin en golcü takımının en az gol atan forveti hakan şükür'e 2 alternatif söyliyeyim. 1.si gecen senenin Türkiye gol kralı fatih tekke, 2.si de bundesliga'nın zirvesindeki halil.ahı gitmiş vahı kalmış, kendi takımında doğrudürüst oynayamayan ergün'den hiç bahsetmeyeyim.nasıl bir mantıkla oyuna alındı anlayabilmiş de değilim. tuncay kötünün iyisiydi, mağlubiyetten ötürü suçlanacak en son kişi tuncay olur.savunmasına yardım etti, iyi paslar cıkardı ama ne yazıkki değerlendirecek bir forvet bulamadı(!) selçuğu sorarsan o da çok kötü oynadı tamam ancak bundan önceki performansları istikrarlı olduğu için oynatıldı.

Ayrıca ben fatih terim'e kızmıyorum kızamıyorum...fethullah'ın adamı hakan şükür'ü oynatmadı diye ersun yanal'a bu dünyayı dar eden futbol bilginlerine(!) kızıyorum. sorarım size ersun yanal gitti fatih terim geldi değişen ne oldu? tümer'in iteklemesiyle geldiğimiz şu noktada sistem aynı, sistemsizlik desem daha doğru olur. ne bir organize hücum, ne bir kanat kombinasyonu, ne de orta sahada en basit kural olan üçgenler? nerede defans yerleşimi, duran toplarda adam paylaşımı? bu toraman'a alan savunmasını bırakıp orta sahada adam kovalamaya gitmesini söyleyen biri mi vardı acaba yoksa o da mı sistemsizlik içinde eridi gitti?artık ne değişirki şu noktadan sonra eriyip giden bizim almanya hayallerimiz oldu...kimse ümitlenmesin rövanş için...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumberOneMercury -- 13 Kasım 2005, 4:30:14 >

• Gs bitti milli takım bitti. Kimse kusura bakmasın.
  • tartışmayın beyler görünen köy klavuz istemez hakanın ümitin hüseyinin oynadığı milli takımdan medet umanınızmı vardı zaten geçmişler olsun 2010 a inşallah
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.