Şimdi Ara

@@@@TÜRKİYE-İSVİÇRE@@@@ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
2.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar türkiye 2 farkla evinde yenemez. unutun almanyayı!!! fatih hocanın ben böyle yapacağını biliyodum. adam gs ye uefa kazandırdı başka bişey yok ne inter ne başka bi yerde başarı bulamadı gs ye de balığına kazandırdı uefayı. ben gs liyim ama fatih hocayı hiç beğenmiyorum. fatih hoca evine git hayatının geri kalan kısmını ailenle geçir. şenol güneş 2010 da kaldığın yerden devam et sen en büyüksün kim ne derse desin.
  • yazık oldu.
  • bu iş bitti.Güle güle almanya..
  • adamlar da biliyorlar 2 farkın onlara yetmeyecegini ve son dakkada it gibi saldırıyorlardı. acıkcası benım hala umudum var. ama bu yenilgiyi hazmedemiyorum. özellikle 3 numaralı oyuncuya kıl oldum. o.çocugu terime top atacaktı. a.q.ç.
  • hakan, aplay, ergün bir daha milli formayı giymemeli.
    takım ancak bu kadar ruhsuz oynar, yazık.
  • tek suclu yanlıs kadro secimi we yanlıs taktikleri ile FATİH TERİMDİR..
  • İşimiz çok zor valla bunlara karşı.Fatih Terim değilmiydi ya isviçre yi isteyen böyle mi hazırlanmış ya bu takıma karşı.Gerçi sahaya çıkan kadroyada bakmamız lazım çok kalitesiz bir kadro sahadaydı.
    Dünya kupasındakiyle bunu karşılaştırıyorum arada dağlar var.
  • hakan'la ergün'ü bu takımda oynatanlar utansın!!!
  • bu kadar beceriksiz bir takım bize 2 gol atıyorsa biz Almanya'ya gitsek ne olacak !
    ne kanat var ne orta saha , Hakan tek forvet , oldu gözlerim doldu!!!
  • ben maçı izlemedim tansiyonum çıkmasın diye
    ama babamın bağırmalarından anladığım kadarı ile en azından tuncay falan defansa gelip kalabalık yaratıyormuş hakan geride gelmiyormuş
    öle yani

benim zaten umudum yoktu
    en iyisi izlememek ömrünüzü tüketiyorsunuz valla
    quote:

Orjinalden alıntı: hypnosis

quote:

Orjinalden alıntı: chariot

fatih terim ne mi yapıyor ; hakanın turşusunu kuruyor beş on sene daha lazım kendisine

hakanmı?? tamam hakan kötü oynuyo ama bitane iyi oynuyan futbolcu göstersene bana!! niye sadece hakan??
  • Hakemler oyuncular seyirciler ....

Kısacası iyi bir karşılama değildi....

Anası babası soyu sopu belli olmayan iki kıçı kırık isviçrelinin(isviçrenin ırkı yok hani p.ç köpekler olur ya onun gibi) maskarası olduk.Türkiyede intikamını alırız ama bize yakışmaz...
  • emrenin eksikliği belii inşaallah istanbul'da herkese iyi akşamlar her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsa

FATİH HOCA SEN BİTTİN
  • bu kadar beceriksiz bir takım bize 2 gol atıyorsa biz Almanya'ya gitsek ne olacak !
    ne kanat var ne orta saha , Hakan tek forvet , oldu gözlerim doldu!!!
    baklavasına halı saha oynuyor sanki defans, 1 topa 3 kişi girip alamayınca ne bekliyorsun ! yediğimiz 2. gole bakın, ve ondan önceki 15 dakikada kaç tane daha AYNI pozisyon var görün !
    Fatih hoca HİÇ müdahele edemedi takıma, çıkardığı kadro kötü, oyuncu değişiklikleri ondan kötü !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatherman -- 12 Kasım 2005, 23:41:50 >
  • Kes sesini de bari rengini belli etme selçuk,ümit,serkan,tuncay çok bir şeymi yaptı sahada
    quote:

Orjinalden alıntı: dredd

hakan'la ergün'ü bu takımda oynatanlar utansın!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: dredd

hakan'la ergün'ü bu takımda oynatanlar utansın!!!

ümit tuncay hüseyin selçuk ve nihatı unutma!!!
  • 90 dakika da karşı kalede 2 şut attı bizimkiler bu takım böyle değildi bugünkü maç farklı olabilirdi karşımızda sağlam bir takım olsa 8 tane rahat atardı bize volkan geleni alıyor zaten onlarda 2 şut çekti 2 side gol oldu hele şaban şükürden hala birşeyler bekleyen zihniyetten birşey olmaz fatihterim bu maçın gitmesinde bence baş mimar oyun sistemini 5 dk bir değiştirirsen böyle olur. tuncayı sağa al 5 dk sonra yok olmadı sola geçsin arkadan destekle gene sağa geçsin yok yok beğenmedim gene solda olsun en son bu böyle olmaz bari çıkartayım da takım rahat oynasın diye mantıkla maçı yönetenden daha nebeklenir gene iyi 0-2
  • Halaaaaaaa

Ergünden Hakandan Ümit Özattan Medet Umarsan

Halaaa Beceremediğin ofsayt taktiğini uygularsan

Yenilmeye mecbursun Rezilsin Fatih Terim Sen Bittin Bizide Bitirdin Helal olsun sana

Şimdii
    El salla El salla Fatih Terim El saLLA

Almanyaya el salla fatih hoca aferin sana
  • ya yorumları yaparken biraz olsun renkleri karıştırmayın ya

milli maç bu

suçlu varsa terim o kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

tek suclu yanlıs kadro secimi we yanlıs taktikleri ile FATİH TERİMDİR..

Maçın özeti bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: éfulim

ya yorumları yaparken biraz olsun renkleri karıştırmayın ya

milli maç bu

suçlu varsa terim o kadar

haklısın gökhan abi terim suçlu ama bir kötü hakan kadar koşmayan hüseyinle selçuğun bir serkan gibi defans yapamayan kazma ümitin içlerinde isteksizlik olan bu insanların hiç suçu yok!!!
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.