Şimdi Ara

@@@@TÜRKİYE-İSVİÇRE@@@@ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
2.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kadar fenerlinin olduğu takımdan ülkeye hayır gelmez.sağ ve sol serkanla ümite emanet.2.devreye bakamadım sinirden.terim fener sempatizanı olmuş nedir bu yav?kadıköyde de seyirciye yaranmak için fenerlileri doldurursa takıma netice aynı olur.yazıklar olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: babacan20

bu kadar fenerlinin olduğu takımdan ülkeye hayır gelmez.sağ ve sol serkanla ümite emanet.2.devreye bakamadım sinirden.terim fener sempatizanı olmuş nedir bu yav?kadıköyde de seyirciye yaranmak için fenerlileri doldurursa takıma netice aynı olur.yazıklar olsun.

işte günün yorumu noldu fatih terimdemi yaranamadı sana seni geçirelim milli takımın başına lig 10 . cusu bjk nin futbolcularını koyarsın tuncaya serkana volkana kurban olun emi

• quote:

Orjinalden alıntı: babacan20

bu kadar fenerlinin olduğu takımdan ülkeye hayır gelmez.sağ ve sol serkanla ümite emanet.2.devreye bakamadım sinirden.terim fener sempatizanı olmuş nedir bu yav?kadıköyde de seyirciye yaranmak için fenerlileri doldurursa takıma netice aynı olur.yazıklar olsun.

HAKLISIN, FENERLİLER HARİKA OYNAYAN TÜMERE AYAK UYDURAMADILAR, ASLINDA TERİM 11 HAFTADA 5 10 PUAN ALAN BEŞİKTAŞTAN OLUŞTURMALIYDI MİLLİ TAKIMI
  • İKİNCİ MAÇTA KADIKÖYÜ CEHENNEME ÇEVİRMEMİZ LAZIM, FEDERASYON YİNE SPONSORLARA VERMİŞ BİLETLERİ, VERİLMEYEN BİLETLERDE ÇOK PAHALI, BU KADAR AHLAKSIZLIK, BU KADAR TERBİYESİZLİK OLAMAZ, MİLLİ MAÇTAN BİLE KAR ETMEYİ DÜŞÜNECAK KADAR AHLAKSIZ BUNU YAPANLAR
  • kadiköyden çıkamazlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tomasino

tartışmayın beyler görünen köy klavuz istemez hakanın ümitin hüseyinin oynadığı milli takımdan medet umanınızmı vardı zaten geçmişler olsun 2010 a inşallah

doğru kardeş
  • Gerçekten bu milli olayı bile Terim'e ve Hakan'a mal edip onlar üzerinden Galatasaray-Fb çekiştirmesine döndürenler var ya yazıklar olsun!! Bu ne be kardeşim.Milli Takım bu Milli Takım!! Aşın artık bunları.. Milli formayı giyince Ümiti Serkanı Hakanı Terimi Hüseyini hepsi bir bizim için..Bu kadar terbiyesizlikte fazla artık...

El Salla Fatih Terim El salla ne demek!! Burada kaçınızın Ersun Yalan bu takımın başındayken Almanyaya gideceğimize inancı vardı? Ne halllere geldiğimizi ne çabuk unuttunuz be! Fatih Terim geldi ve ittirmeyle bu noktaya kadar getirdi bu takımı..

Bi siz mi zekisiniz? Bu adamlarla olmayacağını bi siz mi görüyorsunuz? Tabi ki Fatih Terimde bunun farkında ama en azından Almanyaya gidene kadar bu kadroya güvenmeyi tercih etti. Ne yapsaydı yani gençleri kazanmak uğruna Almanyayı daha gruplarda mı kaybetseydi? Biraz mantıklı olun artık... Fatih Tekke Fatih Tekke Halil Halil deyip duruyorsunuz. Fatih Tekke kaç tane ciddi maçı çevirdi bugüne kadar? Halil Arnavutluk maçında ne yaptı? Ya da en can alıcı soruyum size? Top alamayan forvet ne yapar? Hakan'a yardım eden kaç kişi vardı? Halil girince orta saha top yapıp forvetlere aktardı mı ki gol atalım. Ve orta sahada Emre Yıldıray yokken oyunu kuracak bi adam mı vardı kadroda? Bu kadro yetersizliği içinde ne bekliyorsunuz ki?

Burada Fatih Terime sallayanlar turu geçersek ne yüzle yazacaklar bilemiyorum? Ha yüzleri var mı onu da bilmiyorum ya o da ayrı...

• Fener Şaibesi meyvelerini vermeye başladı....
    milli takım tepetaklak.....
    rüştü saracağluna artık 70binde gelse 2006 gelmez.....
    2010'u bekliyoruz.....
    daha çok yabancı diye ısrar eden hezimet rekortmeni feneride alkışlıyoruz.....
    fatih terimden mucize beklemeyin...
    ersun amcanın milli takımından ancak bu kadar çıkar....
    hakan şükür diye eleştirenleri de kınıyorum....
    sanki memlekette avrupa tecrübesi olan forvet var.....
    nihat desen kontra forveti.....
    süper selçuk'u gördük fiyatını kesin arttırmıştır....
    nitekim volkan uyanıktıki 4-0 bitmesi gereken maçı 2-0'da tuttu.
    fenere artık 100 yabancı felan gelirse belki bir kupa alırız avrupada 2100'e doğru
    zorlamayla giden milli takımdan bu kadar...
    türk defansının arkasına adam kaçırmadaki ustalıklarından dolayı kutluyorum isviçre'yi...
    ANTIFENER forever......

tek belirgin tehlikeli şut hakan şükürden geldi bu arada...
    şaibenin adresi....Türkiyenin tek resmi Antikulüp Sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meta7 -- 13 Kasım 2005, 14:27:27 >

• ERSUN YANAL TAKIMI BIRAKTIĞINDA TAKIM GRUP SONUNCUSUMUYDU ? İKİNCİ DEĞİLMİYDİ ? DANİMARKA VE YUNANİSTAN DEPLASMAN BERABERLİKLERİNDE BİLE ELEŞTİRİYORDUNUZ YANALI, NEYMİŞ HAKANI ALMIYORMUŞ, GÖRDÜNÜZ HAKANI İŞTE, ERSUN YANAL ZAMANINDA BU TAKIM DEPLASMANDA DAHİ YUNANİSTANDAN, DANİMARKADAN İYİ OYNUYORDU, DÜN AKŞAM Kİ TAKIM NASILDI, ŞUTU YOK ŞUTUUUU, BU KADAR REZİL BİR FUTBOL OLURMU, HERHALDE HALİL DİYECEĞİZ, HALİL BUNDESLİGADA GOL KRALLIĞINA OYNUYOR. ERSUN YANAL BERABERE KALINCA KIYAMET KOPARDI, ŞİMDİ YENİLDİK HEMDE REZİL BİR FUTBOLLA FATİH TERİMİ ELEŞTİREMEYECEK MİYİZ. TERİM NİHATI OYUNDAN ÇIKARIYOR, DAHA O TAKIMDAN HAYIR GELİR Mİ, NİHAT KADAR İYİ OYUNCU VAR MI MİLLİ TAKIMDA, EĞER DÜN AKŞAM KÖTÜ DİYECEKSEN, DÜN AKŞAM HERKES KÖTÜYDÜ NEDEN NİHAT ÇIKIYOR

• şansımız yokmuş yenildik yaa
  • ***nıcanelka
    yuh nerdeyse ersun yanal terimden başarılıydı diyeceksiniz..bu kadar olur..

kimse kusura bakmasın milli takım çoktan öldü..GS nin omurgası olan takım milli takımı bu yerlere taşıdı şimdide öldüler..Ersun yanal zamanında da F.terim zamanındada Türkiye milli takımı iyi oynamıyordu..Ama terimle kör topal kazandıkta play off oynuyoruz..E.yanal bıraktığında bu takımın play off oynamasının bile çok zor olduğu düşünülüyordu..
    Almanya ya gitsek bile grup sonuculuğundan başka bişi olmaz bizden..artık kimse Dünya 3.sü olan milli takımı beklemesin yine 96 öncesi,bi avrupa kupasına bi dünya kupasına katıldığımızda sevinç yaşayan,hedefi sadece dünya kupasına katılmak olan bir milli takım var..
  • herkes hüseyin selcuk ümit serkan ve tümer'e yüklenmiş. insafsızlık yapmayın beyler. bi de spor yazalarına laf edersiniz. Bu adamların cogu kadro eksik oldugu için oynatıldı. emre yıldıray hasan şaş hamit yoktu. hatırlatırım. . yine bazıları halil neden son 10 dakkada girdi oyuna demiş. kardeşim orta saha yok orta saha. orta sahan yoksa istediğin kadar kaliteli forvetin olsun bir işe yaramaz. elinizi vicdanınıza koyun ve
    Mantıklı bir yorum yapın lütfen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

herkes hüseyin selcuk ümit serkan ve tümer'e yüklenmiş. insafsızlık yapmayın beyler. bi de spor yazalarına laf edersiniz. Bu adamların cogu kadro eksik oldugu için oynatıldı. emre yıldıray hasan şaş hamit yoktu. hatırlatırım. . yine bazıları halil neden son 10 dakkada girdi oyuna demiş. kardeşim orta saha yok orta saha. orta sahan yoksa istediğin kadar kaliteli forvetin olsun bir işe yaramaz. elinizi vicdanınıza koyun ve
    Mantıklı bir yorum yapın lütfen.

İşte millet bunu anlamıyor!! Ya sanki Hakan gelecek orta sahadan top alacak 4 kişinin arasına girecek hepsini çalımlayıp gol atacak.Böyle bi mantelite var mıdır ya? Orta sahasız oynan bi maçta değil Hakan Ümit,Necati,Serhat ve ya Raul bile bi halt edemezdi. Gelmeyen ortaya Hakan nasıl kafa vursun? Zaten iki düzgün orta geldi onda da vurdu adam.Tek tehlikeli pozisyonumuz oydu. Kaldı ki Hakan penaltı bile yaptırdı ve hakem vermedi....

İşiniz gücünüz Hakan Fatih Terim olmuş artık.. Daha düne kadar umutsuzluk içinde bu gruptan bile çıkamayız diyorken bugün bu maçı tartışıyoruz!! Biraz insaflı olun artık ve at gözlüklerini çıkarın...

Emre Yıldıray Hamit gibi futbol zekası yüksek adamlar vardı da Fatih Terim mi oynatmadı? Ya da çok iyi bildiğiniz sağ ve sol bekler sağ ve sol açıklar varda bi siz mi biliyorsunuz??

Elimizdeki Orta Saha Ve DEFANS OYUNCULARI ile bu kadar oluyor kardeşim... İş sadece forvette bitse millet her maç sürer 5 forvet sahaya alır maçı!!

Siz Fatih Terimi eleştirmek yerine ruhsuz topçuları eleştirin biraz. Nihat Sociedad'a k.çını yırtıyor, milli takımda fos ve Nihat gibi diğerleri yüzünden bu hale geldik.

Son olarak Ersunun yalakası olan fbli arkadaşlara bi çift sözüm var... Orası Milli Takım kardeşim Fb değil.. Orası sizin kulübünüz değil. Orada her takımdan futbolcu oynar ve oranın teknik direktörü sağdan soldan emir alıp tetikçilik yapmaz yapamaz. Fatih Terim tek bi Galatasaraylıyı oynatmasa bile ben onun adaletine inanır güvenirim... En azından başkaları gibi yalaka değil...

• hakan hikaye 35 yaşına gelmiş hala onla oynuyor..
    çık halil nihat ikilisiyle..Dev gibi senderosu mu hakan hava topu üstünlüğü kuracak..
    milli takımın iyi bi center forvete birde adam gibi sol kanada oyuncu lazım..ü.özatla bu iş olmaz..
  • Ben anlamıyorum hakketen sizin futbol anlayışınızı. Hakan Şükür gol mü kaçırdı akşam? Yoksa penaltı mı atamadı? İndirdiği toplara ne Nihat koştu nede diğerleri. Maçın en berbat adamları Selçuk'la, Ümit Özat'tır. O kadar çok alışmışlar ki hakem ittirmesiyle maç kazanmaya dünde hakem UEFA başkanından ötürü şerefsizlik yapıp İsviçre lehina tutum sergileyince sapıttılar. Zaten Özat ne orta yapar, ne adam tutar, ne defanstaki açıkları kapatır... Ben anlamıyorum bu adam ya padişahın sol testisi ya da büyü müyü yapıyor teknik direktörlere kadroya alıyorlar. 3.ligden alelade koy bir sol kanat oraya o adamdan daha iyi oynamassa ne olayım! Keza o kadar çok kaçmaya başladı ki adamlar sonunda Terim Ergün Penbeyi sokmak zorunda kaldı. Umarım o futbol zekası olmayan adamın yerine formsuzda olsa yaşlanmışta olsa Ergün Penbe' yi oynatır.

• quote:

Orjinalden alıntı: M_I_A

Ben anlamıyorum hakketen sizin futbol anlayışınızı. Hakan Şükür gol mü kaçırdı akşam? Yoksa penaltı mı atamadı? İndirdiği toplara ne Nihat koştu nede diğerleri. Maçın en berbat adamları Selçuk'la, Ümit Özat'tır. O kadar çok alışmışlar ki hakem ittirmesiyle maç kazanmaya dünde hakem UEFA başkanından ötürü şerefsizlik yapıp İsviçre lehina tutum sergileyince sapıttılar. Zaten Özat ne orta yapar, ne adam tutar, ne defanstaki açıkları kapatır... Ben anlamıyorum bu adam ya padişahın sol testisi ya da büyü müyü yapıyor teknik direktörlere kadroya alıyorlar. 3.ligden alelade koy bir sol kanat oraya o adamdan daha iyi oynamassa ne olayım! Keza o kadar çok kaçmaya başladı ki adamlar sonunda Terim Ergün Penbeyi sokmak zorunda kaldı. Umarım o futbol zekası olmayan adamın yerine formsuzda olsa yaşlanmışta olsa Ergün Penbe' yi oynatır.

SİZİN FUTBOLCULAR ALIŞKINDI HAKEME RAGMEN KAZANMAYA!!!!!!! AMA ONLARDA OYNAYAMADI DÜN AKŞAM, ERGUNUN GİRMESİDE İYİ OLDU DEMEK

• hocam böyle renklere baglı yorum yapmayın. sen de o da şu da bu da. ortada bi basarısızlık avrsa herkesin sucudur. Ümit özat ve Salcuk'u da oynatan Terim'dir. Terim de GSlidir... Düşünmeden yazmayalım
    quote:

Ben anlamıyorum hakketen sizin futbol anlayışınızı. Hakan Şükür gol mü kaçırdı akşam? Yoksa penaltı mı atamadı? İndirdiği toplara ne Nihat koştu nede diğerleri. Maçın en berbat adamları Selçuk'la, Ümit Özat'tır. O kadar çok alışmışlar ki hakem ittirmesiyle maç kazanmaya dünde hakem UEFA başkanından ötürü şerefsizlik yapıp İsviçre lehina tutum sergileyince sapıttılar. Zaten Özat ne orta yapar, ne adam tutar, ne defanstaki açıkları kapatır... Ben anlamıyorum bu adam ya padişahın sol testisi ya da büyü müyü yapıyor teknik direktörlere kadroya alıyorlar. 3.ligden alelade koy bir sol kanat oraya o adamdan daha iyi oynamassa ne olayım! Keza o kadar çok kaçmaya başladı ki adamlar sonunda Terim Ergün Penbeyi sokmak zorunda kaldı. Umarım o futbol zekası olmayan adamın yerine formsuzda olsa yaşlanmışta olsa Ergün Penbe' yi oynatır.

• Arkadaşlar Milli Takımda sizin futbolcu bizim futbolcu diye birşey yoktur..
    Hepsi kırmızı - beyaz formayla sahaya çıkarlar ve Türk Milli Takımı için oynarlar..
    Hiç yoktan Milli Takım söz konusu olunca fanatik davranmayın..
    Dün sahada iyi oynayan futbolcumuz yoktu..
    Nihat, Selçuk, Hüseyin, Hakan.. hepsi kötüydü..
    O yüzden tek bir futbolcuyu göze alıp çok kötü oynadı demek pek mantıklı değil açıkçası..
  • Hakan' a dün kötü diyen futboldan anlamıyordur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

hocam böyle renklere baglı yorum yapmayın. sen de o da şu da bu da. ortada bi basarısızlık avrsa herkesin sucudur. Ümit özat ve Salcuk'u da oynatan Terim'dir. Terim de GSlidir... Düşünmeden yazmayalım
    quote:

Gayet açık hocam işte daha neyini düşüneyim. Fb hakem iteklemeleriyle kazanıyor. Oradaki futbolcularda buna alışmışlar. Ben olsam oradan bu futbolcuları değil defansta oynayan Önder Turacıyı alırım. Selçuk' un Fb mi hayrı varki milli takıma hayrı olsun. Fener maçlarını izlemeye gittiğimde en çok küfür edilen futbolcudur Ümit Özat. Sizde bunları kabul edin o zaman. Ayrıca Terim' in Gslı olup olmaması beni ilgilendirmiyor. Ben tarafsız gözle bakıyorum. Fbden bu futbolcular alınmaz kısacası. Farkettiyseniz Volkan' a bişi demedim. Zaten demekte öküzlük olur. Fakat hala Hakan' a inatla kötü diyenlerin futboldan anlamadıklarını ve anlayamayacaklarını iddia ediyorum. Hakan' ın görevini hala gol atmak sanan kişileredir bu lafım. 35 yaşında olup olmamasıda bana göre bir engel değil bence. Dünya kadar futbolcu var yaşı kemale ermiş ama canavar gibi top oynayan. Hakan' da bunlardan birisidir. Ğeşinden sürüklediği adamlar için bile kadroya 40 yaşında bile olsa alınır. Başka takımların kuklası olmayan her teknik direktör takımına katar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.